Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Coding4Youth | Vacatures bij Coding4Youth | Salarissen bij Coding4Youth | Arbeidsvoorwaarden bij Coding4Youth
      Sollicitatiegesprekken van Coding4YouthSollicitatiegesprekken voor Online Computer Science Instructor bij Coding4YouthSollicitatiegesprek bij Coding4Youth

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Online Computer Science Instructor

3 jul 2020
      Aanbod geaccepteerd
      Neutrale ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Coding4Youth in jul 2020

Sollicitatiegesprek

Online form including education information and 10 minute quiz on a coding language. Received email with offer a day after completing the online form and quiz. Offer detailed the terms and conditions of working as an instructor, which seemed a bit restricted. In addition, I was a little reluctant because of how quickly I was given an offer.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

<Sample Python Code> What does this code print? (Multiple Choice Questions)
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Online Computer Science Instructor bij Coding4Youth

Sollicitatiegesprek voor de functie Online Computer Science Instructor

30 sep 2020
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Coding4Youth

Sollicitatiegesprek

Interview process was pretty straightforward. I applied with my resume and then they gave me a quiz on Java concepts (OOP) . After that I had to answer a questionnaire that asked ,me how I would explain the concept of object oriented programming to someone in middle school (or that age range). After a couple of weeks, I received an offer.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

How would you explain the concept fo object oriented programming to someone in middle school (or that age range)
      Vraag beantwoorden

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

TP
      3.7★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      Concentrix
      3.6★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.