Reviews van CimSolutions

Bijgewerkt op May 18, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

26 van meer dan 34 reviews gevonden

3.4
69%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
CimSolutions Directeur Moynul Hossain
Moynul Hossain
32 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer

    Prima bedrijf met veel mogelijkheden

    Sep 15, 2020 - Werknemer in Vianen, Utrecht, Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    detachering, veel verschillende opdrachtgevers Interessante opdrachten Veel mogelijkheden tot ontwikkeling Goed Salaris Aandacht voor de mens

    Minpunten

    Detachering, dus vaak wat verder rijden.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Cimsolutions is een soort van gevangenis waar je moeilijk uit komt

    May 18, 2021 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Als je bij de overheid wil werken Je kunt veel certificaten halen

    Minpunten

    - Salaris is niet top - Ze leveren helemaal niet aan de top 500 bedrijven van NL, maar slechts overheden - De leaseregeling is prima, maar je moet zelf alles regelen, anders gebeurt er niks - Het concurrentiebeding is waanzinnig: je mag nergens werken waar Cimsolutions contact mee heeft gehad. Dus dat zijn enorm veel bedrijven, waar ze geen mensen detacheren, maar wel ooit contact mee hebben gehad. En als je vraagt om een lijst van bedrijven waar je niet mag werken, dan hoor je helemaal niets van ze. Het ziektereglement is een drama: als je ziek wordt, heb je 2 wachtdagen en daarna word je voor 70% uitbetaald. Stel je voor dat je corona krijgt...

    Verder lezen
    1 persoon vond deze review nuttig
  3. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima werkgever

    Dec 4, 2020 - Sr Functioneel Beheerder in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Betrokken collega's. - Goed opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelplan. - Goed salaris. - Goede begeleiding vanuit het management. - Leuke opdrachten. - Medewerker staat centraal, althans dit heb ik ervaren bij de vestiging Amsterdam. - Leuke benefits, bonussen e.d.

    Minpunten

    - Ziekte regeling kan beter. - Autoregeling is aan de magere kant.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Slechtste IT bedrijf van NL (en omstreken)

    Dec 31, 2020 - Consultant in Vianen, Utrecht, Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    die zijn er gewoon niet.

    Minpunten

    Directeur is een dictator. Spreek hem tegen en je vliegt eruit. Leaseregeling matig, let op als je ziek wordt !! prehistorische regeling, leegloop regeling drama, concurrentie beding heilig, deeltijd werken mag niet. Alle positieve reviews zijn gemaakt door eigen management. Denk heel erg goed na voordat je hier gaat werken. (en besluit dan het niet te doen). Slechter dan dit kan echt niet. Salaris is hier echt niet hoger dan elders. Hoeveel vakantiedagen , hahaha

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  5. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Slechte IT detacheerder

    Oct 7, 2020 - IT-Manager in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geen pluspunten te noemen. Beter bij een concurrent werken.

    Minpunten

    Geen aandacht voor werknemers, alles draait puur om geld. De eigenaar en directeur is geen mensen mens, puur uit op winst en behandeld werknemer als nummertje. Cultuur botsing (geen NL manier van denken, maar ouderwets Bangladesh). Pronkt in media met awards en prijzen, maar is puur bedrog.

    Verder lezen
    5 personen vonden deze review nuttig
  6. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Aanrader

    Apr 27, 2020 - Senior functioneel beheerder in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede primaire (salaris) en secundaire arbeidsvoorwaarden (leasebudget); Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden; Goede field-/people-management; Leuke collega's; Leuke social events

    Minpunten

    Niets op aan te merken

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Traditioneel maar dynamisch, ondernemend en succesvol

    Aug 21, 2019 - Human Resources Manager in Vianen, Utrecht, Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    CIMSOLUTIONS is een middelgrote IT detacheerder met een stevige footprint binnen de overheid (zowel rijksoverheid als provinciaal en gemeentelijk). De eigen organisatie is plat en informeel. Sfeer is ongedwongen zonder focus te verliezen. CIMSOLUTIONS heeft een naam hoog te houden als het gaat om ‘social events’. De sportdag voor medewerkers en hun gezin, het weekenduitje met partner en Kerstdiner eveneens met partner zijn daar een paar voorbeelden van.

