Reviews voor KPN | Glassdoor.nl

Reviews van KPN

Bijgewerkt op 20 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 270 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
  1. "Fijn bedrijf - trots op"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Itv Project Manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Professioneel en steeds minder hierarchisch

    Minpunten

    Krimpend en dus reorganisatie op reorganisatie

    Advies aan management

    Keep up the good work

    KPN2019-08-20
  2. "KPN verkoop"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoopmedewerker in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij KPN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Opleidingsbudget van 1000 euro en leuke collega's

    Minpunten

    Laag uurloon voor het werk

    KPN2019-08-20
  3. "Niet zo formeel dan velen denken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Veel vrijheid Plaats en tijd onafhankelijk werken Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

    Minpunten

    Zoals in elk groot bedrijf zijn procedures en werkafspraken die soms niet meewerken om snel zaken geregeld te krijgen. Werk verdeeld over meerdere afdelingen waardoor ketenbesturing cq dingen veranderd krijgen in de keten moeizaam kan zijn.

    KPN2019-08-17
  4. "salaris index"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical Specialist in Den Haag
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 10 jaar

    Pluspunten

    Uitdagend, werk aan je ontwikkeling

    Minpunten

    Een groot bedrijf met nog steeds een ambtenaar cultuur

    Advies aan management

    Openheid

    KPN2019-07-08
  5. "KPN Security accountmanager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Het is een grote organisatie waar van alles gebeurd. Er worden mooie evenementen georganiseert en de arbeidsomstandigheden zijn prima.

    Minpunten

    Je kan je al snel verloren voelen als klein radartje in een hele grote machine.

    KPN2019-07-15
  6. "Top"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij KPN

    Pluspunten

    Goede werkgever met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling.

    Minpunten

    Structurele reorganisatie, het moet bij je passen

    KPN2019-06-16
  7. "Veel vrijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Content Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij KPN voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid om je eigen werktijd in te delen, ruim opleidingsbudget voor je eigen ontwikkeling, goede reiskostenvergoeding, leuke collega's (internationaal als je in de juiste omgeving zit)

    Minpunten

    Stug, traag, hiërarchisch (ook al doen ze of dit niet zo is), chaotischer geworden de afgelopen jaren vanwege de markt, en soms worden dingen erg houtje-touwtje aangepakt, wat mij altijd heeft verbaast voor zo'n groot bedrijf.

    Advies aan management

    Management bepaalt de koers van het bedrijf, dit kan in je voordeel of nadeel werken. Mijn standplaats veranderde na een paar maanden plots naar 55 km verderop. Na de nieuwe CEO is er ook veel veranderd, wat zorgde voor een periode van vreemde sfeer en veel mensen die vertrokken in mijn omgeving.

    KPN2019-05-28
  8. "Prettige werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 3 jaar

    Pluspunten

    Worklife balance, salaris, vrijheid, secundaire arbeidsvoorwaarden, vele extra's

    Minpunten

    KPN organisatie: complexiteit, IT, log/traag

    Advies aan management

    Vereenvoudigen systemen

    KPN2019-05-27
  9. "Manager Service Management Implementation & Design"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Houten
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede opleidingsmogelijkheden. Maatschappelijk verantwoorde onderneming In het hart van de maatschappij

    Minpunten

    Worden niet gezien als Service Integrator in de groot zakelijke markt Te weinig innovatief Er wordt alleen nog maar in standaarden gedacht

    Advies aan management

    Heldere visie op Service Integratie in de groot zakelijke markt

    KPN2019-05-27
  10. "Great people"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij KPN

    Pluspunten

    Geweldige mensen, reputatie, bereid om zichzelf opnieuw uit te vinden

    Minpunten

    Innovatie nog erg verspreid binnen de organisatie. Veel druk op maand KPIs

    Advies aan management

    Definieer strategie op innovatie

    KPN2019-05-22
Er zijn 270 reviews gevonden