Reviews van YoungCapital

Bijgewerkt op 22 jul 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
82%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
YoungCapital CEO  Ineke Kooistra (no image)
Ineke Kooistra
38 Beoordelingen
  1. "Tevreden met leerzaam Sales Traineeship"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik ben een Sales Trainee en dit is voor mij DE stap voor mijn carriere in de sales. Ik krijg vaak trainingen voor mijn persoonlijke ontwikkeling en op salesgebied. Ook de begeleiding vanuit YoungCapital was super. Ik had vaak contact met de Talentmanager en recruiter waardoor alles voor mij duidelijk was.

    Minpunten

    Deze heb ik niet dus dat is een goed teken.

    Verder lezen

    Reactie van YoungCapital

    March 11, 2020Social Media Coördinator

    Hoi! We zijn super blij met zo'n positieve review, dankjewel. Echt top om te horen dat je zo tevreden bent met het sales traineeship en de begeleiding die je krijgt.

  2. "Veel uitdaging, vertrouwen en vrijheid"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketeer in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's Veel extra's voor medewerkers: festival, vette kick-off, sport & health budget Open communicatie Veel uitdaging Diversiteit in werk Vertrouwen binnen team Vrijheid om je werk te doen zoals jij denkt dat goed is

    Minpunten

    Zelf vind ik het geen minpunt maar het is een erg dynamisch bedrijf dus daar moet je van houden en mee kunnen werken.

    Reactie van YoungCapital

    July 27, 2020Webcare YoungCapital

    Thanks voor het achterlaten van deze review, goed om te horen dat je blij met ons bent. We nemen je feedback mee!


  3. "Waardeloos bedrijf"

    1.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Servicemedewerker/Verkoopmedewerker in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij YoungCapital

    Pluspunten

    De enige reden om voor YC te werken is de "flexibelheid"

    Minpunten

    Slechte loonuitbetaling (bijna nooit op tijd uitbetaald) Foutieve loonuitbetaling (vaak te weinig betaald dan zou moeten) Communicatie (je contactpersoon is bijna nooit telefonisch bereikbaar als er iets geregeld moet worden + er wordt niet snel gereageerd op belangrijke mails) Een erg slechte backoffice en administratie. Ze maken heel erg veel fouten m.b.t. de contracten die online komen te staan.

    Verder lezen

    Reactie van YoungCapital

    June 22, 2020Webcare YoungCapital

    Hoi, bedankt voor het achterlaten van deze review. We vinden het jammer dat je niet blij met ons bent en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Mocht je het fijn vinden om je review met ons te bespreken dan kun je mailen naar info@youngcapital.nl. - YoungCapital Webcare

  4. "Recruiter bij YoungCapital"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Hoofddorp

    Ik voltijd gewerkt bij YoungCapital voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Jong, dynamisch en leuke collega's

    Minpunten

    Laag salaris, flinke werkdruk en het hoge verloop.

    Reactie van YoungCapital

    May 6, 2020

    Hey hoi. Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review en het delen van jouw ervaring. Much appreciated!

  5. "Goed"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter MKB in Nijmegen

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    leuk, gezellig, hard werken, opleiding

    Minpunten

    laag salaris, je voelt je een nummertje

    Reactie van YoungCapital

    April 20, 2020Social Media Coördinator

    Hey hoi, super bedankt voor het achterlaten van deze review. Je kunt erop rekenen dat we jouw feedback meenemen, nog heel veel plezier bij ons in de toekomst!

  6. "Financial Data Traineeship"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Trainee in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Goed geholpen door de collega's van YoungCapital NEXT - Ik zit nu in een hele leuke en passende functie die goed aansluit op mijn studie - Interessante trainingen - Goede doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    - Ik wist van te voren niet waar ik terecht zou komen, dat vond ik nog even spannend - Trainingen sluiten niet altijd even goed aan, maar zijn wel heel interessant dus dat vind ik niet heel erg

    Verder lezen

    Reactie van YoungCapital

    March 26, 2020Social Media Coördinator

    Hoi! Very thanks voor je review, hier worden we blij van. :-)

  7. "YoungCapital"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teamlead in Maastricht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor 3 jaar

    Pluspunten

    Betrokkenheid, Dynamisch, goede arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur

    Minpunten

    Snel groeiend dus soms moeten achtergrondprocessen nog beter ingeregeld worden.

    Reactie van YoungCapital

    March 24, 2020Social Media Coördinator

    Thanks voor je review, fijn dat je hier even de tijd voor hebt genomen. Zijn we blij mee!

  8. "Ervaringen YoungCapital NEXT traineeship"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Trainee 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Toen ik begon aan het Financial Services traineeship, had ik redelijk snel een leuke werkplek. Daarnaast ervaar ik de begeleiding vanuit YoungCapital NEXT als prettig. Ik kan altijd terecht bij mijn talentmanager als ik vragen heb. Daarnaast zijn de trainingen erg leerzaam en waardevol om ervaringen met andere trainees te delen.

    Minpunten

    Het salaris zou hoger kunnen. Bij veel (starters)functies in de financiële sector kun je vaak meer verdienen.

    Reactie van YoungCapital

    March 20, 2020Social Media Coördinator

    Hoi! Dat zijn mooie pluspunten, much appreciated. En natuurlijk nemen we je feedback ook mee, heel erg bedankt hiervoor. :-)

  9. "Leerzaam trainerschap dat je echt klaarmaakt voor de toekomst"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Finance Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij YoungCapital voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Persoonlijk contact met een Talentmanager die altijd voor je klaarstaat - Trainingen gerelateerd aan het traineeship - Persoonlijke ontwikkeling dmv trainingen maar ook individuele coachingsgesprekken met Talentmanager

    Minpunten

    - Salaris aan de lage kant

    Verder lezen

    Reactie van YoungCapital

    March 17, 2020Social Media Coördinator

    We horen natuurlijk graag dat onze trainees blij zijn met alles wat ze leren tijdens het traineeship, thanks voor het delen!

  10. "Blij met IT traineeship en baan!"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Goede begeleiding, duidelijke communicatie, baan die ik anders niet had gevonden, mooi persoonlijk ontwikkelingstraject

    Minpunten

    In het begin heb je te maken met meerdere contactpersonen, soms wist ik niet precies wie ik waarvoor moest hebben.

    Reactie van YoungCapital

    March 12, 2020Social Media Coördinator

    Bedankt voor je review, top om te horen dat je het traineeship zo positief hebt ervaren. Goed dat je aangeeft dat het in het begin wat onduidelijk kon zijn met contactpersonen, daar kunnen we altijd wat mee!

Er zijn 297 reviews gevonden