7y
We zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van veel aspecten van het werken bij Capco. We nemen alle feedback serieus en hoewel we niet alle punten die u naar voren brengt erkennen, willen we graag voorbeelden delen van stappen die zijn genomen op basis van feedback van medewerkers om de teamomgeving voortdurend te verbeteren. Eind vorig jaar hebben we tweewekelijkse sessies met het bedrijf geïntroduceerd om teamleren te vergemakkelijken. Teamleden selecteren onderwerpen waarover ze meer willen weten en nodigen leden van het bedrijf uit om hierover te presenteren. We hebben ook flexibel werken geïntroduceerd voor het team, zodat iedereen zijn eigen tijd effectief kan indelen. Als een teamlid zich op enig moment zorgen maakt, dan moedigen we hen aan om dit aan de orde te stellen in hun wekelijkse 1: 1 meeting met hun manager of met onze UK HR Lead, Neil Hunsworth of Global HR Lead, David Heffernan. Er zijn veel interne kanalen voor medewerkers om hun ideeën, zorgen en feedback te delen bij Capco.