Reviews van LINKIT

(34 reviews in totaal)

Cornelis Lemstra

93% waardeert directeur

90% positieve zakelijke vooruitzichten

LINKIT heeft een werknemersbeoordeling van 4,3 van 5 sterren, op basis van 34 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van LINKIT is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

34 reviews
2,0
12 jun 2022

Pluspunten

- Leanring budget - Club Days

Minpunten

- Work as a consultant, you might seat on the bench for a long time if they can't find a job for you and if they can't find a job for you, they blame you! - They can easily cut the bonus - The jobs they might find for you could be really awesome, but and but could be the lamest thing - They hire you as senior developer but they put you in the medior developer salary scheme!

27 mei 2019

Pluspunten

-LINKIT is een zeer betrokken werkgever, waar drive en inspanning worden gezien, gewaardeerd en beloond. -Er ligt een focus op het delen van kennis (op een niet geforceerde manier!). Zo doe je regelmatig kennis op over andere vakgebieden die jou in je werk kunnen helpen. -Mijn favoriet: eens in de 2 weken wordt er een 'clubdag' georganiseerd. Op deze dagen zijn de professionals niet bij de klant, maar verzamelen deze op het hoofdkantoor om zich te ontwikkelen. Hier wordt er onder anderen ruimte geboden voor leuke projecten, kennisdeling, studeren, het afleggen van examens en je collega's weer te zien. -Goede begeleiding van een 'talent coach'. Deze begeleidt je niet alleen in het behalen van jou doelen, maar helpt ook met het meedenken in je belang. -Cursussen en examens worden vergoed. -Elke consultant krijgt een goed budget en vrije dagen die zij/hij mag besteden aan het bezoeken van conferenties (nationaal en internationaal). -Om de 2 maanden wordt er een bedrijfsuitje georganiseerd, waar er leuke activiteiten (bijv.: ijskarten, wandklimmen of airsoften) worden georganiseerd en een update wordt gegeven over de vooruitgang van het bedrijf. -Er wordt een goed lease-budget aangeboden. (Het beste wat ik tot nu toe ben tegengekomen) -Zeker noemenswaardig: op het hoofdkantoor zijn er een pooltafel, tennistafel, voetbaltafel, dartbord en een playstation aanwezig om een break te nemen na het inspannen.

Minpunten

-Als je zoekt naar een partij dat het meeste salaris biedt, ben je bij LINKIT niet aan het juiste adres. De salarissen liggen marktconform. -Door de snelle groei van het bedrijf is er soms gebrek aan interne structuur.

26 jun 2023

Betrokken en gedreven organisatie

Pluspunten

Focus op Persoonlijke ontwikkeling met een ongelimiteerd budget, maar nog belangrijker ook de tijd (tot 10%) om hieraan te werken. Iedereen werkt samen aan LINKIT en dat merk je, iedereen helpt elkaar en er worden vaak nieuwe innovaties ontwikkeld.

Minpunten

Door de gedrevenheid soms te snel willen ontwikkelen zonder dat het echt in de strategie past of heel goed is ontwikkeld.

Weergave: 1 - 3 van 34 reviews

Glassdoor heeft 58 reviews over LINKIT die anoniem zijn geplaatst door werknemers van LINKIT. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of LINKIT bij je past.