Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Barobo | Vacatures bij Barobo | Salarissen bij Barobo | Arbeidsvoorwaarden bij Barobo
      Sollicitatiegesprekken van BaroboSollicitatiegesprekken voor Math and Computer Science Education Specialist bij BaroboSollicitatiegesprek bij Barobo

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

TP
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Amazon
      3.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Math and Computer Science Education Specialist

11 aug 2023
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Davis, CA
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Barobo (Davis, CA) in aug 2023

Sollicitatiegesprek

During the first hour-long interview they learned about my background. For the next interview they made me put on a sales presentation even though they knew I wasn't a salesman. They sent me 3 links to access to learn about the company. I thought they must just want to know how I present myself in front of clients, but no, that was to be my training, unguided and unpaid. They expected a professional sales presentation, with PowerPoint and everything. Then one of the bosses nagged me to make a sale. This is what they expect from a job applicant. How do they treat people they're paying?

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Why should we purchase this training from your company? What hardware requirements are there for the program? Apart from the built-in code blocks, what other languages can be used in the program?
      Vraag beantwoorden