Reviews voor KPN | Glassdoor.nl

Reviews van KPN

Bijgewerkt op 16 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 261 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
  1. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij KPN

    Pluspunten

    Goede werkgever met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling.

    Minpunten

    Structurele reorganisatie, het moet bij je passen

    KPN2019-06-16
  2. "Veel vrijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Content Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid om je eigen werktijd in te delen, ruim opleidingsbudget voor je eigen ontwikkeling, goede reiskostenvergoeding, leuke collega's (internationaal als je in de juiste omgeving zit)

    Minpunten

    Stug, traag, hiërarchisch (ook al doen ze of dit niet zo is), chaotischer geworden de afgelopen jaren vanwege de markt, en soms worden dingen erg houtje-touwtje aangepakt, wat mij altijd heeft verbaast voor zo'n groot bedrijf.

    Advies aan management

    Management bepaalt de koers van het bedrijf, dit kan in je voordeel of nadeel werken. Mijn standplaats veranderde na een paar maanden plots naar 55 km verderop. Na de nieuwe CEO is er ook veel veranderd, wat zorgde voor een periode van vreemde sfeer en veel mensen die vertrokken in mijn omgeving.

    KPN2019-05-28
  3. "Manager Service Management Implementation & Design"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Houten
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede opleidingsmogelijkheden. Maatschappelijk verantwoorde onderneming In het hart van de maatschappij

    Minpunten

    Worden niet gezien als Service Integrator in de groot zakelijke markt Te weinig innovatief Er wordt alleen nog maar in standaarden gedacht

    Advies aan management

    Heldere visie op Service Integratie in de groot zakelijke markt

    KPN2019-05-27
  4. "Prettige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 3 jaar

    Pluspunten

    Worklife balance, salaris, vrijheid, secundaire arbeidsvoorwaarden, vele extra's

    Minpunten

    KPN organisatie: complexiteit, IT, log/traag

    Advies aan management

    Vereenvoudigen systemen

    KPN2019-05-27
  5. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Social Media Agent in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 3 jaar

    Pluspunten

    1. Goede voorwaarden als eigen personeel 2. Thuiswerken 3. Goede verhouding salaris/werkzaamheden

    Minpunten

    Je kunt aan het werk via uitzendbureau, lastig om vast contract te krijgen

    Advies aan management

    Prima, vallen soms tussen wal en schip met wat ze willen en wat er noodzakelijk is.

    KPN2019-05-22
  6. "Great people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Geweldige mensen, reputatie, bereid om zichzelf opnieuw uit te vinden

    Minpunten

    Innovatie nog erg verspreid binnen de organisatie. Veel druk op maand KPIs

    Advies aan management

    Definieer strategie op innovatie

    KPN2019-05-22
  7. "Fijne collega’s, goede arbeidsvoorwaarden verschillende leuke projecten ...."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Manager in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 8 jaar

    Pluspunten

    Thuis of op kantoor werken ... leuke collega’s, goed salaris en leuke inhoudelijke projecten en kansen

    Minpunten

    Management en koers organisatie ... geen duidelijkheid geen management met kennis en betrokkenheid ..de vele reorganisaties hebben de mensen gevormd als onverschillig en gelaten ...

    Advies aan management

    Verstand van cijfers prima stel een controller aan.. consistent met visie en betrokkenheid ..verstand van ICT en de markt ..algemene managers die praten over processen alleen maar intern gericht zijn en niks met klanten hebben dragen niet bij aan een beter resultaat en werkplezier

    KPN2019-05-21
  8. "Goede arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    mooi en compleet CAO regeling

    Minpunten

    grote organisatie met diverse afdelingen

    KPN2019-05-16
  9. "Even leuk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij KPN

    Pluspunten

    Salaris altijd keurig gestort, leuke borrels.

    Minpunten

    Wordt bij ontslag niet behoorlijk met werknemers om gegaan.

    KPN2019-05-23
  10. "Veel Reorganisaties... Scrum innovatie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - ICT coordinator in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Dichtbij 🏠 winkelcentra in de omgeving, goed bereikbaar met OV en voldoende parkeerplekken.

    Minpunten

    Interne communicatie. Implementatie van nieuwe tooling systemen.

    Advies aan management

    Informeer medewerkers toon eigen initiatief en raak begripvol en betrokken met de doelstellingen, doelgroep en de werkzaamheden.

    KPN2019-06-06
Er zijn 261 reviews gevonden