Reviews voor Google | Glassdoor.nl

Reviews van Google

Bijgewerkt op Oct 15, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 9333 reviews gevonden

4.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Google CEO Sundar Pichai
Sundar Pichai
3,094 Beoordelingen
  1. "Goede baan"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    Sfeer, Tempo, Salaris, Werkplek en Bestemming

    Minpunten

    Veel uren, druk, parkeer, hard werken en weinig vrije tijd

    Google2019-01-29
  2. "Review"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    Open, innovatief, salaris, cultuur en collegas

    Minpunten

    Jong, lange uren, soms meer feedback

    Google2018-11-06
  3. "Account Strategist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Google

    Pluspunten

    geweldig bedrijf om voor te werken met heel veel mogelijkheden. tijd om te groeien en door te ontwikkelen als mens en professioneel. Zeker aan te raden om het mee te maken.

    Minpunten

    het blijft een groot bedrijf dus je kan je snel ook bedreigd daarin voelen als je dat niet gewend bent, maar het geeft je ook wel perspectief.

    Verder lezen
    Google2017-05-07
  4. "Leuk interview, heel verzorgend"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb voltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    Ze nemen je mee in alles wat je doet. je wordt goed voorereid, en krijgt alles te zien wat ze mogelijk aan je gaan vragen. Dit maakt het heel rustgevend en transparant.

    Minpunten

    Je moet naar Dublin voor het interview. Als student zijnde maakte dat niet heel veel uit, maar ik kan me voorstellen dat het iets lastiger wordt zodra je een ban hebt.

    Verder lezen
    Google2017-02-07
  5. Nuttig (1)

    "Apple"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - ICT in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Google voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede verdiende baan. Leuke mensen. Goed nagedacht over hoe mensen goed kunnen werken alleen om met een groep.

    Minpunten

    Moeilijk een baan te krijgen. Je moet al een goeie opleiding of carriere hebben .

    Google2016-01-13
  6. Nuttig (2)

    "Lots of freedom"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Google

    Pluspunten

    - Best and free lunch! - Nice colleagues - creative atmosphere - Cool office with a bed (!) for those who want to take a break from work. - lovely roof terrace

    Minpunten

    I can't find any cons about working at Google.

    Google2015-11-26
  7. Nuttig (3)

    "Zakenpartner-stagiair"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij Google

    Pluspunten

    Leuke extraatjes, aardige mensen, uitdagend project.

    Minpunten

    Er waren geen nadelen, het was geweldig.

    Google2013-11-20
  8. Nuttig (5)

    "Geweldig en leuk bedrijf, maar niet erg uitdagend."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Google voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werk-leef balans is heel goed. Compensatie is goed en de mensen zijn erg leuk om mee te werken.

    Minpunten

    Senior Management is minder leuke mensen aan het inhuren, te bedrijfsgericht. Mogelijkheden om te groeien zijn beperkt, het is beter om ergens anders te beginnen en bij Google te gaan na 5 jaar op hoger niveau.

    Verder lezen
    Google2013-07-11
  9. Nuttig (3)

    "Net afgestudeerd, begonnen bij Google"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Google voor 5 jaar

    Pluspunten

    Internationaal, erg dynamisch, goede bedrijfscultuur

    Minpunten

    Wordt steeds groter en langzamer - hoewel dit alleen relatief is tot Google zelf

    Google2013-02-11
  10. "Super leuk bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Adwords ondersteuning in Barcelona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Google voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Super werkomgeving, leuke collegas, sportabbonoment bij contract, leuke sfeer,

    Minpunten

    Groot bedrijf, veel miscommunicaties, geen koffie, weinig contact manager, geen goed inwerkbeleid

    Verder lezen
    Google2019-06-25
Er zijn 9333 reviews gevonden