Reviews voor ATCHITECT bij IBM

62% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

2 reviews
26 jun 2023

a great company to work for

Pluspunten

great learning opportunity , large organisation , well structured

Minpunten

project allocation sometimes difficult for senior people

4 sep 2020

Pluspunten

bij IBM bestaan nagenoeg alle jobs, je kan gedurende je carrière heel veel paden betreden. Je moet alleen er zelf voor gaan en je moet van verandering houden. Voor mij is dit altijd heel interessant geweest en ik werk er nog altijd graag omdat ik grotendeels zelf kan bepalen waarop ik werk, waar en wanneer. Een global player met veel slagkracht, veel innovaties waarop ik fier mag zijn. Wist je dat IBM 5 nobelprijswinnaars voortbracht? Wist je bv dat de barcode, relationele databases en SQL uitvindingen zijn van IBM?

Minpunten

Zoals elk beursgenoteerd bedrijf is the kwartaaldruk heel hoog, heel moeilijk om op langere termijn te werken. Ik werk bovendien voor overheidsklanten die helemaal niet volgens kwartalen werken maar eerder per politieke ambtstermijnen. Soms zijn er beslissingen ver boven je hoofd die op lokaal vlak nefast zijn.

Glassdoor heeft 131.438 reviews over IBM die anoniem zijn geplaatst door werknemers van IBM. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of IBM bij je past.