Leuke mensen, maar matige en rommelige bedrijfsvoering - werkgeversreview Software Developer bij Hoppinger

2,0
26 jul 2022

Pluspunten

- (Project-) teams bestaan uit leuke en gemotiveerde mensen - Het gros van de projecten bestaat uit interessante problemen voor leuke klanten - Er is veel mogelijk als je assertief bent en er zelf voor gaat

Minpunten

- Management is afstandelijk tegenover de werknemers en de daadwerkelijke bedrijfsvoering - Seniors zijn over het algemeen enkel senior in leeftijd en dienstjaren, er werken praktisch geen echt ervaren vakexperts hier. Ook zijn alle seniors hetzelfde type blanke man van middelbare leeftijd - Strategie wordt elk jaar omgegooid, MT is erg hype gevoelig en ziet overal silver bullets - HR is een onderbemand zooitje en verliezen zich constant in overambitieuze projecten waar een kleine MKB verder niets aan heeft - Performance reviews, promoties en groeipaden zijn natte vingerwerk en hangen vooral af van wie je directe manager is - Tijdens salestrajecten worden klanten gouden bergen belooft voor een appel en een ei, waarna de projectteams de hele inventarisatie opnieuw kunnen doen om tot een realistisch project te komen - Senior tech leadership bestaat vooral uit academici zonder praktijkervaring, weinig tot geen kennis van webdevelopment, en een sterk NIH-syndroom - Management en HR hebben de mond vol over een ‘feedback cultuur’, maar stellen zelf feedback niet op prijs; er is een Employee Satisfaction Survey, echter is dat je typische ‘hoe goed doen wij het wel niet’ survey

Ontdek andere reviews over Hoppinger

12 aug 2025

Pluspunten

Het is goed, er zijn goede mensen.

Minpunten

Het kan zijn dat ze meer betalen.

6 jan 2025

Pluspunten

I am going to home

Minpunten

To good and come sehar