Reviews van Nedap

(41 reviews in totaal)

Ruben M. Wegman

79% waardeert directeur

69% positieve zakelijke vooruitzichten

Nedap heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 41 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Nedap is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

26 jun 2022

Pluspunten

- Veel keuzevrijheid en flexibiliteit - Veel uitdaging in werk (veel kunnen leren) - Veel sterk gedreven/ambitieuze (veelal jonge) mensen - Weinig hierarchie - Leuke activiteiten die worden ondernomen - Veel ruimte voor wat ontspanning - Zeer mooi bedrijfspand met veel planten/groen - Mogelijkheden tot remote werken - Geen urenregistratie (ook vakantie nemen is geheel aan jezelf) - Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling - Veel verschillende tech-stacks - Werken aan een product wat door een groot publiek wordt gebruikt - Startup mentaliteit / marktexploratie

Minpunten

- Onduidelijke bedrijfsstructuur en verantwoordelijkheden - Geen welgedefinieerde functies/rollen en onduidelijkheid hoe dit zich verhoud tot de salarisschalen en doorgroeimogelijkheden - Een wat matig salaris - Geen mogelijkheid tot lease auto (tenzij je sales doet) - Veel overleg met (te)veel mensen door gebrek aan managers die beslissingen kunnen nemen - Impliciete hierarchie die veelal bepaald wordt door "de oude garde" - Sociale druk / burnout gevoeligheid - On-call / piketdienst - Max 38 uur per week ipv 40 uur

14 jan 2016

Een goed en stabiel en vooruitstrevend bedrijf

Pluspunten

Je krijgt de kans om je hoger op te werken met cursussen e.d.

Minpunten

Geconcentreerd werken met de ontwikkeling van computerprogramma's in een lawaarerige fabriekshal

6 dec 2019

Vrijheid en veel potentie

Pluspunten

- Een erg prettige werkomgeving, goede werksfeer en sociale en slimme collega's. In ieder geval bij de afdeling Healthcare (over de andere afdelingen kan ik niet goed oordelen aangezien ik daar niet werkzaam ben). - Je hebt veel ruimte om je eigen ideeën uit te voeren, mits goed onderbouwd natuurlijk. - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. - Gevoel van betrokkenheid bij de organisatie en je wordt niet als nummertje behandeld.

Minpunten

- Soms teveel focus op uitbreiding en dus wat minder aandacht voor het robuuster en solide maken van de huidige basis. Dat geldt zowel voor de producten als voor de werkstructuur. - Te weinig structuur of richting. 200 mensen kunnen niet allemaal individueel of onderling in groepsverband bepalen welke keuzes goed zijn en welke niet. Daardoor blijf je twijfelen, zweven en discussiëren en dat voelt niet productief of efficiënt. - Salaris blijft wat achter t.o.v. vergelijkbare functies elders in het land. Salaris is wel in lijn met de functie, maar niet in lijn in combinatie met de verantwoordelijkheden die daar door de manier van werken bij horen.

Weergave: 1 - 3 van 41 reviews

Glassdoor heeft 78 reviews over Nedap die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Nedap. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Nedap bij je past.