Reviews voor YoungCapital | Glassdoor.nl

Reviews van YoungCapital

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 268 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
90%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Ineke Kooistra
14 Beoordelingen
  1. "Gaaf bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Top collegas, leuke baan. Gezellig team

    Minpunten

    Salaris is niet hoog ivm andere bedrijven

    YoungCapital2019-05-12

    Reactie van YoungCapital

    May 16, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Dat is nog eens een mooie review om te lezen, bedankt dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn om te horen dat je bij ons goed op je plek zit!

  2. "IT-recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Creatief Ambitieus Zelfontwikkeling Gedurfd Rebels

    Minpunten

    Omdat het bedrijf erg hard groeit, nemen ze soms te snel grote stappen. Daardoor is de organisatie soms slecht

    Advies aan management

    Communicatie naar kandidaten is extreem belangrijk. Ben open en eerlijk.

    YoungCapital2019-04-25

    Reactie van YoungCapital

    May 3, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Dat is nog eens een fijne review om te lezen, onwijs bedankt dat je hier de tijd voor hebt genomen. Jij blij, wij blij!

  3. "Organisatie die ambitieus is, maar de medewerker ziet als belangrijke asset"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Goeie sfeer, team spirit, leuke collega's, doorgroeimogelijkheden, aandacht voor de medewerkers

    Minpunten

    Blijf investeren in de medewerkers

    YoungCapital2019-04-02

    Reactie van YoungCapital

    April 8, 2019Social Media Coördinator

    Hey. Wat een mooie positieve review, zijn we natuurlijk super blij mee. Bedankt dat je hier de tijd voor genomen hebt. :-)

  4. "Jong en dynamisch bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Business Support in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij YoungCapital voor meer dan 2 jaar

    Pluspunten

    Jong en dynamisch bedrijf. Veel doorgroeimogelijkheden en ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt.

    Minpunten

    Veel uitdagende veranderingen qua procesverwerking, waardoor je snel nieuwe dingen moet kunnen leren.

    YoungCapital2019-03-19

    Reactie van YoungCapital

    March 25, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt gehad. Vinden we top!

  5. "Perfect voor een bijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - receptioniste/telefoniste in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij YoungCapital voor 2 jaar

    Pluspunten

    prima salaris, eigen contactpersoon die met je meedenkt, leuke opdrachtgevers

    Minpunten

    ik kan geen minpunten bedenken

    Advies aan management

    geen

    YoungCapital2019-02-20

    Reactie van YoungCapital

    February 22, 2019Social Media Coördinator

    Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze review. Super tof! Fijn om te weten dat je het naar je zin hebt. ;-)

  6. Nuttig (1)

    "Profileert zich als 'hip en leuk', in werkelijkheid aanmatigend, slecht gemanaged en enkel op commercie gericht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor 4 jaar

    Pluspunten

    - Opstapbaan - Redelijke werk-privé balans

    Minpunten

    - Een aantal zeer incompetente managers - 'Kijk-mij' cultuur. Nogal popi jopi en weinig professioneel - Salaris is erg karig - Weinig intellectuele uitdaging - Bedrijf is enkel op commercie gericht, werknemers / trainees e.d. zijn hierbij van ondergeschikt belang

    Advies aan management

    Zorg dat je op sleutelposities mensen aanneemt die het beste uit een team kunnen halen. Daarnaast niet alleen bezig houden met hoe je je naar buiten toe profileert maar ook intern je werknemers stimuleert. Salaris is niet marktconform.

    YoungCapital2019-03-26

    Reactie van YoungCapital

    April 2, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Bedankt voor je feedback, het is natuurlijk belangrijk dat we altijd streven om beter te worden. Jammer om te lezen dat je je niet helemaal fijn voelt bij de cultuur en er niet de intellectuele uitdaging uithaalt die je zou willen. Het is voor ons in ieder geval fijn als er mensen ...

    Meer weergeven
  7. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruiter in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor 2 jaar

    Pluspunten

    De werksfeer is goed en informeel

    Minpunten

    Startsalaris is vrij laag, maar je kunt wel snel groeien

    YoungCapital2019-01-08

    Reactie van YoungCapital

    January 10, 2019Social Media Coördinator

    Thanks voor je review! Goed om te horen dat je nog steeds met plezier bij ons werkt :)

  8. Nuttig (1)

    "Onprofessioneel, chaotisch en slecht betaald"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Recruiter 
      Niet aanbevolen

      Ik werk bij YoungCapital voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      - Leuk project - Als je interesse hebt zijn er volgens mij wel mogelijkheden om door te groeien - Betrokkenheid van management aan de top (NIET van locatie)

      Minpunten

      - Laag salaris - Hoge werkdruk & grote verantwoordelijkheid voor een laag salaris - Slechte communicatie: veel onduidelijkheden, tegenstrijdigheden en verstrekken van verkeerde informatie over compensatie en andere zaken...en schreeuwen tegen werknemers. - Slecht management en doorschuiven van verantwoordelijkheden. - Jeugdige en zogenaamd "hippe" werkcultuur: alles is top en iedereen is een topper, maar of ze...

      Meer weergeven

      Advies aan management

      Het lijkt er op dat om in een leidinggevende functie bij Young Capital te werken je vooral een grote mond moet hebben zonder enig verstand van zaken te hebben.

      YoungCapital2019-01-16

      Reactie van YoungCapital

      January 21, 2019Social Media Coördinator

      Hey! Dank je wel voor het achterlaten van deze feedback, wordt gewaardeerd. Leren we tenslotte alleen maar van. Wat vervelend om te horen dat de communicatie te wensen overlaat waardoor er veel onduidelijkheden zijn. Mocht je jouw minpunten nog verder willen toelichten dan mag je ...

      Meer weergeven
    • Nuttig (1)

      "YoungCapital Professionals"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Groningen
      Aanbevolen
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij YoungCapital voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Er was groot persoonlijk groei potentieel

      Minpunten

      Er was weinig financiële compensatie

      YoungCapital2018-11-06

      Reactie van YoungCapital

      November 7, 2018Social Media Coördinator

      Hey! Dank je wel voor je review. Top dat je hier de tijd voor genomen hebt. Mocht je jouw minpunten verder willen toelichten, kun je altijd een mailtje sturen naar webcare@youngcapital.nl.

    • "Lekker wegblijven"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Afkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij YoungCapital voor meer dan 2 jaar

      Pluspunten

      Het bedrijf brengt jong talent op de markt

      Minpunten

      Salaris is echt niet meer marktconform High school (en roddel) cultuur en enorm onprofessioneel Management heeft geen idee wat ze aan het doen zijn Traineeships zijn schandalig slecht Kijken niet meer naar de mensen maar alleen nog maar naar winst

      Advies aan management

      Gooi het roer om; dit neemt vormen aan die je niet wilt

      YoungCapital2018-09-14

      Reactie van YoungCapital

      September 17, 2018Social Media Coördinator

      Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze review. Erg vervelend om te horen dat jij dit zo hebt ervaren. Als je wilt kun je een mailtje sturen naar webcare@youngcapital.nl met jouw verhaal en uitleg. Wij kunnen dan kijken wat er precies aan de hand is en hoe we dit voor je kunnen ...

      Meer weergeven
    Er zijn 268 reviews gevonden