Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor BTIG | Vacatures bij BTIG | Salarissen bij BTIG | Arbeidsvoorwaarden bij BTIG
      Sollicitatiegesprekken van BTIGSollicitatiegesprekken voor Business Analyst Internship bij BTIGSollicitatiegesprek bij BTIG

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Raiffeisen Bank International
      3.9★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Balfin Investment Group
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Business Analyst Internship

21 apr 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Hongkong
      Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij BTIG (Hongkong) in mrt 2025

Sollicitatiegesprek

After application, HR will send email and ask you to prepare a pitch for 3 minutes, either in video, powerpoint or website format, questions are listed below, you can select one of them.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

- What is your view on Cryptocurrency and how it can integrate with traditional banking? - What is your view on Cybersecurity trends and the issue happened on CrowdStrike-Microsoft last year? - Comments on one of the biggest News Stories in 2025 happened so far - How to properly govern trading algorithms in modern electronic trading? - Pitch us any stock and investment sector trading idea - Share your understanding of the recent global economic impact with newly imposed US tariff - Share your experiences in investment which you achieved a major personal growth - Share a challenge that you failed to overcome and what you have learnt from it
      Vraag beantwoorden