Dustin Klantenservice - werkgeversreview Customer Support bij Dustin Group

3,0
8 mei 2025

Pluspunten

Geweldige community en collega's. Goede werkomgeving.

Minpunten

Prestaties worden niet opgemerkt. Je kunt heel hard en efficiënt werken, maar het brengt je nergens.

Reactie van Dustin Group
1y
Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. We zijn blij te horen dat je je collega's en onze community waardeerde – een ondersteunend team en een goede werkomgeving zijn voor ons van groot belang. Het spijt ons echter te horen dat je het gevoel had dat je prestaties niet werden opgemerkt. We begrijpen hoe belangrijk het is om je erkend te voelen. We moedigen onze collega's altijd aan om intern door te groeien. We hebben elk kwartaal personeelsontwikkelingsgesprekken om een goede dialoog met je manager te garanderen, terug te blikken op het afgelopen kwartaal en te praten over de richting waarin je je wilt ontwikkelen. We bieden ook mogelijkheden om intern te solliciteren. Sterker nog, we hebben een sterke reputatie wat betreft collega's die doorgroeien naar andere functies, waaronder diegenen die begonnen zijn in de klantenservice. Het spijt ons echter oprecht te horen dat je het gevoel had dat je harde werk en prestaties niet werden erkend. Je gewaardeerd voelen en de mogelijkheid hebben om je te ontwikkelen zijn belangrijke aspecten van elke functie, en we betreuren het dat dit niet jouw ervaring was. Bij Dustin streven we ernaar een ontwikkelingsgerichte cultuur te creëren, maar we begrijpen dat ieders ervaring anders is, en het spijt ons te horen dat je het gevoel had dat deze mogelijkheden in jouw geval niet toegankelijk of impactvol waren. Nogmaals hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten te delen. Als u nog meer inzichten wilt delen, raden we u aan contact op te nemen met uw meest recente contactpersoon bij de afdeling P&C.

Ontdek andere reviews over Dustin Group

20 mei 2024

Pluspunten

Think about people work / life are in balance

Minpunten

Diverent culture can make it difficult

3,0
27 mei 2022

Pluspunten

Het was een rustige omgeving

Minpunten

De uren waren te lang

Reactie van Dustin Group
1y
Thank you for your feedback, but we think this belongs to another company as we do not operate in New York (or anywhere in the United States). We are only present in Sweden, Denmark, Norway, Finland, the Netherlands and Belgium.