Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Lidl | Vacatures bij Lidl | Salarissen bij Lidl | Arbeidsvoorwaarden bij Lidl
      Sollicitatiegesprekken van LidlSollicitatiegesprekken voor responsable ventes secteur bij LidlSollicitatiegesprek bij Lidl

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie responsable ventes secteur

26 jul 2024
      Dijon, Burgundy

Overige sollicitatiereviews voor responsable ventes secteur bij Lidl

Sollicitatiegesprek voor de functie responsable vente secteur

7 jan 2026
      Marseille
      Neutrale ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Lidl (Dijon, Burgundy) in jan 2024

Sollicitatiegesprek

appel avec des questions un peu déstabilisantes et sans préparation pour répondre. entretien de 15 min pas plus et pas programmé. On peut être un peu surpris. réponse sous 48H. Je pense que sans préparation il est très facile de rater cet appel.

Vraag 1

un employé n'a pas faire le processus FIFO comment réagissez-vous ?
      Vraag beantwoorden
      Neutrale ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Lidl (Marseille) in dec 2025

Sollicitatiegesprek

2 entretiens Téléphonique avec RH, un premier pour prise de contact et validation du profil et une second plus long avec des questions plus pointu sur le poste de responsable de vente secteur.

Vraag 1

Pouvez vous me parler d'une situation de management que vous avez gérez ? Quelle a été votre plan d'action ?
      Vraag beantwoorden

Sollicitatiegesprek voor de functie responsable ventes secteur

15 apr 2025
      Béziers
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Lidl (Béziers) in jun 2024

Sollicitatiegesprek

Processus assez long mais très intéressant, avec les différents interlocuteurs et les différents exercices. Néanmoins, prend du temps et déception quand on arrive à l’avant dernier entretien et qu’on ait pas de suite.

Vraag 1

Quelles sont vos motivations pour ce poste?
      1 Antwoord