Geninc Antwerpen - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Geninc

6 jan 2026

Pluspunten

Ik wil graag een eerlijke en vooral positieve review achterlaten, omdat ik merk dat Geninc online vaak onterecht negatief wordt voorgesteld. Veel van de slechte recensies komen helaas van ex-BA’s die de duidelijke afspraken en standaarden niet hebben nageleefd. Bij Geninc wordt van bij het begin zeer transparant gecommuniceerd: je weet exact wat er van je verwacht wordt, wat de 8 steps zijn en welke standaarden gelden. Dat vind ik correct, professioneel en vooral eerlijk. Geninc doet écht zijn uiterste best voor zijn mensen. De zorg en het respect voor de BA’s zijn oprecht voelbaar. Ook de recruiters staan altijd klaar, ongeacht je vraag of situatie. Er wordt sterk ingezet op teamgevoel met wekelijkse social nights, teamactiviteiten, trips en een omgeving waarin groei centraal staat. Dit is echter een job die niet voor iedereen is weggelegd. Het vraagt hard werk, discipline en de juiste mindset. In een tijd waarin velen veel willen bereiken met weinig inspanning, botst dit soms. Maar zo werkt het nu eenmaal niet, en Geninc blijft daar terecht consequent in. Zelf hebben de recensies mij in het begin ook doen twijfelen, maar ik ben vandaag enorm trots dat ik mijn eigen keuze heb gemaakt. Dankzij Geninc heb ik mezelf ongelooflijk hard ontwikkeld: ik sta sterker in mijn schoenen, ben mentaal gegroeid en heb skills opgebouwd waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. Ik heb zelf moeten stoppen om lichamelijke en privéredenen, en tot op de dag van vandaag heb ik daar nog spijt van. Ik mis het team, het kantoor, de energie en vooral de groei die ik daar elke dag voelde. Mijn advies: laat je niet tegenhouden door andermans mening. Vorm je eigen visie over Geninc in plaats van blind te vertrouwen op wat je online leest. Soms zegt dat meer over de persoon die de review schrijft dan over het bedrijf zelf. Geninc blijft voor mij een plek van groei, kansen en sterke mensen. 💪

Minpunten

dat ik zelf ben moeten stoppen

Ontdek andere reviews over Geninc

28 aug 2025

Pluspunten

Independancy Fun Self development Ok

Minpunten

No help Too much effort

8 mrt 2025

Pluspunten

I think it's a great starting sales experience to dip your toes in the world of sales

Minpunten

Hours are a bit unclear and so is planning sometimes