Reviews voor KPN | Glassdoor.nl

Reviews van KPN

Bijgewerkt op 15 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
88%
Aanbevelen bij een kennis
KPN CEO Joost Farwerck
Joost Farwerck
1 Beoordelingen
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij KPN

    Pluspunten

    Goede werkgever met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling.

    Minpunten

    Structurele reorganisatie, het moet bij je passen

    KPN2019-06-16
  2. "Volop mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Financial Analyst in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    volop mogelijkheden en veel functies

    Minpunten

    re-organisaties, waardoor er veel dynamiek is

    KPN2019-10-15
  3. "Mooi bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij KPN

    Pluspunten

    Gestructureerd Alles op Orde Goede sfeer Thuis werken

    Minpunten

    Groot bedrijf waardoor het soms log is

    Advies aan management

    Luister naar je personeel

    KPN2019-10-14
  4. "Werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Cargadoorsassistent in Rotterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Goeie werksfeer Leuke collega’s

    Minpunten

    Geen winstdeling Geen tijd voor elkaar

    Advies aan management

    Werk meer aan communicatie

    KPN2019-10-11
  5. "Goed bedrijf voor starter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Chapter Lead in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Veel ontwikkel mogelijkheden (jaarlijks opleidingsbudget) Veel vrijheid Flexibel Veelal goede sfeer (op afdelingen waar ik werkzaam was) Goed bereikbare locaties

    Minpunten

    Krimpende organisatie Trage besluitvorming Veel politiek Veel wisselingen in hoger management Eilandjes, wordt niet verder gekeken dan eigen eiland

    KPN2019-10-07
  6. "Geweldig!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Compliance Officer in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Alles is supergoed geregeld, de werknemer komt niets te kort, waanzinnig opleidingsbudget beschikbaar.

    Minpunten

    De mens wordt soms wel uit het oog verloren.

    Advies aan management

    Kijk meer naar de mens, niet naar kostenbesparing.

    KPN2019-09-21
  7. "Reorganiseren om te moeten reorganiseren. Wordt het dan echt beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Leuk bedrijf veel mogelijkheden.

    Minpunten

    Regeltjes die ondernemen lastig kunnen maken.

    Advies aan management

    Sales moet voorop lopen in de gunst van de klanten niet NIO.

    KPN2019-09-15
  8. "Marketeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Markteer in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer, openheid en gaat voor het beste resultaat.

    Minpunten

    Grote organisatie, dus veel procedures en soms traag. Cultuur is niet altijd volledig klantgericht.

    Advies aan management

    Meer focus op de klant, procedures versimpelen.

    KPN2019-08-30
  9. "Prima werkgever voor de start van je carriere"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Webcare Specialist in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, zeker voor zo'n groot bedrijf. Ruimte voor privé waar nodig

    Minpunten

    Het is een zeer groot bedrijf, dus een goed idee moet eerst langs 10 management lagen voordat het wordt goedgekeurd

    Advies aan management

    meer ruimte voor initiatief van medewerkers

    KPN2019-08-22
  10. "Stabiele en goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager Innovatie in Amsteleind
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 5 jaar

    Pluspunten

    KPN is een werkgever die je een goed en stabiel werkklimaat kan bieden. Ondanks de vele reorganisaties, zorgt het bedrijf erg goed voor haar mensen. Daarnaast is het een organisatie waar je zeer goed kunt doorgroeien en waar er allerlei opleidingen worden aangeboden. KPN heeft een eigen opleidingafdeling en helpt je middels een inzetbaarheidsbudget ieder jaar aan een opleiding. KPN werkt met het nieuwe leven en... werken, waardoor je je sociale leven goed om je baan heen kunt plannen.

    Meer weergeven

    Minpunten

    De salarissen van KPN liggen voor de nieuwe instroom niet per se erg hoog in vergelijking met branchegenoten. Daarnaast kan het bedrijf op sommige afdelingen wat log en oubollig overkomen, de roots van dit bedrijf spelen hierin uiteraard een rol. Mijn ervaring is dat sommige nieuwe instromers hiervan schrikken.

    Advies aan management

    Zorg ervoor dat je met financiële prikkels een nieuwe arbeidsmarkt kunt prikkelen.

    KPN2019-08-22
Er zijn 281 reviews gevonden
</>Embed