Reviews voor YoungCapital | Glassdoor.nl

Glassdoor maakt gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. OK | Meer info

Reviews voor YoungCapital

Laatst bijgewerkt 3 februari 2018
239 reviews

Filter

Filter

VoltijdDeeltijd

4,6
StarStarStarStarStar
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
Aanbevelen bij een kennis
Goedkeuring directeur
YoungCapital Eigenaar Hugo de Koning
Hugo de Koning
215 beoordelingen

239 Reviews van werknemers

Sorteren: PopulairBeoordelingDatum

  1. "Proud om hier te werken!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Hoofddorp
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Ontzettend veel leuke collega’s en veel vrijheid in je werkzaamheden! Iedereen draagt z’n steentje bij aan het succes! Feestjes en borrels wil je hier nooit missen ;)

    Minpunten

    Het is meer een uitdaging dat we met de mega groei ons YC DNA blijven bewaken en het familiegevoel blijft.

    Advies aan management

    Corporate als scheldwoord blijven zien!

    Reactie van YoungCapital

    13 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Wij zijn Proud om jou aan boord te hebben! Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt gestoken in deze top review!


  2. "Prima werkgever, maar alles moet vanui jezelf komen"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb een deeltijdbaan gehad bij YoungCapital (Langer dan 3 jaar)

    Pluspunten

    Groot keuze aanbod van werk

    Minpunten

    Vriendjes politiek, weinig activiteit vanuit de organisatie zelf

    Reactie van YoungCapital

    6 feb. 2018 – Social Media Coördinator

    Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor dit review! In principe zien we iedereen als een vriend van ons, dus in dat geval is vriendjespolitiek een positief iets ;).


  3. "Proud to be YC"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan 8 jaar)

    Pluspunten

    Hele mooie organisatie waar ik elke dag met veel plezier het beste uit mezelf haal.
    + Hard werken met veel verantwoordelijkheden.
    + Op maat gemaakte L&D programma's.
    + Veel ruimte om werk flexibel in te richten.
    + Hele leuke feestjes, leuke informele sfeer veel FUN.
    + Mooie activiteiten op het gebied van Health Management (oa sporten, gezonde voeding enz).
    + Top collega's

    Minpunten

    - Op dit moment geen. Als ik deze heb, maak ik dit bespreekbaar.

    Advies aan management

    Geen corporate worden :)

    Reactie van YoungCapital

    11 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Bedankt voor je positieve review en fijn dat je de tijd hebt willen nemen om een reactie achter te laten! Laten we met elkaar zorgen dat we de pluspunten behouden ;)


  4. Is dit nuttig? De community is er afhankelijk van dat iedereen deelt – Review anoniem toevoegen


  5. "Post Nieuwegein"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Logistiek medewerker in Utrecht
    Voormalige werknemer - Logistiek medewerker in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan gehad bij YoungCapital (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Het uitzendbureau heeft een groot aanbod en is laagdrempelig.

    Minpunten

    Om een kilometervergoeding te krijgen in een grensgeval moest ik eerst komen met het voorbeeld van een ander uitzendbureau die voor het werk wel een kilometervergoeding gaf, om ook kilometervergoeding te krijgen.

    Reactie van YoungCapital

    18 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Super bedankt voor je review!


  6. "Fijn uitzendbureau maar toch wat (positieve) feedback."

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Klantenservicemedewerker
    Huidige werknemer - Klantenservicemedewerker
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    Jong en fris uitzendbureau, normaliter korte lijntjes (whatsapp, telefoon en e-mail). Na wat opstart problemen nu een consequent handelen.

    Minpunten

    Hoofdkantoor reageert niet op e-mails of via de mogelijkheid tot contact via de app. Verwerking van declaraties duurt ontzettend lang.

    Advies aan management

    Zorg dat wanneer er een vraag wordt gesteld via contact in de App dat deze ook aankomt en beantwoord wordt. Declaraties meteen verwerken en niet pas een week later. Afgelopen zondag bijvoorbeeld declaratie ingediend en deze is nog steeds niet verwerkt. Je voert een declaratie in omdat je voor de uitbetaling van die week te weinig gewerkt hebt. Nu komt de declaratie pas bij het loon de week er op er bij, dan heeft het geen nut meer.

