Reviews voor Capgemini | Glassdoor.nl

Reviews van Capgemini

Bijgewerkt op 6 apr 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.2
88%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Capgemini CEO and Director Paul Hermelin
Paul Hermelin
65 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling

    "Energieke en gepassioneerde omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    De omgeving is energiek, jeugdig en gepassioneerd. Mogelijkheden zijn goed. Collega's zijn erg vriendelijk. Mentoren nemen echt de tijd en moeite om het team te begeleiden.

    Minpunten

    Er schiet me niets te binnen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Capgemini2019-06-06
  2. "Leuke plek om aan te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    - Mensen staan voorop. - Blijven leren. - Vrijheid om te groeien. - Inspiratie door collega’s. - Steun bij loopbaanontwikkeling.

    Minpunten

    Geen minpunten voor zover ik mij kan bedenken

    Capgemini2020-03-31
  3. "Leuk plek om te werken en leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Developer in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Mensen taan voorop, Blijvwen leren, Vrijheid om te groeien, Ondersteuning van collega's, Training mogelijkheden

    Minpunten

    Tot nu toe heb ik geen negative opmerkingen

    Verder lezen
    Capgemini2020-04-06
  4. "Super werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR- Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Goede werkgever, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

    Minpunten

    Geen minpunten voor zover ik mij kan bedenken

    Capgemini2020-03-12
  5. "Matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consultant in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Capgemini voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Onkostenvergoeding was goed geregeld. Mobiliteitsvergoeding top

    Minpunten

    Salaris was erg laag tov andere bedrijven

    Capgemini2020-03-21
  6. "Fijne eerste werkplek!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Recruiter in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Capgemini

    Pluspunten

    Fijne collega's, tijd en ruimte om te leren, veel doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    De grote vrijheid, zorgt soms voor onduidelijke verwachtingen.

    Capgemini2020-03-05
  7. "Flexibele en leerzame omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - HR Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leermogelijkheden (zoveel in trainingen als in werkervaring). Omgeving waarin vragen stellen gewaardeerd wordt Flexibiliteit in werktijden en thuiswerken

    Minpunten

    Tot nu toe heb ik nog niet echt minpunten ervaren

    Capgemini2020-03-03
  8. "Tester"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Test Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed salaris en gratis cursussen

    Minpunten

    Flexibiliteit vereist voor het werk

    Capgemini2020-03-10
  9. "Zakelijk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Delivery Manager in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Capgemini voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel aardige collega’s die willen helpen

    Minpunten

    Slecht management en grote uren fabriek

    Verder lezen
    Capgemini2020-02-26
  10. "Zeer goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - BI Consultant in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Capgemini voor 10 jaar

    Pluspunten

    Fijne collega's die heel behulpzaam zijn. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Goede work-life balance

    Minpunten

    Primair salaris ligt wat lager dan bij andere partijen

    Verder lezen
    Capgemini2020-02-07
Er zijn 141 reviews gevonden