Reviews voor YoungCapital | Glassdoor.nl

Reviews voor YoungCapital

Laatst bijgewerkt 7 mei 2018
247 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

4,6
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
(geen afbeelding)
Ineke Kooistra
3 beoordelingen

247 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "Proud to be YC"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    De informele werksfeer, voldoende doorgroeimogelijkheden, vrijheid en flexibiliteit.

    Minpunten

    Het vrij lage startsalaris, is niet marktconform.

    Advies aan management

    Met de groei van de organisatie lijkt het me ook verstandig om kritisch naar de arbeidsvoorwaarden te kijken, kan de organisatie de werknemers niet meer bieden?

    Reactie van YoungCapital

    8 mei 2018 – Social Media Coördinator

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven!


  2. "Happy & Connected!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Heel blij om voor deze mooie organisatie te mogen werken; er is enorm veel ruimte voor ondernemerschap, persoonlijke groei en fun!

    Minpunten

    Soms gaan we onszelf bijna voorbij, zo hard haan we.

    Advies aan management

    Zeker blijven groeien, maar ook de puntjes op de i zetten als het gaat om professionalisering.

    Reactie van YoungCapital

    8 mei 2018 – Social Media Coördinator

    Thanks voor je topreview! Laten we samen blijven groeien :)

  3. Nuttig (1)

    "Leuke organisatie maar niet uitdagende functie"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Reruiter
    Voormalige werknemer - Reruiter
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Uitstraling van de organisatie en de collega's

    Minpunten

    Laag salaris en weinig uitdaging

    Reactie van YoungCapital

    20 apr. 2018 – Social Media Coördinator

    Bedankt voor je review! Top dat je hier de tijd voor hebt genomen.


  4. Nuttig (1)

    "Prima, maar voor even"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Staff in Hoofddorp
    Huidige werknemer - HR Staff in Hoofddorp
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    - leuke organisatie; jong, dynamisch, gave evenementen zoals een festival
    - vrijheid; in werk, tijdsindeling, taken oppakken, feedback geven
    - genoeg vakantiedagen en adv

    Minpunten

    - salaris; niet marktconform
    - transparantie salaris staff; recruiters hebben wel de transparantie dit mist alleen bij de staffwerknwmers
    -

    Reactie van YoungCapital

    29 mrt. 2018 – Social Media Coördinator

    Hey!

    Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Gelukkig heb je veel pluspunten, maar ook een aantal minpunten. Als je wat meer over die minpunten wilt vertellen, zou je... Meer


  5. Nuttig (1)

    "Leuk bedrijf, maar arbeidsvoorwaarden passen niet meer bij de huidige markt"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teamlead in Amsterdam
    Huidige werknemer - Teamlead in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    - veel trainingen en focus op persoonlijke ontwikkeling
    - gezellige feesten en activiteiten
    - jonge en energie werkgever

    Minpunten

    - salarissen zijn erg laag (zeker in de huidige markt) en verhoging slechts 1 x per jaar met een standaard % (2%, 4% of 6%)
    - geen mogelijkheid tot leaseauto, pas vanaf vestigingsmanager of hoger

    Advies aan management

    Veel recruiters lopen binnen hun eerste jaar weg naar concurrenten die meer loon en betere arbeidsvoorwaarden bieden. Op vestigingen zijn we daardoor continue bezig met het aannemen en inwerken van nieuw personeel. Hierdoor blijven we een beetje achter de feiten aanlopen.

    Reactie van YoungCapital

    20 mrt. 2018 – Social Media Coördinator

    Bedankt voor je review en advies! Ik begrijp je minpunten en de impact ervan zoals je ook hebt aangegeven in je advies aan management, maar hopelijk kunnen we dit compenseren via de pluspunten die... Meer


  6. Nuttig (1)

    "fabrieksarbeider op hoofdkantoor"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan gehad bij YoungCapital

    Pluspunten

    Jonge mensen die gemotiveerd zijn. Er heerst een aanstekelijke vibe die je aanzet tot heel hard werken.

    Minpunten

    Geen professionele begeleiding. Niet humaan. Wekelijks vallen er mensen flauw omdat deze overwerkt zijn.

    Advies aan management

    Richt het hoofdgebouw anders in dan dat er 80 recruiters op een zaal als bezetenen aan het werk zijn.

