Reviews voor Experis | Glassdoor.nl

Reviews van Experis

Bijgewerkt op 18 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
62%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Experis President  Jonas Prising
Jonas Prising
349 Beoordelingen
  1. "Persoonlijk management & genoeg zelfontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Experis

    Pluspunten

    Experis is voor mij een hele fijne, persoonlijke en flexibele werkgever. - Management wordt niet op een one-way-fits-all manier gedaan, maar er wordt gekeken naar wat de individu nodig heeft; - Daarnaast zijn er vrijwel wekelijks trainingen voor zowel persoonlijke ontwikkeling als werk-gerelateerde ontwikkeling; - Flexibiliteit qua werktijden en thuiswerken; - Goede financiële vergoeding en arbeidsvoorwaarden (+ leaseauto).

    Minpunten

    - Onduidelijkheid over samenwerking met andere vestigingen

    Experis2018-12-05
  2. "Fijne organisatie om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Experis

    Pluspunten

    Fijne onboarding en warm onthaal door collega's. Mijn teamleider is erg betrokken en denkt met mij mee.

    Minpunten

    Het is onderdeel een grote internationale organisatie, waardoor de communicatie niet altijd soepel verloopt, dit zorgt bij tijd en wijlen voor onrust.

    Verder lezen
    Experis2019-11-18
  3. "Organisatie met veel kansen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor 3 jaar

    Pluspunten

    - veel ruimte tot eigen ontwikkeling - leuke collega’s - mooie klanten

    Minpunten

    - Neem je eigen verantwoordelijkheid dan komt het goed

    Experis2019-05-27
  4. "Gewoon slecht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Leuke vrienden aan overgehouden. Ik heb verder geen 5 woorden voor de pluspunten.

    Minpunten

    Ze doen alsof ze je begrijpen en gebruiken het daarna tegen je. Supermarkt cultuur.

    Verder lezen
    Experis2019-06-24
  5. "matig matig matig"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ik heb een basis kunnen leggen als recruiter hier maar meer moet je niet verwachten.

    Minpunten

    Slechte arbeidsvoorwaarden. Een bonus bijv. die niet haalbaar is en niet in verhouding is met accountmanagement. Ook wordt vrijwel niets gedaan aan de ontwikkeling van je talenten ook al is dat de core van de marketing die Experis doet. Vervelend is ook het feit dat het stikt van de junioren en je dus van collega's weinig te leren hebt.

    Verder lezen
    Experis2019-05-16
  6. "Geen aanrader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Talent Acquisition in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Experis gewerkt

    Pluspunten

    + Redelijk flexibel in hoe je je werk doet

    Minpunten

    - Slechte vooruitzichten - Arbeidsvoorwaarden matig - Bonussysteem compleet scheef tussen Talent Acquisition en Account Management - Alleen maar junioren omdat er geen budget is voor Seniors met verstand van zaken - Weinig tot geen domeinkennis present in het vakgebied waar gerecruit wordt. - Management dat vooral bezig is met mooi zijn maar niet hun werk. - Zeggen mensgericht te zijn etc. maar dat is gewoon PR. In het daadwerkelijke werk komt dat nergens naar voren. Gewoon kwantiteit boven kwaliteit rammen.

    Verder lezen
    Experis2018-12-18
  7. "Slechte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Experis voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    geen plus punten te vinden. Alleen maar stress bij de mensen op de werkvloer

    Minpunten

    Bedrijf enkel gericht op omzet en geen kijk op werknemers

    Verder lezen
    Experis2018-10-01
  8. "Slechte werkgever met geen hart voor de medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - gedetacheerde in Rotterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Experis voor 8 jaar

    Pluspunten

    Ik kan geen pluspunten noemen

    Minpunten

    Salaris is al lang niet meer marktconform. Sinds Vitae door Manpower is overgenomen en het bedrijfsonderdeel Experis is geworden zijn contractvoorwaarden achteruit gegaan. CV schuiver die medewerkers meldt dat ze om zich heen moeten gaan kijken zodra ze zonder opdracht op de bank komen. Geen investering in opleiding of CV, geen hart voor medewerkers.

    Verder lezen
    Experis2018-09-13
  9. Nuttig (1)

    "Snel afglijdend bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Interim Professional in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Experis voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Toen experis nog Vitae was, was er oog voor medewerkers en werd er veel georganiseerd voor het personeel

    Minpunten

    Sinds overgang naar Manpower (dus Experis) snelle achteruitgang. Alleen omzet telt. Leuke dingen afgeschaft. Bonus onhaalbaar. Mensen werden eruitgewerkt (pestgedrag nieuw management, bijv. iemand op opdracht sturen met 3 uur reistijd, enkele reis. Weigeren kon niet, want dan ontslag).

    Verder lezen
    Experis2018-07-04
  10. "bezint eer ge begint"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Experis gewerkt

    Pluspunten

    - leuke collega's - interessante klanten - goede secundaire arbeidsvoorwaarden (30 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, persoonlijk benefiet budget) - leaseauto

    Minpunten

    - bizar hoog verloop waardoor je veel wisselingen in teams hebt - gebrek aan een duidelijke visie - te veel interne politiek - incapabel management (op verschillende niveaus) - werknemers worden niet in hun kracht gezet ondanks dat de "visie" van Experis beweert dit wel te doen - micromanagement - slecht opererend werksysteem - niet haalbare en demotiverende bonus - overuren worden niet gecompenseerd/ wel structureel opgeëist

    Verder lezen
    Experis2018-01-16

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 999 reviews gevonden