Reviews voor Google | Glassdoor.nl

Reviews van Google

Bijgewerkt op 16 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 8894 reviews gevonden

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Google CEO Sundar Pichai
Sundar Pichai
2888 Beoordelingen
  1. "Super leuk bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adwords ondersteuning in Barcelona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Google voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super werkomgeving, leuke collegas, sportabbonoment bij contract, leuke sfeer,

    Minpunten

    Groot bedrijf, veel miscommunicaties, geen koffie, weinig contact manager, geen goed inwerkbeleid

    Advies aan management

    Intern communicatie specialisten inhuren

    Google2019-06-25
  2. "Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Dubai
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Google voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed betaalde baan in een professionele omgeving

    Minpunten

    Lange dagen draaien in bepaalde weken

    Google2019-03-12
  3. "Goede baan"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Google

      Pluspunten

      Sfeer, Tempo, Salaris, Werkplek en Bestemming

      Minpunten

      Veel uren, druk, parkeer, hard werken en weinig vrije tijd

      Google2019-01-29
    • "Review"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb deeltijd gewerkt bij Google

        Pluspunten

        Open, innovatief, salaris, cultuur en collegas

        Minpunten

        Jong, lange uren, soms meer feedback

        Google2018-11-06
      • "assistent"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in België
        Niet aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb deeltijdgewerkt bij Google voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        geld verdienen het is leuk

        Minpunten

        moet vroe opstaan je hebt veel stress

        Google2018-04-23
      • "Senior Strategist"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Dublin, Dublin
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Google voor meer dan 8 jaar

        Pluspunten

        - Grote impact op samenleving - Veel mogelijkheden op carrièreprogressie en rollen met verantwoordelijkheid - Erg goede omkadering

        Minpunten

        Hoge werkdruk, eigen aan de natuur van de organisatie.

        Google2017-09-29
      • "Account Strategist"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Google

        Pluspunten

        geweldig bedrijf om voor te werken met heel veel mogelijkheden. tijd om te groeien en door te ontwikkelen als mens en professioneel. Zeker aan te raden om het mee te maken.

        Minpunten

        het blijft een groot bedrijf dus je kan je snel ook bedreigd daarin voelen als je dat niet gewend bent, maar het geeft je ook wel perspectief.

        Advies aan management

        altijd carriere pad van medewerkers in acht nemen en waar nodig helpen met verder ontwikkelen. Zowel soft als hard skills

        Google2017-05-07
      • "Leuk interview, heel verzorgend"

        SterSterSterSterSter
          Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
          Aanbevolen

          Ik heb voltijd gewerkt bij Google

          Pluspunten

          Ze nemen je mee in alles wat je doet. je wordt goed voorereid, en krijgt alles te zien wat ze mogelijk aan je gaan vragen. Dit maakt het heel rustgevend en transparant.

          Minpunten

          Je moet naar Dublin voor het interview. Als student zijnde maakte dat niet heel veel uit, maar ik kan me voorstellen dat het iets lastiger wordt zodra je een ban hebt.

          Advies aan management

          Behoud die transparantie, dat ontzorgt mensen

          Google2017-02-07
        • "Software Engineer in Test"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Voormalige werknemer - Software Engineer In Test in London, ON
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht

          Ik heb gewerkt bij Google

          Pluspunten

          + Zeer ervaren collega's om veel van te leren + Full catering, ontbijt, lunch en avond eten. + Zeer geavanceerde infrastructuur om op te werken

          Minpunten

          - Lange dagen als je ontbijt en avond eten wou gebruiken werd je geforceerd 10 uur op kantoor te verblijven

          Advies aan management

          Keep it up!

          Google2016-06-13
        • Nuttig (1)

          "Apple"

          SterSterSterSterSter
          • Werk/privé-balans
          • Cultuur en waarden
          • Carrièremogelijkheden
          • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
          • Senior management
          Huidige werknemer - ICT in Amsterdam
          Aanbevolen
          Positief vooruitzicht

          Ik werk voltijd bij Google voor 3 jaar

          Pluspunten

          Goede verdiende baan. Leuke mensen. Goed nagedacht over hoe mensen goed kunnen werken alleen om met een groep.

          Minpunten

          Moeilijk een baan te krijgen. Je moet al een goeie opleiding of carriere hebben .

          Google2016-01-13
        Er zijn 8894 reviews gevonden