Reviews van YoungCapital

Bijgewerkt op 25 feb 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.6
80%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
YoungCapital CEO  Ineke Kooistra (no image)
Ineke Kooistra
55 Beoordelingen
Pluspunten
  • "Ik krijg vaak trainingen voor mijn persoonlijke ontwikkeling en op salesgebied(in 37 reviews)

  • "Een jong bedrijf met een gezellige cultuur;(in 35 reviews)

Minpunten
  • "Ik kan mij geen minpunten bedenken(in 34 reviews)

  • "Ik heb meerdere talent managers gehad (door veranderingen in het bedrijf) hierdoor werd het lastig om 1 vast aanspreekpunt te hebben(in 14 reviews)

Meer pluspunten en minpunten
Voors en tegens zijn fragmenten uit reviews van gebruikers. Deze zijn niet geschreven door Glassdoor.
  1. "Leuk bedrijf"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Business Development Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij YoungCapital

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden, ambiteus, fijne sfeer, informel

    Minpunten

    salaris is aan de lage kant

    Reactie van YoungCapital

    February 9, 2021Webcare YoungCapital

    Thanks voor je review! Bedankt dat je de tijd hebt genomen hiervoor en we zullen je feedback meenemen.

  2. "YoungCapital"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Linkbuilder in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij YoungCapital gewerkt

    Pluspunten

    Flexibiliteit, goed cultuur, goed voor studenten

    Minpunten

    Amper tijd om met je te leren


  3. "Goed voor snel bijbaantje"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Agent in Eindhoven
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij YoungCapital gewerkt

    Pluspunten

    Ze helpen je snel aan het werk

    Minpunten

    Salaris is niet zo veel

    Reactie van YoungCapital

    February 23, 2021Webcare YoungCapital

    Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het vinden van werk. :)

  4. "Traineeship"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Hoofddorp
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij YoungCapital voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Je krijgt de kans werkervaring op te doen binnen een gekozen vakgebied.

    Minpunten

    Je zit aan een slecht contract vast met boetebeding.

    Verder lezen

    Reactie van YoungCapital

    February 23, 2021Webcare YoungCapital

    Hey, thanks voor je review maar jammer dat je sommige dingen vervelend ervaren hebt, als we je nog ergens mee kunnen helpen kun je een mailtje naar klachten@youngcapital.nl sturen.

  5. "Schitterend bedrijf om carrière te starten"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Medewerker in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor 3 jaar

    Pluspunten

    Enorm goede werksfeer op kantoor. Leuke collega's en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Primaire arbeidsvoorwaaren zijn lager dan gemiddeld

    Reactie van YoungCapital

    January 4, 2021Webcare YoungCapital

    Hey! Nice, we zijn heel erg blij met jouw schitterende beoordeling. :)

  6. "-"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Account Manager IT in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij YoungCapital voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    YoungCapital geeft je de ruimte en vrijheid voor het uitproberen van nieuwe ideeen.

    Minpunten

    Onduidelijke bonus structuur en geen groeimogelijkheden.

    Verder lezen

    Reactie van YoungCapital

    January 4, 2021Webcare YoungCapital

    Hoi! Dat zijn mooie pluspunten, hartstikke bedankt voor deze beoordeling. De minpunten nemen we natuurlijk mee als feedback, dankjewel.

  7. "-"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij YoungCapital voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Jonge en dynamische organisatie, leuk team.

    Minpunten

    Weinig aandacht voor persoonlijke groei

    Reactie van YoungCapital

    February 23, 2021Webcare YoungCapital

    Thanks voor het mooie compliment!

  8. "Prima werkgever"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Account Manager in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij YoungCapital voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Mooie collega’s, energie en drive

    Minpunten

    Salarissen zijn niet geheel marktconform, jammer

  9. "Traineeship"

    3.0
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij YoungCapital

    Pluspunten

    Begeleiding bij een baan zoeken

    Minpunten

    Betaald veel minder dan martkconform, trainingen stellen weinig voor

  10. "Teamlead"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Diversiteit en inclusie
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teamlead 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer binnen de teams

    Minpunten

    geen minpunten op dit moment

    Reactie van YoungCapital

    December 8, 2020Webcare YoungCapital

    Hey! Dit is een top review. Dankjewel, heel nice dat je hier even de tijd voor hebt genomen.

Weergave: 1 - 10 van 316 reviews in het Nederlands

Werkt u bij YoungCapital? Deel uw ervaringen

YoungCapital logo
of