Reviews voor Capgemini | Glassdoor.nl

Reviews van Capgemini

Bijgewerkt op sep 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 123 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Capgemini CEO Paul Hermelin
Paul Hermelin
48 Beoordelingen
  1. "Hoe ik Capgemini zie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capgemini voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Internationaal, brede mogelijkheden, professioneel, goede opleidingsmogelijkheden, projectmatig werken

    Minpunten

    Kan doorslaan naar pure IT focus en veel interne competitie

    Advies aan management

    Doe minder aan politiek en zoek elkaar op om samen sterk richting de klant op te trekken

    Capgemini2019-08-25
  2. "Mooi bedrijf met goede voorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - SAP Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling Goede arbeidsvoorwaarden voor starters Veel mogelijkheden om te switchen van rol bij ambitie

    Minpunten

    Bij uitzending naar klant is het mogelijk dat je ver moet reizen

    Capgemini2019-08-12
  3. "Prima werkgever, wel verschil in practices"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Engagement Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 10 jaar

    Pluspunten

    Divers Je kan snel omhoog gaan Verschillende rollen mogelijk Netwerk organisatie Mensen zijn altijd bereid je te helpen

    Minpunten

    Niet de beste betaler Soms meer cijfergericht dan mensgericht

    Advies aan management

    Meer focus op salaris

    Capgemini2019-07-20
  4. "Leuke uitdaging"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Account Executive in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    ruimte voor zelfontplooing, toegankelijk, fijne cultuur/sfeer, veel jongeren/starters, innovatief

    Minpunten

    je moet eigen regie en verantwoordelijkheid kunnen nemen. grote organisatie

    Capgemini2019-07-10
  5. Nuttig (1)

    "Leuke werkgever, salaris kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Utrecht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuke projecten waarmee je als Young Professional veel kan leren. Veel vrijheid mbt uren, thuiswerken etc. alhoewel dat zeer afhankelijk is van je opdrachtgever.

    Minpunten

    Er word vaak van je verwacht dat je buiten je normale werk uren mee doet met bepaalde activiteiten zoals trainingen. Daarnaast ligt het salaris best laag vergeleken met de rest van de markt en staat Capgemini daar ook niet heel flexibel in, zeker als je jong bent.

    Advies aan management

    Compenseer je zeer gepassioneerde medewerkers beter, zij blijven immers vaak voor jou tot half tien op kantoor.

    Capgemini2019-07-09
  6. "Veel uitdaging en afwisseling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Management in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 10 jaar

    Pluspunten

    Capgemini is een groot en breed bedrijf. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om je carriere te ontwikkelen, om verschillende aspecten van IT te zien en te ervaringen. Helemaal sterk zijn de vele opleidingsmogelijkheden die aangeboden worden. Zowel via de Capgemini Academy, e-learnings, collega's voor collega's en de globale University. Verder fantastische en zeer gedreven, professionele collega's

    Minpunten

    Soms is het wat bureaucratisch

    Capgemini2019-06-24
  7. "OK"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Diegem

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capgemini voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Capabele collega’s, Veel geleerd, Bedrijfswagen, Ondersteuning

    Minpunten

    Draait uiteindelijk om geld, dus weinig lange termijn visie Slechte communicatie over vele herindelingen van afdelingen

    Capgemini2019-06-29
  8. "Bijna 12 jaar in dienst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Global Account Executive in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 10 jaar

    Pluspunten

    - Voldoende carriere mogelijkheden - Veel vrijheid - Collega's zijn van hoog niveau

    Minpunten

    - Er zijn veel carriere mogelijkheden, maar je moet hier wel zelf actief mee aan de slag. - Je moet zelf op je werk/prive balans letten

    Capgemini2019-06-10
  9. "People oriented business"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Developer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - eigen leerpad creeren - veel vrijheid

    Minpunten

    - groot bedrijf, veel politiek - te veel vrijheid, kan ook onduidelijkheid geven

    Capgemini2019-06-06
  10. "Goede start van je carriere!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Scientist in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    De sfeer binnen het bedrijf is echt heel goed. Vanaf buiten gezien lijkt het een grote, hiërarchisch bedrijf, maar op de werkvloer is daar niets van te merken. Voor werknemers is er meer dan voldoende ondersteuning om je eigen carrière uit te stippelen zoals jij dat wilt. Wil je trainingen volgen, dan is dat geen probleem. Uit eigen ervaring merk ik dat als je een training wilt volgen, je hier eigenlijk altijd... toestemming voor krijgt. Ook buiten werktijden is er genoeg leuks te beleven, wat wordt georganiseerd door ofwel de personeelsvereniging, de Young Professional vereniging, of de afdeling zelf. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn echt goed geregeld: Trainingen kun je zoveel volgen als je maar wilt, na twee maanden krijg je als Young Professional direct een contract voor onbepaalde tijd, en mag je ook een leaseauto uitzoeken. Ook is er een leuke bonus voor wanneer je nieuwe mensen aanbrengt

    Meer weergeven

    Minpunten

    Het salaris wordt door de meeste mensen als aan de lage kant beschouwd. Ik moet zeggen dat ik het zelf best redelijk vind. Er is voor Young Professionals een groeipad voor salaris, wat niet onderhandelbaar is. Na 18 maanden zit je echter op een salaris wat bij andere bedrijven na die tijdsperiode ook gangbaar is. Het is dus een ietwat trage start, maar met de secundaire arbeidsvoorwaarden wordt dit ruimschoots... gecompenseerd :)

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wellicht is het goed om het salarispad voor Young Professionals iets aan te passen. Door wellicht iets hoger te beginnen, maar wel na 18 maanden op hetzelfde bedrag te eindigen is het nog aantrekkelijker om bij Capgemini in te stromen als Young Professional

    Capgemini2019-05-10
Er zijn 123 reviews gevonden