    Minpunten

    Een nadeel, even vaak ook een voordeel, is de autorisatie door de DGA. Zonder zijn fiat gaat 'het' niet door. Maar elke business case wordt serieus genomen. Tevens zijn alle arbeidsvoorwaarden competitief te noemen op de ziektekostenregeling na. Die is vrij minimalistisch.

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  8. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    mooi bedrijf met veel kansen

    Aug 27, 2019 - Project Manager in Maastricht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    CIMSOLUTIONS is een middelgrote IT detacheerder met een stevige footprint binnen de overheid (zowel rijksoverheid als provinciaal en gemeentelijk). De eigen organisatie is plat en informeel. Sfeer is ongedwongen zonder focus te verliezen. CIMSOLUTIONS heeft een naam hoog te houden als het gaat om ‘social events’. De sportdag voor medewerkers en hun gezin, het weekenduitje met partner en Kerstdiner eveneens met partner zijn daar een paar voorbeelden van.

    Minpunten

    Een nadeel, even vaak ook een voordeel, is de autorisatie door de DGA. Zonder zijn fiat gaat 'het' niet door. Maar elke business case wordt serieus genomen. Tevens zijn alle arbeidsvoorwaarden competitief te noemen op de ziektekostenregeling na. Die is vrij minimalistisch.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Micromanagement uit de jaren 90, maximum salaris is lokkertje.

    Jun 28, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    + Goed primair salaris + Goede opleidingsmogelijkheden + Klus in de buurt

    Minpunten

    - micromanagement door directie - standaard rechtszaak bij uitdiensttreding - weinig klanten behalve overheid - geen doorgroeimogelijkheden - salarisgroei afhankelijk van je uur-tarief - maximum salaris is een lokkertje - secundaire arbeidsvoorwaarden zijn sterk verouderd - beleid rondom leegloop is triest (100% aanwezig op kantoor) - leasebudget onder de maat - 2 wachtdagen bij ziekte (onbetaald), daarna 70% van het maximum dagloon

    Verder lezen
    14 personen vonden deze review nuttig
  10. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

    Apr 30, 2019 - Consultant/Architect in Groningen
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    CIMSOLUTIONS biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt daar in begeleid en als je het initiatief pakt wordt dat aan alle kanten gefaciliteerd. Ik werk nu bijna twee jaar voor CIMSOLUTIONS en dit is mijn globale beeld: - Veel keuze uit interessante opdrachten/opdrachtgevers in de regio; - Ontwikkeling wordt gestimuleerd, door bijvoorbeeld certificeringstrajecten door zelfstudie, maar door het volgen van externe cursussen gedurende kantoortijd; - Ook aandacht voor vaardigheidstrainingen; - Zelfs de mogelijkheid om volledig vakgerichte opleidingen te volgen; - Prima primaire arbeidsvoorwaarden; - Extra inzet wordt gewaardeerd; - De administratie is vlot en adequaat; - De organisatie is goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt;

    Minpunten

    - Er worden veel sociale evenementen georganiseerd als sportdagen en allerlei uitjes, dat is facultatief, maar ik ben daar niet zo van ;-) - Voor mij is het hoofdkantoor wat ver rijden, daar hebben we regelmatig business- of technische update sessies. De oorzaak dat het reizen soms lang duurt komt voornamelijk door files rond Utrecht. - Het hoofdkantoor oogt aan de buitenkant wat verouderd.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 26 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij CimSolutions-werkzoekenden

Onrealistische eisen, wereldvreemd
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij CimSolutions? Deel uw ervaringen

CimSolutions logo
of