Reviews voor Mendix | Glassdoor.nl

Reviews van Mendix

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 103 reviews gevonden

4.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
99%
Aanbevelen bij een kennis
98%
Waardeert directeur
Mendix CEO Derek Roos
Derek Roos
88 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Snel groeiend bedrijf met veel kansen!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Customer Intelligence Analyst in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik deeltijd gewerkt bij Mendix voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Snel groeiend bedrijf in een snel groeiende markt Talentvolle en gezellige collega's Jonge teams Mendix zorgt erg goed voor haar werknemers

    Minpunten

    Neigt misschien naar te snelle groei van het aantal werknemers

    Mendix2019-02-14
  2. "Heel blij dat ik hier mag werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mendix

    Pluspunten

    dynamiek - energie - snel groeiend - internationaal - multicultureel - market leader

    Minpunten

    heb ik nog niet gevonden

    Mendix2018-04-05

    Reactie van Mendix

    June 22, 2018Communications Mangager

    Hartstikke bedankt voor uw feedback! Vinden wij super leuk om te horen!

  3. "Prettig werkklimaat en mogelijkheden tot groei"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Team Lead in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mendix voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Binnen Mendix heerst er een goede werksfeer met gemotiveerde werknemers die net het stapje extra willen doen. De jaarlijks terugkerende evenementen (skivakantie, Ardennen, game night) zijn hier ook een groot aandeel in. Mendix biedt veel mogelijkheden tot groei, o.a. door middel van een trainingsbudget

    Minpunten

    Door de constante groei van Mendix is het huidige pand te klein om iedereen genoeg ruimte te geven.

    Mendix2017-12-19

    Reactie van Mendix

    June 22, 2018Communications Mangager

    Bedankt voor de positieve reactie! Wij waarderen dat enorm!

  4. Nuttig (2)

    "Werken bij Mendix is sterk aan te bevelen! :)"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mendix voor 2 jaar

    Pluspunten

    - Echte professionals als collega's waar je veel van kunt leren. - Onwijs leuke cultuur, open, transparant, gericht op output dus veel flexibiliteit. - Mooi doorgroei perspectief, snelgroeiende organisatie waardoor er mooie carrière kansen voorbij kunnen komen.

    Minpunten

    - Je moet goed in staat zijn om mee te gaan met de snelle veranderingen binnen de IT sector maar biedt als je ervan houdt juist een uitdagende werkomgeving!

    Advies aan management

    Ga zo door!

    Mendix2017-11-22
  5. "Review Mendix"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business Development in Rotterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Mendix voor 6 jaar

    Pluspunten

    Carriere mogelijkheden, vrienden cultuur, bron van innovatie, hoogopgeleide collega's

    Minpunten

    product is een gamechanger met alle bijbehorende complexiteit

    Mendix2017-06-15
  6. "Een korte indruk"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Mendix voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Mendix is de beste wekgever waar ik tot nu toe voor gewerkt heb.

      Minpunten

      De product focus van Mendix is wel heel erg op het frontend gericht.

      Mendix2017-03-30
    • Nuttig (1)

      "Super Slimme mensen die met elkaar de wereld veroveren"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Partner Manager 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk bij Mendix voor 6 jaar

      Pluspunten

      Je komt binnen en denkt: "Hey, dit zijn een heleboel vrienden die met elkaar lol hebben". En dan ga je aan het werk en merk je dat mensen hier mega scherp zijn, precies weten hoe dit wereldje werkt en alles aan doen om te blijven groeien zowel intellectueel, organisatorisch en qua omzet!! Echt een top bedrijf!!!

      Minpunten

      Soms zie je in de organisatie hier en daar nog groeipijnen ontstaan omdat het simpelweg allemaal heel snel gaat, maar gezien het niveau van de mensen hier, lost dat zichzelf heel snel op!

      Mendix2017-03-01
    • "Een bedrijf met een visie en een positieve energie."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Mendix

      Pluspunten

      Mendix is ​​een bedrijf met veel slimme mensen die zijn erg enthousiast zijn en bereid om samen te werken om goede resultaten te behalen. Er heerst een positieve energie en het is een leuke, leerzame omgeving met interessant klanten/projecten.

      Minpunten

      Het kan voorkomen dat je op projecten of bij klanten komt waardoor je een wat langere reistijd hebt.

      Mendix2016-10-24
    • "Prettige en stimulerende werkplek"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Engineer in Rotterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Mendix voor 4 jaar

      Pluspunten

      + Een cultuur die stimuleert om jezelf en je team te ontwikkelen + Platte organisatiestructuur + Een vaste werkplek in hartje Rotterdam + Werken aan een innovatief product

      Minpunten

      - Het duurt soms lang voordat technical debt de juiste prioriteit krijgt

      Advies aan management

      Zorg dat legacy-producten up-to-date blijven of stoot ze af.

      Mendix2016-10-24
    • "Mendix is een flexibel, en zeer agile onderneming met een bijzonder fijne werksfeer"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Seniour Front End Developer in Rotterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Mendix voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      - lunch op kantoor - ruimte voor initiatieven - flexibele werktijden - mobiel van de zaak

      Minpunten

      - zonder eigen initiatief weinig afwisseling in werkzaamheden - geen over uren uitbetaald - geen auto van de zaak - slechte voorziening om door te blijven studeren

      Advies aan management

      - het type bedrijf heeft het juiste management

      Mendix2015-05-21
    Er zijn 103 reviews gevonden