    Reactie van YoungCapital

    10 jan. 2018 – Social Media Coördinator

    Goed om te horen dat het nu beter gaat! Thanks voor je feedback, op naar een mooi 2018!


  7. "Goede werkgever"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Trainee in Amsterdam
    Huidige werknemer - IT Trainee in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    - Veel vrijheid
    - Doorgroeimogelijkheden
    - Betaalde training inbegrepn

    Minpunten

    - Communicatie kan beter
    - Soms duurt het lang voor een antwoord

    Reactie van YoungCapital

    28 nov. 2017 – Social Media Coördinator

    Geweldig om de vroege ochtend te beginnen met het lezen van zo een top review! Dankjewel daarvoor en veel succes verder met je nieuwe job!


  8. "Jong, gedreven en ambitieus"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teamlead in Tilburg
    Huidige werknemer - Teamlead in Tilburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    - Veel aandacht voor eigen ontwikkeling
    -Je werkt binnen een jong en ambitieus team

    Minpunten

    - Je raakt gewend aan de vrijheid, dit zul je moeten aanwennen bij een ander bedrijf

    Advies aan management

    Blijf investeren en het YoungCapital DNA want bedrijven kiezen juist daardoor voor ons.

    Reactie van YoungCapital

    13 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Dankjewel voor deze mooie woorden en de fantastische review! Wij zullen zeker op deze voet doorgaan!


  9. "E-recruiter"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - E-Recruiter in Hoofddorp
    Huidige werknemer - E-Recruiter in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een deeltijdbaan bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Leuke, spontane, jonge collega's. Een goed gevarieerde lunchkantine. Goede koffie. Leuke werksfeer. Kan wekelijks uitbetaald worden. Wordt veel gedaan voor de werknemers. Veel eigen verantwoordelijkheden. Erg flexibel

    Minpunten

    Geen extreem hoog salaris, werkplekken kunnen wel wat vernieuwd worden.

    Advies aan management

    Werkplekken zijn erg ouderwets.

    Reactie van YoungCapital

    11 dec. 2017 – Social Media Coördinator

    Wat leuk om te horen dat je met veel plezier bij YoungCapital werkt. We willen je bedanken voor je bericht en nemen je feedback mee.


  10. "Proud to be"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Eindhoven
    Huidige werknemer - Recruiter in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Langer dan een jaar)

    Pluspunten

    - Sfeer in de organisatie
    - Veel verantwoordelijkheden als starter
    - dynamische werkweken
    - veelzijdigheid in werkzaamheden

    Minpunten

    - Startsalaris;
    - Samenwerking tussen recruiters die landelijk dezelfde klant doen, kan beter;
    - Doordat de organisatie zo hard groeit, weet je soms niet meer wie wie is.

    Reactie van YoungCapital

    15 nov. 2017 – Social Media Coördinator

    Ontzettend bedankt voor deze 5-sterren beoordeling! Moge er nog vele mooie jaren voor jou volgen bij YoungCapital!


  11. "Fast fast fast!"

    StarStarStarStarStar
    • Balans werk/privé
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Loon en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Rotterdam
    Huidige werknemer - Recruiter in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Waardeert Directeur

    Ik heb een voltijdbaan bij YoungCapital (Korter dan een jaar)

    Pluspunten

    Vanaf moment één heb je eigen verantwoordelijkheid. Gewoon doen, fouten durven maken en daarvan leren zorgt ervoor je ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. Samen met de gezellige collega's heb ik tot nu toe een toptijd!

    Minpunten

    Die ben ik nog niet tegen gekomen.

    Advies aan management

    Ga door met het verspreiden van het YoungCapital DNA!

    Reactie van YoungCapital

    15 nov. 2017 – Social Media Coördinator

    We are all proud to be YoungCapital! Dankjewel voor de tijd die je genomen hebt voor het schrijven van deze fantastische review!


239 van 262 reviews weergegeven
Filters opnieuw instellen