Cover image for eProcess International
Is dit uw bedrijf?

eProcess International

Review toevoegen

Reviews van eProcess International

76 van meer dan 84 reviews gevonden
3,8
97% Aanbevelen bij een kennis

3,8
97%
Aanbevelen bij een kennis
Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.
  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij eProcess International werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over eProcess International-reviews

  eProcess International heeft een algemene beoordeling van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 84 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 97% van de werknemers zou werken bij eProcess International aanraden aan vrienden en 86% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 6% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van eProcess International hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,2 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij eProcess International. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 9% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 97% van de werknemers van eProcess International vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden eProcess International met een waarde van 2,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,1 voor cultuur en waarden en 3,5 voor loopbaanmogelijkheden.

  Werkt u bij eProcess International? Deel uw ervaringen

  eProcess International

  of

  Reviews per functie

  Glassdoor heeft 84 reviews over eProcess International die anoniem zijn geplaatst door werknemers van eProcess International. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of eProcess International bij u past.