Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Shell | Vacatures bij Shell | Salarissen bij Shell | Arbeidsvoorwaarden bij Shell
      Sollicitatiegesprekken van ShellSollicitatiegesprekken voor Completion Engineer bij ShellSollicitatiegesprek bij Shell

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

Schneider Electric

2 apr 2016
      Houston, TX
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde meer dan 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij Shell (Houston, TX) in mei 2014

Sollicitatiegesprek

I had 2 phone interviews before a sit down interview. I had to prepare a presentation. It took about 3 hours including lunch. The backround check took some time. They also made me do a hair follicle drug test and medical examination.

Vraag 1

Pretty basic questions. They didnt play games or ask gotcha questions. They wanted examples of my previous work, experience, training... There were a couple questions about making difficult decisions and how I made them. There were about 50/50 about personality and experience.
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Completion Engineer bij Shell

21 mei 2017
      Assen
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Shell (Assen) in jan 2016

Sollicitatiegesprek

2 day assesment. where overall skills were tested . During the assement stay in a hotel was offered together with meals. Assement focused mainly on people skills and processing of new information. former knowledge the industrie does help but i managed without. assements at the different stage are done by panels.

2 day long assesment
      1 Antwoord

28 jul 2017
      Houston, TX
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een hogeschool of universiteit gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Shell (Houston, TX) in aug 2013

Sollicitatiegesprek

2 interviews , both about soft skills and relationship interaction and technical engineering skills. Asked about wellcat analysis and what are my typical completion tubing loads. What are HSE incidents you have dealt with .

Vraag 1

How do you champion performance?
      1 Antwoord

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.