    Reactie van YoungCapital

    19 mrt. 2018 – Social Media Coördinator

    Hey!

    Bedankt voor je review. We geven je groot gelijk, het hoofdgebouw ziet er inderdaad minder gaaf uit. Maar, er zijn al plannen om dit te veranderen. Als het goed is komt het hoofdgebouw er... Meer


  7. Nuttig (2)

    "Langzaamaan een corporate bedrijf aan het worden"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Recruiter in Hoofddorp
    Huidige werknemer - Senior Recruiter in Hoofddorp
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    * Gezellige collega's
    * Sfeer
    * De vestigingen zijn mooi gestyled / hoofdkantoor daar in tegen NIET
    * Leuke borrels en feestjes

    Minpunten

    Helaas meer minpunten dan pluspunten:
    * Je kan niet doorgroeien als je niet met de juiste mensen bevriend bent;
    * Interne doorgroei gaat hier zonder serieuze sollicitatiegesprekken maar via 'koffie drinken'
    * Salaris is onderaan marktconform, geen 13de maand, vage bonusstructuur
    * Salarisverhoging (2,3 of 4% max) is nu oa afhankelijk van de feedback van je collega's;
    * Geen duidelijke salarisschalen ( maximale is blijkbaar niet haalbaar)
    * Werkplekken zijn slecht ( geen verstelbare bureau's, slechte bureaustoelen, niet genoeg plek om je spullen kwijt te kunnen);
    * Steeds meer regeltjes vanuit bovenaf - minder vrijheid;
    * Klant is altijd koning = veel overwerken/gezeik en op het matje komen bij vestigingsmanagers & accountmanagers;

    Advies aan management

    Laat de area managers ook eens praten met de recruiters ipv alleen maar met de vestigingsmanagers. Snap dat het steeds drukker wordt maar de verbinding tussen operatie en management is niet meer zoals in het begin ( 3 1/2 jaar geleden). Als je geen goede band hebt met de vestigingsmanager zijn je kansen al verkeken in dit bedrijf. Gemiste kans!

    Reactie van YoungCapital

    19 mrt. 2018 – Social Media Coördinator

    Hey!

    Wat ontzettend vervelend dat je meer minpunten hebt dan pluspunten. Hoewel onze borrels en feestjes wel héle grote pluspunten zijn, toch? :)
    Maar ik begrijp je minpunten inderdaad goed... Meer

  8. "Prima werkgever, maar alles moet vanui jezelf komen"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb een deeltijdbaan gehad bij YoungCapital (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Groot keuze aanbod van werk

    Minpunten

    Vriendjes politiek, weinig activiteit vanuit de organisatie zelf

    Reactie van YoungCapital

    6 feb. 2018 – Social Media Coördinator

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor dit review! In principe zien we iedereen als een vriend van ons, dus in dat geval is vriendjespolitiek een positief iets ;).


  9. "Proud om hier te werken!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Hoofddorp
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Ontzettend veel leuke collega’s en veel vrijheid in je werkzaamheden! Iedereen draagt z’n steentje bij aan het succes! Feestjes en borrels wil je hier nooit missen ;)

    Minpunten

    Het is meer een uitdaging dat we met de mega groei ons YC DNA blijven bewaken en het familiegevoel blijft.

    Advies aan management

    Corporate als scheldwoord blijven zien!

    Reactie van YoungCapital

    13 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Wij zijn Proud om jou aan boord te hebben! Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt gestoken in deze top review!


  10. "Proud to be YC"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan 8 jaar)

    Pluspunten

    Hele mooie organisatie waar ik elke dag met veel plezier het beste uit mezelf haal.
    + Hard werken met veel verantwoordelijkheden.
    + Op maat gemaakte L&D programma's.
    + Veel ruimte om werk flexibel in te richten.
    + Hele leuke feestjes, leuke informele sfeer veel FUN.
    + Mooie activiteiten op het gebied van Health Management (oa sporten, gezonde voeding enz).
    + Top collega's

    Minpunten

    - Op dit moment geen. Als ik deze heb, maak ik dit bespreekbaar.

    Advies aan management

    Geen corporate worden :)

    Reactie van YoungCapital

    11 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Bedankt voor je positieve review en fijn dat je de tijd hebt willen nemen om een reactie achter te laten! Laten we met elkaar zorgen dat we de pluspunten behouden ;)


247 van 271 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen