Reviews voor Amazon | Glassdoor.nl

Reviews van Amazon

Bijgewerkt op 21 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
75%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
Amazon CEO Jeff Bezos
Jeff Bezos
20.282 Beoordelingen
  1. "Goede sfeer en slimme collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Amazon

    Pluspunten

    Geweldige mensen om mee te werken. Geweldige problemen om op te lossen

    Minpunten

    Seattle is vrij regenachtig.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amazon2018-05-16
  2. "Senior Compliance Associate"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Amazon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Leuk Gezellig Begeleiding goed Goed bereikbaar Veel mogelijkheden in groot bedrijf

    Minpunten

    Salaris Bonus ontbreekt Geen volledige vergoeding reiskosten

    Advies aan management

    Hogere salarissen!

    Amazon2019-06-21
  3. "Hard werk, veel bouwen, ook plezier maken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technisch manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amazon voor 5 jaar

    Pluspunten

    Amazon Web Services, deel van Amazon, heeft het motto 'Work hard, have fun, make history'; en dit is zeker waar voor Amazon en AWS in de Benelux. Amazon/AWS is al jaren actief lokaal in Nederland maar werkt redelijk op de achtergrond - de producten spreken voor zichzelf als het ware. De organisatie staat lokaal en in EMEA zelfstandig maar er is natuurlijk ook veel interactie met collega's in de USA, UK, Duitsland,... Asie of Australie. Het is een 1 van de meest internationale tech bedrijven die ik ken; zo ver zelfs dat het ook niet per definitie Amerikaans te noemen is. Amazon/AWS heeft z'n eigen peculiar cultuur. Ongekende groei en technisch hoogstaande middelen geven de ruimte om te pionieren en te bouwen terwijl er een rijkdom aan informatie en middelen bestaat om te bouwen wat werkt voor de klant. Het is een werk omgeving voor de top mensen die elkaar ook opzoeken; en die elkaar uitdagen. Naast veel vrijheid om dingen aan te pakken is er de vrijheid om te groeien en te leren en te veranderen. Dat maakt het een unieke werkgever maar wel 1 die ook eisen stelt aan de werknemers. De befaamde Amazon leadership principals zeggen heel veel over deze werkgever; en zijn daadwerkelijk van toepassing en in natuurlijk conflict. Ook: "It's always day 1!"; wat zoveel betekend dat in Amazon we elke dag als een nieuwe kans pakken om zaken anders te kunnen doen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Er is altijd werk te doen, je moet dit echter wel zelf aanbrengen en die balans toepassen. Er is geen druk om dit te doen, het is meer de natuurlijke drive van de mensen die doorgaans de zelfstandigheid hebben om goed bij Amazon/AWS te werken.

    Advies aan management

    Keep the bar high & secure the culture.

    Amazon2018-09-26
  4. "Tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Amazon

    Pluspunten

    Groot en bekend bedrijf veel werkgelegenheid en veel mogelijk eden goed management en niet chaotisch het was erg gezellig en leuk om te werken

    Minpunten

    Niet mijn droom baan en mijn fun tie voelde niet erg belangrijk omdat er meerdere mensen waren met dezelfde functie

    Advies aan management

    -

    Amazon2016-04-27
  5. "still day one"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Amazon

    Pluspunten

    * Internationale uitdagingen; * omgeving waarin je gechallenged wordt * verloning inclusief aandelen

    Minpunten

    * work/ life balance * development of people * continuïteit in leiderschap (bijna ieder jaar een nieuwe manager)/ personeelsverloop

    Advies aan management

    investeer in personeel & opleidingen

    Amazon2018-09-11
  6. "Amazon FC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Amazon

    Pluspunten

    Er zijn veel doorgroeimogellijkheden in dit bedrijf die heel erg snel evolueert. Winst participatie en gratis aandelen behoren tot het loonpakket

    Minpunten

    Promoties/loonverhogingen zijn gebasserd op peer reviews die eerder subjectief dan objectief zijn, hetgeen een nefast effect kan hebben en een cultuur van wanvertrouwen kan scheppen

    Advies aan management

    Spend more effort to retain employees

    Amazon2016-10-29
  7. "Goede werkcultuur"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Amazon

    Pluspunten

    * Een goed en slim team

    Minpunten

    * Slechts één team

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amazon2018-12-29
  8. "Amazon Web Services"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Verkoop in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Amazon voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Basissalaris, groei van het bedrijf, technologie, aandelenbonussen.

    Minpunten

    Geen plezier, veel druk omdat de teams niet voldoende gebruikt worden, waardoor mensen vertrekken en het risico lopen een burn-out te krijgen, mensen lijken alleen te blijven voor de aandelenbonussen. Als je vertrekt, zorg dan dat je het geld krijgt waar je recht op hebt! Voelt als het goedgekeurd krijgen van een claim bij RyanAir...

    Advies aan management

    Als groei en klantsucces het belangrijkst is, doe dan meer om je belangrijkste middelen te behouden, en daar heb je meer voor nodig dan alleen RSU's...

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amazon2018-11-15
  9. "Stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Amazon

    Pluspunten

    - Goed loon - Geweldige leerervaring - Leiderschapprincipes

    Minpunten

    - Soms erg bureaucratische processen - Luxemburg

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amazon2014-12-11
  10. "Pakhuismedewerker"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Magazijn Medewerker 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Amazon gewerkt

    Pluspunten

    Simpele taken, gratis diner in de kerstperiode

    Minpunten

    Lange werkdagen, repetitief werk

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Amazon2019-05-20
Er zijn 35619 reviews gevonden