Reviews van Albert Heijn

3,8

75% zou aanbevelen aan een kennis

(2.469 reviews in totaal)

Wouter Kolk

79% waardeert directeur

54% positieve zakelijke vooruitzichten

Albert Heijn heeft een werknemersbeoordeling van 3,8 van 5 sterren, op basis van 2.469 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Albert Heijn is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

2K reviews
1,0
9 aug 2017

Enorm slechte werkgever, ik ontraad het iedereen!

Pluspunten

Leuke collega's, de collega's zijn aardig tegen je.

Minpunten

Je bent voor hen een nummer en geen persoon. Korte shifts, vaak van 3.5 uur, zodat ze je net geen pauze hoeven geven (pauze is bij 4 uur). Als je boven de 18 bent wordt je niet aangenomen of ontslagen. Je wordt door klanten vaak behandeld als vuil. Je krijgt last van je rug door de verschrikkelijke kassastoelen. Het salaris is laag (€5,- per uur exc. Vakantiegeld). Het management helpt je niet als je ergens mee zit, terwijl ze dit wel altijd aangeven. Het is verschrikkelijke eentonig werk en doorgroeimogelijkheden zijn er bijna niet. Bij de AH draait alles om winst; alles moet snel snel en als je dat niet lukt wordt je ontslagen. Ziekmelden is een enorm drama: je hangt soms wel 10 min aan de lijn om je teamleider ervan te overtuigen dat je ziek bent. Een vriendin van mij moest zelfs toch komen werken; totdat bij aankomst bleek dat ze hoge koorts had, toen mocht ze toch maar wel naar huis. Ikzelf heb een keer mijn eigen vervanging moeten regelen toen ik in het ziekenhuis lag!

Reactie van Albert Heijn
8y
Bedankt dat je de tijd hebt willen nemen om een review te schrijven over jouw ervaring met het werken bij Albert Heijn. Uiteraard vinden wij het vervelend om te horen dat je ons niet aanbeveelt. Jouw bevindingen nemen wij serieus en nemen we mee. Daarnaast adviseren we je om hierover in gesprek te gaan met jouw (assistent) supermarktmanager en ook met de HR business partner van jouw winkel.
24 mrt 2016

Pluspunten

Goed betaald, duidelijke tijden, gemakkelijk vrij vragen, professioneel, reiskostenvergoeding

Minpunten

Kan meer uitdagend zijn op de werkvloer

26 sep 2025

Goed salaris

Pluspunten

Goed salaris, prima werkzaamheden en variatie

Minpunten

Mag meer salaris zijn, zeker met de ervaring

Weergave: 1 - 3 van 2.469 reviews

Glassdoor heeft 3.840 reviews over Albert Heijn die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Albert Heijn. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Albert Heijn bij je past.