Reviews voor Experis | Glassdoor.nl

Reviews van Experis

Bijgewerkt op jun 24, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.5
65%
Aanbevelen bij een kennis
75%
Waardeert directeur
Experis CEO Jonas Prising
Jonas Prising
440 Beoordelingen
  1. "Persoonlijk management & genoeg zelfontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Experis

    Pluspunten

    Experis is voor mij een hele fijne, persoonlijke en flexibele werkgever. - Management wordt niet op een one-way-fits-all manier gedaan, maar er wordt gekeken naar wat de individu nodig heeft; - Daarnaast zijn er vrijwel wekelijks trainingen voor zowel persoonlijke ontwikkeling als werk-gerelateerde ontwikkeling; - Flexibiliteit qua werktijden en thuiswerken; - Goede financiële vergoeding en arbeidsvoorwaarden... (+ leaseauto).

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Onduidelijkheid over samenwerking met andere vestigingen

    Experis2018-12-05
  2. "Organisatie met veel kansen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor 3 jaar

    Pluspunten

    - veel ruimte tot eigen ontwikkeling - leuke collega’s - mooie klanten

    Minpunten

    - Neem je eigen verantwoordelijkheid dan komt het goed

    Experis2019-05-27
  3. "Gewoon slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke vrienden aan overgehouden. Ik heb verder geen 5 woorden voor de pluspunten.

    Minpunten

    Ze doen alsof ze je begrijpen en gebruiken het daarna tegen je. Supermarkt cultuur.

    Advies aan management

    Aan jullie woord houden.

    Experis2019-06-24
  4. "matig matig matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik heb een basis kunnen leggen als recruiter hier maar meer moet je niet verwachten.

    Minpunten

    Slechte arbeidsvoorwaarden. Een bonus bijv. die niet haalbaar is en niet in verhouding is met accountmanagement. Ook wordt vrijwel niets gedaan aan de ontwikkeling van je talenten ook al is dat de core van de marketing die Experis doet. Vervelend is ook het feit dat het stikt van de junioren en je dus van collega's weinig te leren hebt.

    Advies aan management

    Minder aandacht voor je looks, meer voor je medewerkers.

    Experis2019-05-16
  5. "Geen aanrader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Acquisition in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Experis gewerkt

    Pluspunten

    + Redelijk flexibel in hoe je je werk doet

    Minpunten

    - Slechte vooruitzichten - Arbeidsvoorwaarden matig - Bonussysteem compleet scheef tussen Talent Acquisition en Account Management - Alleen maar junioren omdat er geen budget is voor Seniors met verstand van zaken - Weinig tot geen domeinkennis present in het vakgebied waar gerecruit wordt. - Management dat vooral bezig is met mooi zijn maar niet hun werk. - Zeggen mensgericht te zijn etc. maar dat is gewoon... PR. In het daadwerkelijke werk komt dat nergens naar voren. Gewoon kwantiteit boven kwaliteit rammen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    -

    Experis2018-12-18
  6. "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    geen plus punten te vinden. Alleen maar stress bij de mensen op de werkvloer

    Minpunten

    Bedrijf enkel gericht op omzet en geen kijk op werknemers

    Advies aan management

    Meer kijk naar je eigen mensen. Durf te investeren

    Experis2018-10-01
  7. "Slechte werkgever met geen hart voor de medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - gedetacheerde in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor 8 jaar

    Pluspunten

    Ik kan geen pluspunten noemen

    Minpunten

    Salaris is al lang niet meer marktconform. Sinds Vitae door Manpower is overgenomen en het bedrijfsonderdeel Experis is geworden zijn contractvoorwaarden achteruit gegaan. CV schuiver die medewerkers meldt dat ze om zich heen moeten gaan kijken zodra ze zonder opdracht op de bank komen. Geen investering in opleiding of CV, geen hart voor medewerkers.

    Advies aan management

    Als je iets belooft, hou je daar dan ook aan. De bonussen van management worden verdiend over de rug van de medewerkers die zelf onmogelijk de bonus kunnen halen die in het contract is opgenomen, dit is alleen een lokkertje.

    Experis2018-09-13
  8. Nuttig (1)

    "Snel afglijdend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Interim Professional in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Experis voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Toen experis nog Vitae was, was er oog voor medewerkers en werd er veel georganiseerd voor het personeel

    Minpunten

    Sinds overgang naar Manpower (dus Experis) snelle achteruitgang. Alleen omzet telt. Leuke dingen afgeschaft. Bonus onhaalbaar. Mensen werden eruitgewerkt (pestgedrag nieuw management, bijv. iemand op opdracht sturen met 3 uur reistijd, enkele reis. Weigeren kon niet, want dan ontslag).

    Advies aan management

    Ga terug naar de waarden die Vitae had

    Experis2018-07-04
  9. "bezint eer ge begint"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Experis gewerkt

    Pluspunten

    - leuke collega's - interessante klanten - goede secundaire arbeidsvoorwaarden (30 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, persoonlijk benefiet budget) - leaseauto

    Minpunten

    - bizar hoog verloop waardoor je veel wisselingen in teams hebt - gebrek aan een duidelijke visie - te veel interne politiek - incapabel management (op verschillende niveaus) - werknemers worden niet in hun kracht gezet ondanks dat de "visie" van Experis beweert dit wel te doen - micromanagement - slecht opererend werksysteem - niet haalbare en demotiverende bonus - overuren worden niet gecompenseerd/ wel... structureel opgeëist

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Er wordt al jaren actief gestuurd op het aannemen van nieuwe collega's terwijl de achterdeur wagenwijd openstaat. Medewerkers van Experis hebben een laag energie niveau, klagen veel, zijn onzeker over hun eigen functioneren en nemen uiteindelijk opgebrand ontslag of worden ontslagen. Dit kan een enkele keer voorkomen maar als dit structureel aan de orde is kun je jezelf afvragen waar dit vandaan komt. Ga dus actief... en op zelfkritische wijze in gesprek met je medewerkers. Het is vervolgens de bedoeling dat je wat doet met de feedback die je ontvangt in plaats van de mensen die de feedback geven zo snel mogelijk buiten probeert te werken. Toppunt: manager die medewerker belt om te vragen/eisen dat de medewerkers tevredenheid monitor opnieuw wordt ingevuld omdat de scores te laag zijn. Als er evenveel moeite gestopt zou worden in de tevredenheid van het personeel als in het hoog houden van cijfers zou het er waarschijnlijk al een stuk anders uitzien.

    Meer weergeven
    Experis2018-01-16
  10. Nuttig (2)

    "Geen goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Sr Corporate Recruiter in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Experis

    Pluspunten

    + Leuke collega's + Een paar mooie klanten

    Minpunten

    - Veel wisselingen in de teams - Veel wisselingen directie - Geen visie - Geen goede naam in de markt - CV Schuivers - Als werknemer ben je een nummer, er is onvoldoende ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling - Slecht salaris, bonus is ook niet haalbaar

    Experis2017-05-10
Er zijn 21 reviews gevonden