Reviews voor KPN | Glassdoor.nl

Reviews van KPN

Bijgewerkt op 3 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
87%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
KPN CEO Joost Farwerck
Joost Farwerck
5 Beoordelingen
  1. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Social Media Agent in Groningen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 3 jaar

    Pluspunten

    1. Goede voorwaarden als eigen personeel 2. Thuiswerken 3. Goede verhouding salaris/werkzaamheden

    Minpunten

    Je kunt aan het werk via uitzendbureau, lastig om vast contract te krijgen

    Verder lezen
    KPN2019-05-22
  2. "KPN IoT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Dicht bij de bron, connectivity is de kern. Zeer goede specialisten aan boord. Kleine club, scale up mentaliteit.

    Minpunten

    Minder aandacht voor coaching, crm kan beter benut worden

    Verder lezen
    KPN2019-12-03
  3. "Prima werkgever goede arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Mana in Maastricht
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPN voor 10 jaar

    Pluspunten

    Leuke sfeer, goede opleidingsmogelijkheden en doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    Veel reorganisaties en wisseling op MT niveau.

    KPN2019-11-26
  4. "Fijn bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Klantorderregisseur in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 10 jaar

    Pluspunten

    Thuiswerken Flexibele werktijden Studiebudget beschikbaar Mogelijkheid tot inbrengen verbeteringen Groot bedrijf

    Minpunten

    Groot bedrijf In het zuiden geen of weinig locaties

    KPN2019-11-20
  5. "Prettige werkomgeving / werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engineer in Apeldoorn
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij KPN voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf maar leuke teams en interessante leerzame projecten.

    Minpunten

    Kantoren zijn modern maar helaas wel rumoerige open kantoortuinen.

    Verder lezen
    KPN2019-11-19
  6. "Geweldig bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Snelle veranderingen in de telecom branch

    Minpunten

    Veel politiek en weinig kennis digitalisatie in hogere lagen

    KPN2019-11-18
  7. "Prima bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij KPN

    Pluspunten

    Leuke collega's met goede uitleg over werk

    Minpunten

    Veel randzaken als academy etc welke niet altijd relevant zijn

    KPN2019-11-18
  8. "Wacht nog 10 jaar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Scrum Master 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Goede pensioenvoorziening Duurzaam bedrijf Kantoren overal in Nederland

    Minpunten

    Oud bedrijf met veel oud zeer Cultuur kan erg energieslurpend zijn Verandering is erg moeilijk met bestaand personeel

    Verder lezen
    KPN2019-12-03
  9. "Werken op de klantenservice van KPN"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Groningen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij KPN gewerkt

    Pluspunten

    Leuk bedrijf om voor te werken, bieden een goed salaris en leuke doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Werktijden zijn soms wat lastig, aangezien je weekenden en avonden beschikbaar moet zijn. Hier wordt door de planning niet altijd goed rekening mee gehouden

    KPN2019-11-08
  10. "Topwerkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - KPN Sales in Oosterhout, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij KPN voor 3 jaar

    Pluspunten

    Hoog salaris voor branche Leuke incentives + bonussen

    Minpunten

    Weinig variatie in werk veel zelfde gesprekjen

    KPN2019-11-03
Er zijn 294 reviews gevonden
</>Embed