Reviews voor Capgemini | Glassdoor.nl

Reviews van Capgemini

Bijgewerkt op 16 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
89%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Capgemini CEO and Director Paul Hermelin
Paul Hermelin
56 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "Energieke en gepassioneerde omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    De omgeving is energiek, jeugdig en gepassioneerd. Mogelijkheden zijn goed. Collega's zijn erg vriendelijk. Mentoren nemen echt de tijd en moeite om het team te begeleiden.

    Minpunten

    Er schiet me niets te binnen.

    Advies aan management

    Blijf de young professionals motiveren!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Capgemini2019-06-06
  2. "Erg fijne werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Solutions Architect in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 3 jaar

    Pluspunten

    Erg veel vrijheid om eigen initiatieven te ondernemen, trainingen te volgen en hoop doorgroei mogelijkheden.

    Minpunten

    Primaire salaris ligt in het begin niet hoog, andere benefits zijn wel goed

    Advies aan management

    Ga meer pro-actief in gesprek met de jongeren van het bedrijf. Blijf met ze in contact als ze bij klanten zitten en zorg dat ze binding met het bedrijf houden

    Capgemini2019-12-10
  3. "Prachtig bedrijf, vooral voor starters"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheiden Onbeperkt cursussen volgen Veel activiteiten en personeelsuitjes Mooie projecten bij grote klanten Goed pakket aan arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Relatief laag basissalaris Onpersoonlijk door grootte

    Capgemini2020-01-16
  4. "Erg goede werkomgeving, enige vorm van ambitie vereist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Analyst in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Veel kansen - Enorm veel opleidingsmogelijkheden - Zeer fijne werkomgeving - Open collega's geen last van hiërarchie - Veel gezellige en inhoudelijk evenementen

    Minpunten

    - Wordt net iets meer gevraagd naast je standaard opdracht - Grote organisatie, dus processen kennen scheelt veel

    Advies aan management

    Prima leiderschap naar mijn ervaring. Blijf collega's ruimte geven die ze nu krijgen.

    Capgemini2019-12-09
  5. "Mogelijkheden te over"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Oracle Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Goed bedrijf om carrière te maken als je dat wilt Groot klantenbestand, veel keuze uit verschillende opdrachten Veel opleidingsmogelijkheden Vrijheid om je eigen traject te kiezen Flexibele werktijden mogelijk Platte organisatie

    Minpunten

    Projecten kunnen soms ver weg zijn Je krijgt coaching in het begin, maar het is nog wel even aftasten (hoeft niet per se een minpunt te zijn)

    Capgemini2019-12-04
  6. "Werknemer voorop!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Business Partner in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Bij Capgemini staat ontwikkeling en groei centraal. Je kan eindeloos trainingen volgend die je helpen je doelstellingen te behalen. Heeft een open en informele cultuur, ondanks dat het een groot bedrijf is.

    Minpunten

    Bij een grote organisatie duren processen soms langer, maar daardoor blijft de organisatie staan.

    Capgemini2019-11-05
  7. "Een topbedrijf!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR businesspartner in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Hele prettige werksfeer met fijne collega's, goed management en aangename arbeidsvoorwaarden!

    Minpunten

    Tot nu toe nog geen minpunten ervaren!

    Capgemini2019-10-15
  8. "Je kan worden wie je wil zijn en groeien in je rol"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden voor doorgroei, training, veel vrijheid en autonomie.

    Minpunten

    Soms wat veel procedures, die maken het tegelijkertijd wel een zeer professionele organisatie

    Advies aan management

    Blijf luisteren naar je medewerkers

    Capgemini2019-10-09
  9. "Alle mogelijkheden voor ontwikkeling!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Experience in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bij Capgemini staan mensen voorop; alle mogelijkheden voor training en ontwikkeling via de Capgemini Academy en Capgemini University. Eigen initiatief wordt beloond. En doordat we goede mensen hebben, realiseren we een goed resultaat voor onze klanten.

    Minpunten

    Qua salaris biedt Capgemini niet de top, wel markt-conform. Maar de secundaire arbeidsvoorwaarden compenseren ruimschoots.

    Advies aan management

    Capgemini is te weinig zichtbaar in de markt. Senior management is weinig zichtbaar in de media om de (vernieuwde) identiteit uit te dragen.

    Capgemini2019-09-23
  10. "Mijn ervaring bij Capgemini."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Een heel prettig bedrijf om voor te werken. Met uitdagend werk en collega's die vooruit willen. Er heerst een gezonde bedrijfscultuur met een mooie balans tussen regels, zorg voor elkaar en efficient en effectief business bedrijven. Behulpzame en capabele collega's. Uitmuntende ontwikkelmogelijkheden.

    Minpunten

    Het is een commerciele organisatie

    Capgemini2019-09-18
Er zijn 144 reviews gevonden