Pluspunten
Datadog is sinds dag 1 een verademing. Hier zijn een paar redenen waarom: *** Iedereen is ontzettend gastvrij, enthousiast om te helpen, gepassioneerd over de technologie en missie om het raketschip naar een IPO te leiden. *** De technologie is van topklasse en is te zien in de zakelijke verkoopvolumes, maar ook in alle andere verkoop. Het bedrijf investeert 45% in R & D en wordt ook gebouwd door ingenieurs voor ingenieurs. *** We hebben ambitieuze doelen, maar een team uitgerust met talent van hoog niveau om het waar te maken. *** Hoewel iedereen extreem hard werkt, wordt het aangemoedigd om een balans te vinden tussen werk en privé die uniek is in technische organisaties. *** Wat dat betreft, zorgt Datadog heel goed voor hun medewerkers - heel veel snacks, verzorgde lunches, teamdiners, enz. *** Leiderschap viert de overwinning van hun team en stimuleert groei van binnenuit. *** Toegang tot leiderschap in het hoofdkantoor is een enorm voordeel.
Minpunten
Ik kan in alle eerlijkheid niets negatiefs bedenken. De enige aanpassing voor mij persoonlijk was dat dit het grootste bedrijf is waar ik ooit voor heb gewerkt. Soms kan het overweldigend zijn hoeveel mensen je niet kent. Het is meer een kans om jezelf uit je comfortzone te duwen om nieuwe relaties op te bouwen.