Reviews voor KPMG | Glassdoor.nl

Reviews van KPMG

Bijgewerkt op okt 21, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
77%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
KPMG CEO Lynne Doughtie
Lynne Doughtie
2.839 Beoordelingen
  1. "Uitstekende afstudeerstage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiair in Amstelveen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij KPMG gewerkt

    Pluspunten

    - Veel flexibiliteit met keuze van onderwerp voor masterscriptie - De kans om eerst je scriptie te schrijven en daarna mee te werken op de afdeling - Uitstekende sfeer en prettige collega's

    Minpunten

    Er zijn geen echte minpunten

    Advies aan management

    Doorgaan met stagiairs!

    KPMG2019-10-12
  2. "Leuk bedrijf maar erg afhankelijk van afdeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stagiar in Amstelveen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als bij KPMG gewerkt

    Pluspunten

    veel is mogelijk als je maar initiatief toont

    Minpunten

    Door de grootte is het lastig om innovaties door te voeren en kan het lang duren voordat er iets besloten is

    Advies aan management

    -

    KPMG2019-10-21
  3. "Salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Amstelveen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 8 jaar

    Pluspunten

    groot international bedrijf, mooi kantoorgebouw

    Minpunten

    directe leidinggevende heeft geen idee van leidinggeven en de partner bemoeit er niet mee.

    Advies aan management

    beter mensen managen

    KPMG2019-10-07
  4. Nuttig (2)

    "Prima werkplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Binnen KPMG heb je veel groeikansen.

    Minpunten

    Het is een hele hiërarchische organisatie.

    KPMG2019-09-26
  5. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amstelveen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ziet veel verschillende bedrijven, er lopen slimme mensen rond

    Minpunten

    Klanten gaan voor op businessdevelopment, dus mogelijk lastig nieuwe ideeen uit te voeren.

    KPMG2019-09-11
  6. "Organisaties helpen excelleren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Steeds wisselende projecten Superleuke collega’s Powerhouse aan kennis Heel veel verschillende klanten High Performance cultuur

    Minpunten

    Intern te veel micromanagement op kosten

    Advies aan management

    Koester je personeel, leg ze in de watten

    KPMG2019-08-10
  7. "Penny wise...."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPMG voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Kenniscentrum, altijd een expert in de buurt. Benaderbare collega's.

    Minpunten

    Belachelijke kleine demotiverende zaken als: niet overal kunnen tanken en een bol.com bon op je verjaardag twv een halve procent van je dagtarief.

    Advies aan management

    Koester uw discipelen, het gras is écht groener bij de buren.

    KPMG2019-08-20
  8. "Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Afwisselend werk, leuke collega's, goede start van carriere

    Minpunten

    Locatie hoofdkantoor in Amstelveen, mobiliteitsregeling

    KPMG2019-08-04
  9. "Audit Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Audit Manager in Zwolle, Overijssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPMG voor 5 jaar

    Pluspunten

    persoonlijke ontwikkeling, klantcontact dynamiek, doorgroei mogelijkheden, specialisatiemogelijkheden

    Minpunten

    werk prive, salarisruimte, scope werkzaamheden, compliance druk

    Advies aan management

    meer ruimte voor individueel initiatief en innovatie.

    KPMG2019-07-05
  10. "Prima stageplek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Intern in Amstelveen

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij KPMG

    Pluspunten

    Er zijn heel veel afdelingen en er is een open sfeer. Het is heel makkelijk om je te orienteren binnen het kantoor. Collega's zijn heel behulpzaam.

    Minpunten

    Niet heel veel werkaanbod voor stagiairs. Soms een beetje saai.

    KPMG2019-07-15
Er zijn 142 reviews gevonden
</>Embed