Het leiderschapsteam is buitengewoon slecht in het nemen van beslissingen. Ze vroegen me om met mijn gezin te verhuizen en 6 maanden nadat ik was verhuisd, vertelden ze me dat mijn functie overbodig was geworden vanwege onverwachte veranderingen in hun wervingsplannen voor volgend jaar die ze een paar maanden geleden "niet hadden kunnen voorzien" toen ze had me gevraagd te verhuizen. Mijn familie en ik werden alleen gelaten, en aangezien ik een visumsponsoring nodig had om in het land te blijven, moest ik het helemaal zelf uitzoeken. Uiteindelijk moesten we terug naar ons thuisland verhuizen, omdat het voor mij buitengewoon ingewikkeld was om een visumsponsoring te krijgen. Dit was volkomen onverwacht, onverantwoordelijk en onaanvaardbaar voor een bedrijf met zo'n geweldige reputatie. Ze hadden me tenminste op afstand kunnen laten werken voordat ze ervoor zorgden dat ze me voor een langere periode nodig hadden en me vroegen om te verhuizen. Dus als je toevallig overweegt te verhuizen, zou ik zeker aanraden om er twee keer over na te denken en er in ieder geval voor te zorgen dat ze je een vast contract bieden. Anders loop je het risico dat Miro met je leven gaat spelen.