Pluspunten
Het heeft geen voordelen hier te werken
Minpunten
Ze liegen overal over tegen medewerkers. Ze beloven geen mensen meer te ontslaan en een week later worden er 149 mensen ontslagen (mensen met een middagdienst kwamen er via het nieuws achter) en ze annuleerden de middagdienst. Hierna werd de medewerkers een salarisverhoging beloofd gebaseerd op hun kennis, nu wordt verteld dat ze deze verhoging niet zullen krijgen. De mensen die bij de middagen werden weggehouden werden zonder optie dagen weggestuurd en we zijn alleen opvulling en extra, je wordt niet eerlijk behandeld omdat je iemand 'van de middag' bent. Je krijgt een salarisverhoging van 1 dollar na je eerste jaar in die functie en daarna niets meer. De HR-afdeling is de slechtste die ik ooit heb gezien. Als je er naartoe gaat met een probleem wordt er na je vertrek belachelijk gemaakt. Ze roddelen enorm veel. Ze geven mensen op kantoor werk zonder de juiste kennis omdat ze elkaar van buiten het werk al kennen. Ik heb nog nooit een bedrijf als deze meegemaakt. Medewerkers worden altijd vroeg naar huis gestuurd of er wordt ze verteld dat er geen werk is omdat de onderdelen er niet allemaal zijn. Met al mijn ervaring met werken in een fabriek kan ik zeggen dat dit de slechtste is! Vermijd deze werkgever!