Reviews voor YoungCapital | Glassdoor.nl

Reviews van YoungCapital

Bijgewerkt op 5 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 275 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
89%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Ineke Kooistra
19 Beoordelingen
  1. "Trainees"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Trainee in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij YoungCapital gewerkt

    Pluspunten

    Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en als je je daaraan overgeeft dan haal je er veel uit. Er zijn echter ook mensen die daar iets te nuchter voor zijn en daardoor dus niet alles uit het zelfontwikkelingstraject halen. De lunches zijn goed.

    Minpunten

    Het kan soms heel lang duren voordat je bij een opdrachtgever geplaatst wordt. Soms kan je beter zelf zoeken in plaats van via Young Capital. Je bent namelijk snel te duur. Ik zou zeggen laat de accountmanagers hun best doen gedurende 3 maanden. Maar als ze je niet kunnen plaatsen, dan zou ik de potentiele leads die je in de afgelopen 3 maanden hebt gevonden, zelf na bellen voor een gesprek. Er zijn meerdere trainees...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Voordat je start met een nieuwe lichting start, zorg ervoor dat je huidige trainees op een opdracht zitten.

    YoungCapital2019-07-27

    Reactie van YoungCapital

    July 30, 2019Social Media Coördinator

    Hi! We vinden het jammer om te horen dat je niet zo blij bent met het traineeship. Het is inderdaad niet zo fijn als je 3 maanden moet wachten tot je ergens geplaatst kunt worden of dat je uiteindelijk een studieschuld moet betalen omdat je het idee hebt dat dat je enige optie is. ...

    Meer weergeven
  2. "Erg matig en onprofessioneel traineeship"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Eventueel een heel matige opstap naar iets beters.

    Minpunten

    -Trainingen zijn matig en weinig in de diepte. -De boete bij vervroegde contractbreuk is bijna 10k -Er wordt je een goede baan beloofd maar uiteindelijk mag je blij zijn als je ergens uberhaupt aan de bak komt. - Dit zorgt er ook voor dat i.v.m prestatiedoelen van de recruitment afdeling je enorm wordt gepushed naar functies bij bedrijven die je helemaal niet liggen en vaak ook helemaal niet aansluiten bij de inhoud...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Het trackrecord van dit traineeship is op zijn best triest te noemen. Er zijn genoeg bedrijven waar dit soort praktijken niet getolereerd worden maar blijkbaar ligt de lat bij Young Capital niet zo hoog.

    YoungCapital2019-08-05

    Reactie van YoungCapital

    August 8, 2019Social Media Coördinator

    Hi! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de inhoud van en de procedures rondom het traineeship. Wel vinden we het fijn dat je de tijd hebt genomen om hier een review over te schrijven, uiteindelijk kunnen we daar alleen maar van leren. In het kader van leren zouden ...

    Meer weergeven
  3. "Leuke startersfunctie recruitment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij YoungCapital voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Jong bedrijf en leuke cultuur

    Minpunten

    Werkdruk kan heel hoog zijn

    YoungCapital2019-06-27

    Reactie van YoungCapital

    June 28, 2019Social Media Coördinator

    Hoi, het lijkt alsof je het ondanks de hoge werkdruk het wel naar je zin hebt gehad bij ons. Dat is natuurlijk fijn om te horen. :) We wensen je het beste toe!

  4. "Make Money Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Groeit zeer hard, mooie feestjes

    Minpunten

    Onvoldoende structuur, veel te snelle beslissingen

    Advies aan management

    corporate isn't always a bad thing

    YoungCapital2019-05-24

    Reactie van YoungCapital

    May 28, 2019Social Media Coördinator

    Hey! Jij als recruiter staat natuurlijk middenin die harde groei, dus dan krijg je daar ook alle aspecten van mee. Gelukkig kan je nog wel genieten van de mooie feestjes (waarbij weinig structuur misschien juist wel weer leuk bij is?) Thanks voor je feedback in ieder geval!

  5. "Recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij YoungCapital

    Pluspunten

    Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen/cursussen. Een bijzonder goede werksfeer met veel energieke collega's die voor elkaar klaarstaan. Merknaam maakt de doelgroep ook erg leuk om mee te werken.

    Minpunten

    De werkwijze van het bedrijf is erg commercieel. Je moet dus niet bang zijn voor targets en afgerekend kunnen worden op cijfers.

    YoungCapital2019-05-19

    Reactie van YoungCapital

    May 24, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Wat fijn dat je bij ons zo goed op je plek zit, hier worden we heel blij van. Bedankt voor deze review en natuurlijk je inzet!

  6. "Gaaf bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Top collegas, leuke baan. Gezellig team

    Minpunten

    Salaris is niet hoog ivm andere bedrijven

    YoungCapital2019-05-12

    Reactie van YoungCapital

    May 16, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Dat is nog eens een mooie review om te lezen, bedankt dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn om te horen dat je bij ons goed op je plek zit!

  7. "IT-recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Creatief Ambitieus Zelfontwikkeling Gedurfd Rebels

    Minpunten

    Omdat het bedrijf erg hard groeit, nemen ze soms te snel grote stappen. Daardoor is de organisatie soms slecht

    Advies aan management

    Communicatie naar kandidaten is extreem belangrijk. Ben open en eerlijk.

    YoungCapital2019-04-25

    Reactie van YoungCapital

    May 3, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Dat is nog eens een fijne review om te lezen, onwijs bedankt dat je hier de tijd voor hebt genomen. Jij blij, wij blij!

  8. "Organisatie die ambitieus is, maar de medewerker ziet als belangrijke asset"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij YoungCapital

    Pluspunten

    Goeie sfeer, team spirit, leuke collega's, doorgroeimogelijkheden, aandacht voor de medewerkers

    Minpunten

    Blijf investeren in de medewerkers

    YoungCapital2019-04-02

    Reactie van YoungCapital

    April 8, 2019Social Media Coördinator

    Hey. Wat een mooie positieve review, zijn we natuurlijk super blij mee. Bedankt dat je hier de tijd voor genomen hebt. :-)

  9. "Jong en dynamisch bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Business Support in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij YoungCapital voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Jong en dynamisch bedrijf. Veel doorgroeimogelijkheden en ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt.

    Minpunten

    Veel uitdagende veranderingen qua procesverwerking, waardoor je snel nieuwe dingen moet kunnen leren.

    YoungCapital2019-03-19

    Reactie van YoungCapital

    March 25, 2019Social Media Coördinator

    Hoi. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt gehad. Vinden we top!

  10. "Perfect voor een bijbaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - receptioniste/telefoniste in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij YoungCapital voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    prima salaris, eigen contactpersoon die met je meedenkt, leuke opdrachtgevers

    Minpunten

    ik kan geen minpunten bedenken

    Advies aan management

    geen

    YoungCapital2019-02-20

    Reactie van YoungCapital

    February 22, 2019Social Media Coördinator

    Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze review. Super tof! Fijn om te weten dat je het naar je zin hebt. ;-)

Er zijn 275 reviews gevonden