Reviews van Experis

Bijgewerkt op Sep 16, 2021

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

26 van meer dan 2,025 reviews gevonden

3.6
69%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Experis President  Jonas Prising
Jonas Prising
486 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Persoonlijk management & genoeg zelfontwikkeling

    Dec 4, 2018 - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Experis is voor mij een hele fijne, persoonlijke en flexibele werkgever. - Management wordt niet op een one-way-fits-all manier gedaan, maar er wordt gekeken naar wat de individu nodig heeft; - Daarnaast zijn er vrijwel wekelijks trainingen voor zowel persoonlijke ontwikkeling als werk-gerelateerde ontwikkeling; - Flexibiliteit qua werktijden en thuiswerken; - Goede financiële vergoeding en arbeidsvoorwaarden (+ leaseauto).

    Minpunten

    - Onduidelijkheid over samenwerking met andere vestigingen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 2.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Numbers game

    Aug 16, 2021 - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    + Veel in korte tijd kunnen leren + Leuke contacten opgedaan + Bij goed presteren word je niet meer ge-micromanaged

    Minpunten

    - Slechte vooruitzichten - Ouderwetse bedrijfsvoering - Veel nutteloze meetings - Bonus structuur is eentje die je nooit haalt en als je het haalt is het veel te laag

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Prima

    Aug 24, 2020 - Recruiter 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke werksfeer en prettige collega's

    Minpunten

    Geen specifieke minpunten te benoemen

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 4.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Fijne organisatie om voor te werken

    Nov 18, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Fijne onboarding en warm onthaal door collega's. Mijn teamleider is erg betrokken en denkt met mij mee.

    Minpunten

    Het is onderdeel een grote internationale organisatie, waardoor de communicatie niet altijd soepel verloopt, dit zorgt bij tijd en wijlen voor onrust.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Organisatie met veel kansen

    May 27, 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - veel ruimte tot eigen ontwikkeling - leuke collega’s - mooie klanten

    Minpunten

    - Neem je eigen verantwoordelijkheid dan komt het goed

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Gewoon slecht

    Jun 24, 2019 - Recruiter in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Leuke vrienden aan overgehouden. Ik heb verder geen 5 woorden voor de pluspunten.

    Minpunten

    Ze doen alsof ze je begrijpen en gebruiken het daarna tegen je. Supermarkt cultuur.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    matig matig matig

    May 16, 2019 - Talent Acquisition Specialist in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik heb een basis kunnen leggen als recruiter hier maar meer moet je niet verwachten.

    Minpunten

    Slechte arbeidsvoorwaarden. Een bonus bijv. die niet haalbaar is en niet in verhouding is met accountmanagement. Ook wordt vrijwel niets gedaan aan de ontwikkeling van je talenten ook al is dat de core van de marketing die Experis doet. Vervelend is ook het feit dat het stikt van de junioren en je dus van collega's weinig te leren hebt.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 1.0
    Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

    Geen aanrader

    Dec 18, 2018 - Talent Acquisition in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    + Redelijk flexibel in hoe je je werk doet

    Minpunten

    - Slechte vooruitzichten - Arbeidsvoorwaarden matig - Bonussysteem compleet scheef tussen Talent Acquisition en Account Management - Alleen maar junioren omdat er geen budget is voor Seniors met verstand van zaken - Weinig tot geen domeinkennis present in het vakgebied waar gerecruit wordt. - Management dat vooral bezig is met mooi zijn maar niet hun werk. - Zeggen mensgericht te zijn etc. maar dat is gewoon PR. In het daadwerkelijke werk komt dat nergens naar voren. Gewoon kwantiteit boven kwaliteit rammen.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 1.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Slechte werkgever

    Oct 1, 2018 - Anonieme werknemer in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    geen plus punten te vinden. Alleen maar stress bij de mensen op de werkvloer

    Minpunten

    Bedrijf enkel gericht op omzet en geen kijk op werknemers

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 1.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Slechte werkgever met geen hart voor de medewerker

    Sep 13, 2018 - gedetacheerde in Rotterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik kan geen pluspunten noemen

    Minpunten

    Salaris is al lang niet meer marktconform. Sinds Vitae door Manpower is overgenomen en het bedrijfsonderdeel Experis is geworden zijn contractvoorwaarden achteruit gegaan. CV schuiver die medewerkers meldt dat ze om zich heen moeten gaan kijken zodra ze zonder opdracht op de bank komen. Geen investering in opleiding of CV, geen hart voor medewerkers.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 26 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Experis-werkzoekenden

Project Manager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Assistant Office Administrator

Werkt u bij Experis? Deel uw ervaringen

Experis logo
of