Reviews van LINKIT

(34 reviews in totaal)

Cornelis Lemstra

93% waardeert directeur

90% positieve zakelijke vooruitzichten

LINKIT heeft een werknemersbeoordeling van 4,3 van 5 sterren, op basis van 34 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van LINKIT is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

34 reviews
4 dec 2025

Fijne werkgever

Pluspunten

Waardering wordt uitgesproken en zie je ook terug in salaris

Minpunten

Niet de mogelijkheid vakantiedagen bij te kopen

Reactie van LINKIT
2mo
Dank je wel voor het delen van je ervaring en fijn om te lezen dat je LINKIT als een prettige werkgever ervaart. Mooi dat je de waardering voelt en dat dit ook zichtbaar is in arbeidsvoorwaarden zoals salaris. Daar besteden we veel aandacht aan, dus goed om terug te krijgen dat dit zo wordt ervaren. Dank ook voor je punt over het bijkopen van vakantiedagen. We snappen dat extra flexibiliteit hierin voor sommige collega’s waardevol kan zijn. Dit soort feedback helpt ons om ons arbeidsvoorwaardenpakket scherp te houden en te kijken waar we kunnen verbeteren.
1,0
22 sep 2025

Pluspunten

- Bedrijfsactiviteiten - Gratis lunch

Minpunten

Slechte communicatie en gebrek aan transparantie – Er is een duidelijke tekortkoming in heldere en effectieve communicatie, wat leidt tot misverstanden en onzekerheid. Kloof tussen management en teams – Er bestaat een merkbare afstand tussen het leiderschap en de operationele teams, wat samenwerking en afstemming belemmert. Beperkte managementervaring – Het leiderschap mist de benodigde expertise om sterke richting en ondersteuning te bieden. Zorgen over professioneel gedrag – Het management zou hogere standaarden van professionaliteit moeten hanteren in sociale situaties. Onduidelijke en voortdurend veranderende verantwoordelijkheden – Functiebeschrijvingen en verwachtingen zijn inconsistent, wat verwarring en inefficiëntie veroorzaakt. Management ondermijnt de autoriteit van squad leads – Leidinggevenden grijpen vaak in bij squad-beslissingen, waardoor autonomie wordt ondermijnd. Gebrek aan duidelijkheid bij besluitvorming – Overlappende verantwoordelijkheden zorgen voor verwarring en inefficiëntie binnen het team.

20 jun 2025

Fijne organisatie

Pluspunten

- Ontwikkeltijd - Leuke opdrachten - Veel verantwoordelijkheid

Minpunten

- Weinig aanwezig op LINKIT kantoor

Weergave: 1 - 3 van 34 reviews

Glassdoor heeft 58 reviews over LINKIT die anoniem zijn geplaatst door werknemers van LINKIT. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of LINKIT bij je past.