Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor ZAS | Vacatures bij ZAS | Salarissen bij ZAS | Arbeidsvoorwaarden bij ZAS
      Sollicitatiegesprekken van ZASSollicitatiegesprekken voor Verpleegkundige bij ZASSollicitatiegesprek bij ZAS

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij ZAS (Merksem, Antwerpen) in mei 2015

Sollicitatiegesprek

Gesolliciteerd via ZNA website. Na een aantal dagen werd er al telefonisch contact opgenomen met me om een gesprek af te spreken. Tijdens het gesprek dat plaats vond op de site van Jan Palfijn werd ik vriendelijk onthaald. Er werd me direct iets te drinken aangeboden en het gesprek starte heel open en persoonlijk. Daarna kwamen de meer gerichte vragen. Op het einde van het gesprek werd me gezegd wanneer ik iets zou vernemen ivm de sollicitatie. Men heeft zich ook aan hun woord gehouden, een dag dat men gezegd had werd er opnieuw contact met mij opgenomen. Er werd een dag afgesproken wanneer ik de nodige papieren kon ondertekenen.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

* sterke punten * zwakke punten * verwachtingen van de job * waar zie ik mijzelf binnen 10jaar * hoe ga je om met lastige situaties * hoe reageer je in crisis situatie
      Vraag beantwoorden
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb gesolliciteerd bij ZAS (Antwerpen)

Sollicitatiegesprek

Het was een prettig gesprek zonder al te moeilijke kennis vragen. Later zal er ruimte zijn om de specifieke afdeling beter te leren kennen en verdere inzichten op te doen.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Heb je ervaring op een soortgelijke dienst?
      Vraag beantwoorden

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.