Pluspunten
Ik werkte meer dan een jaar bij Datadog en dankzij mijn harde werk kreeg ik na 6 maanden een kans om promotie te maken. - De werkplekcultuur is geweldig, er wordt veel tijd besteed om ervoor te zorgen dat de dagelijkse ervaringen van mensen zo goed mogelijk zijn door snacks, massages, enz. te bieden en het kantoor is geweldig in het centrum van Dublin 2. - Iedereen is erg vriendelijk en maakt altijd tijd om je te helpen wanneer je dat nodig hebt. - Geweldige trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. - Je krijgt het gevoel dat het een bedrijf is dat ergens naartoe gaat, er is altijd een drive om groter en beter te zijn dan voorheen. - Elk kwartaal hele interessante verkoopuitdagingen - Geweldig management voor het Zuid-Europese team – De manager aarzelt niet om indien nodig een deal met je te sluiten, GEEN micromanagement, maar 1-op-1 elke week en ze heeft veel kennis op de markt.
Minpunten
- Het proces om de kosten terug te krijgen is lang, maar we sparen :) - Je moet een sterke motivatie hebben en proactief zijn als je voor een AE-functie gaat - driemaandelijkse doelstellingen zijn hoog voor Europa en omdat DD pre-IPO is, kun je enige druk voelen over je KPI's.