Reviews voor KPMG | Glassdoor.nl

Reviews van KPMG

Bijgewerkt op 26 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.7
76%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
KPMG Chairman & CEO Lynne Doughtie
Lynne Doughtie
2.669 Beoordelingen
  1. "Beste salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Computer Analysis 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Goede ethos, veel werk, veel afwisseling

    Minpunten

    geen minputen was een goed bedrijf

    KPMG2020-01-31
  2. "Human driven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Leercurve - Groeikansen - Mogelijkheid om eigen agenda te beheren - Ondernemerschap wordt gestimuleerd

    Minpunten

    - Hoge focus op eigen ontwikkeling - Soms voelt het alsof je tegen je collega's moet opboxen, door te laten zien dat je harder groeit dan 'je peers'

    Verder lezen
    KPMG2020-03-26
  3. "Kpmg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden Studie mogelijkheden Pensioenregeling

    Minpunten

    Mens staat niet altijd centraal

    KPMG2020-02-27
  4. Nuttig (1)

    "Finance & Business Services: Prima start, maar wellicht een koude kermis"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Amstelveen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPMG voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Ik ben werkzaam geweest binnen de afdeling Finance & Business Services en wil potentiële kandidaten helpen met het vormen van een accuraat beeld. De afdeling bestaat uit een aantal subteams, op welk ik elk afzonderlijk in zal gaan: Algemeen Over het algemeen goede werkcultuur en prima balans tussen werk en prive te vormen. Ook biedt KPMG veel inhousetrainingen aan die zeer waardevol zijn voor de persoonlijke ontwikkeling Enterprise Performance Management. Digital Sourcing. Team met diepgaan expertise in hun vak, weten echt waar ze het over hebben en indien dit je interesse heeft kan ik zeker aanbevelen om toe te treden tot dit team. Meer dan voldoende management involvement, fijne onderlinge cultuur en daarmee een prima leercurve Procurement. Financial Services. Robotics & Operational Excellence.

    Minpunten

    Algemeen Feedback moet veel normaler worden, dit is een essentieel onderdeel binnen consulting. Politieke spellen zijn zodra je hoger komt meer onderdeel van het werk maar hier zul je als starter nog weinig last van hebben. Zorg per definitie dat je je werk ok doet, maar je goed profileert op interne aangelegenheden, want dat is waar je je promotie 'verdient'. Enterprise Performance Management. Meerdere mensen zijn uit dit team vertrokken omdat ze zich niet konden verbreden. Verlangen bestaat soms wat veel om een one trick pony te zijn. In sommige deelgebieden is erg veel ervaring en mentorschap (functioneel, financial controlachtig werk) maar in andere schiet gebieden (digital, business control) dit juist tekort. Digital Sourcing. Eigenlijk geen minpunten over te melden Procurement. Met het vertrek van de voormalig partner heeft dit team aan inhoud en kwaliteit verloren. Voormalig partner had een ijzeren focus op kwaliteit en hoewel dat soms wat ver ging vormen dit soort dingen uiteindelijk wel. Tijd moet nog uitwijzen hoe dit uitwerkt maar risico bestaat dat ook hier een beetje een studentencorps cultuur gaat heersen door terugkeer van een voormalig director om dit gat te dichten Financial Services. Te weinig senioriteit in dit team, zit één manager op die zwaarte mist. Rest van het team bestaat uit (senior) consultants met een partner erboven. Niet aan te bevelen omdat e structuur dermate scheef loopt dat dit de leercurve negatief zal beïnvloeden Robotics & Operational Excellence. Prima team inhoudelijk gezien, wat minder ver met cognitive dan dat de marketing doet vermoeden. Grootste eventuele nadeel is dat de cultuur wat weg kan hebben van een studentencorps, voor veel mensen heel leuk natuurlijk ;) Global Business Services & Finance Transformation.

    Verder lezen
    KPMG2020-02-23
  5. "Fiscalist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij KPMG

    Pluspunten

    Goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Hoge leercurve.

    Minpunten

    Hoge werkdruk en ons zoekt ons cultuur.

    Verder lezen
    KPMG2019-12-15
  6. "Consultant Financieel Management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPMG voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit en je hebt diversiteit qua opdrachten

    Minpunten

    Je wordt beoordeeld op opdrachten (maar je hebt zelf geen invloed op welke opdrachten je krijgt)

    KPMG2019-12-09
  7. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amstelveen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 8 jaar

    Pluspunten

    groot international bedrijf, mooi kantoorgebouw

    Minpunten

    directe leidinggevende heeft geen idee van leidinggeven en de partner bemoeit er niet mee.

    Verder lezen
    KPMG2019-10-07
  8. Nuttig (2)

    "Prima werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Binnen KPMG heb je veel groeikansen.

    Minpunten

    Het is een hele hiërarchische organisatie.

    KPMG2019-09-26
  9. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amstelveen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ziet veel verschillende bedrijven, er lopen slimme mensen rond

    Minpunten

    Klanten gaan voor op businessdevelopment, dus mogelijk lastig nieuwe ideeen uit te voeren.

    KPMG2019-09-11
  10. "Organisaties helpen excelleren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Steeds wisselende projecten Superleuke collega’s Powerhouse aan kennis Heel veel verschillende klanten High Performance cultuur

    Minpunten

    Intern te veel micromanagement op kosten

    Verder lezen
    KPMG2019-08-10
Er zijn 141 reviews gevonden
</>Embed