Reviews van AFAS Software

(52 reviews in totaal)

Bas van der Veldt

100% waardeert directeur

99% positieve zakelijke vooruitzichten

AFAS Software heeft een werknemersbeoordeling van 4,8 van 5 sterren, op basis van 52 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van AFAS Software is 25% boven het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

52 reviews
5 mei 2022

Geweldige organisatie

Pluspunten

Wat een fijne werkgever is AFAS. De mooie woorden over hoe het werkgeluk voorop staan, worden echt waargemaakt. Prachtig kantoor met fantastische voorzieningen, lieve mensen, prima arbeidsvoorwaarden en geweldig gevoel van saamhorigheid. Alle collega's zijn zeer gemotiveerd om van AFAS een nog groter succes te maken.

Minpunten

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen blij wordt van een organisatie met zo'n sterke cultuur. Voor mij is de bedrijfscultuur een pluspunt, maar kan me voorstellen dat het wat heftig is voor sommigen.

3,0
17 mei 2024

Pluspunten

Het is een goede 9-tot-5 baan, met goede stabiliteit, werk- en sportfaciliteiten, en een goede lunch en uitjes.

Minpunten

De interne cultuur is zeer narcistisch, diversiteit wordt getoond door mensen te paraderen in reclames en evenementen, en ziekmelden wordt ontmoedigd door middenmanagers omdat de directie goede statistieken wil laten zien.

21 apr 2021

AFAS review

Pluspunten

zeer succesvol. Dat merk je in bonussen, extravagante feesten en aandacht voor werknemers

Minpunten

platte structuur zorgt voor weinig groeimogelijkheden

Weergave: 1 - 3 van 52 reviews

Glassdoor heeft 71 reviews over AFAS Software die anoniem zijn geplaatst door werknemers van AFAS Software. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of AFAS Software bij je past.