Fijne werkgever - werkgeversreview Anonieme werknemer bij LINKIT

4 dec 2025

Pluspunten

Waardering wordt uitgesproken en zie je ook terug in salaris

Minpunten

Niet de mogelijkheid vakantiedagen bij te kopen

2mo
Dank je wel voor het delen van je ervaring en fijn om te lezen dat je LINKIT als een prettige werkgever ervaart. Mooi dat je de waardering voelt en dat dit ook zichtbaar is in arbeidsvoorwaarden zoals salaris. Daar besteden we veel aandacht aan, dus goed om terug te krijgen dat dit zo wordt ervaren. Dank ook voor je punt over het bijkopen van vakantiedagen. We snappen dat extra flexibiliteit hierin voor sommige collega’s waardevol kan zijn. Dit soort feedback helpt ons om ons arbeidsvoorwaardenpakket scherp te houden en te kijken waar we kunnen verbeteren.

Ontdek andere reviews over LINKIT

3,0
26 jul 2021

Pluspunten

Fijne collega's en begeleiders Mooi kantoor

Minpunten

Druk om extra uren te werken Sommige acties van klanten waren behoorlijk onaangenaam

4y
Thanks for your review! Sorry to hear that you had any unpleasant experience with clients, did you discuss this with your team lead or manager?
12 nov 2025

Pluspunten

De ondersteuning en de relatie tussen teamleden zijn erg goed en hecht. Hoewel er verschillen zijn in leeftijd en ervaring, staat iedereen open voor ideeën en feedback van anderen. Of je nu samenwerkt aan hetzelfde project of niet, mensen zijn er altijd en bereid om te helpen, wat het werk makkelijker en leuker maakt. Het mentorsysteem is een fijne manier om jezelf te verbeteren, zowel als mentor als als mentee, en versterkt ook het gevoel van ondersteuning door een nieuw kanaal te bieden om feedback en ideeën van je collega's te krijgen. Het geeft je ook het gevoel dat er naar je geluisterd wordt. Clubdagen, de tweewekelijkse vrijdagen, waarop je niet aan een project werkt, maar aan iets nieuws dat je wilt leren, zijn een geweldige manier om daadwerkelijk tijd te besparen en nieuwe vaardigheden te leren. Het neemt de druk weg om extra tijd te creëren om nieuwe dingen te leren, en het geeft je een duwtje in de rug om te leren en te verbeteren, wanneer je een trainingsbudget hebt dat je kunt besteden aan alles wat je wilt leren. Een jaarlijkse bonus, afhankelijk van de totale winst van het bedrijf, is een geweldige aanvulling. Ook de kwartaalevenementen van het bedrijf zijn heerlijk.

Minpunten

In het begin kan het lastig zijn om een band op te bouwen met je collega's, omdat iedereen aan verschillende projecten werkt. Dit geldt niet alleen voor de Clubdagen en de collega's met wie je samenwerkt aan hetzelfde project. Hoewel de beloningen en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, kunnen ze in vergelijking met sommige concurrenten nog wel wat beter.

2mo
Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat je de onderlinge support, het mentorsysteem en de clubdagen zo waardeert. Ook fijn dat je onze bonusregeling en de Bits & Bytes noemt. Dank voor je eerlijke feedback over verbinding, we proberen de clubdagen zo in te zetten dat contact maken makkelijker wordt.