Pluspunten
Heb vrij veel geleerd over engineering... na de werkuren... wanneer je jouw klanten echt kon leren kennen, zonder dat je verteld wordt de procedure niet juist te volgen. Er is één (slechts 1!!!) manager die begripvol en lief is - Chris Dudbridge. Het is zijn verdienste een fatsoenlijke kerel te zijn.
Minpunten
Afgezien van hoeveel je jouw klanten begrijpt, wordt je verplicht om ze lastig te vallen totdat ze je haten en beslissen om niet langer met jou samen te werken. Je krijgt een belachelijke en foutieve handleiding die je woord voor woord moet leren.Als je het niet woord voor woord kent (letterlijk) en je drie keer niet slaagt voor de handleidingstest, moet je niet verwachten dat je de volgende dag naar het werk mag komen. Voordat je ook maar aan je eerste dag begint, moet je een contract tekenen waarop staat dat je overuren zal presteren, maar je krijgt niet meer dan het minimumloon betaald. Vooruitgang gaat gepaard met een loonsverhoging van 1000 - realistisch gezien zal je een keer promoveren in je eerste jaar. Als je geluk hebt, promoveer je twee keer. Als je vrienden buiten het bedrijf hebt, moet je niet verwachten deze ooit nog te zien, ze bestaan niet meer. Het leven buiten RISE Technical bestaat niet meer. Over het algemeen heb ik een depressie (en niet gediagnosticeerde PTSS) overgehouden aan mijn werk hier. Om maar te zwijgen over het feit dat ik eigenlijk goed werk leverde en geld voor het bedrijf verdiende. Ik was op weg naar een promotie, maar ik ben nog steeds in de dokterspraktijk beland omdat ik al maanden niet meer geslapen had. Mijn advies: Probeer zeker(!!!) rekrutering, maar blijf als de pest weg van Rise Technical. Het is het risico niet waard. Ik houd nu erg veel van rekrutering en al wat het te bieden heeft.