Reviews voor NetApp | Glassdoor.nl

Reviews van NetApp

Bijgewerkt op Jul 19, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.9
79%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
NetApp CEO George Kurian
George Kurian
881 Beoordelingen
  1. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij NetApp

    Pluspunten

    - Internationale omgeving - Perfecte introductie - Groeimogelijkheden

    Minpunten

    - Meer dan 20 minuten reistijd

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NetApp2019-02-18
  2. Nuttig (4)

    "Het kan niemand schelen wat er gebeurt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NetApp voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris, working from home.

    Minpunten

    Management en strategie veranderd om de haverklap. Als een verandering wordt aangekondigd weet je 6 - 12 maanden niet waar je aan toe bent. Er wordt nooit bekend gemaakt wat de impact zal zijn en het personeel wordt niet actief betrokken bij de planning en uitvoering. De communiecatie is verschrikkelijk slecht. Mensen die nog initatief tonen worden door het management kort gehouden en vertrekken dan vaak op korte... termijn. De NetApp cultuur die "hoog aangeschreven" staat is niet meer dan interne marketing. Ze wordt vooral toegepast om dwarsliggers onder druk te zetten of eruit te werken.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Als je van plan bent om je strategie om te gooien zorg er dan eerst voor dat je alle details duidelijk hebt en probeer dan met de aanwezige workforce dat plan door te voeren. Door de onzekerheid en de missende communicatie kiezen mensen vaak eieren voor hun geld. Daardoor blijf je uiteindelijk met een slap aftreksel zitten die bestaat uit mensen die alles ervoor over hebben om hun plekje op het pluche te behouden.... Dit gaat ten koste van de sfeer en de motivatie.

    Meer weergeven
    NetApp2019-07-08
  3. "Veel vrijheid en mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Briefing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Veel vrijheid in je werk - Er werken steeds meer millennials - Geniale secondaire arbeitsvoorwaarden - Erg vernieuwende organisatie met sterke groei

    Minpunten

    Het kantoor zit op een saaie plek

    Advies aan management

    Maak functies en Teams mondiaal. We moeten vanuit elke plek kunnen groeien.

    NetApp2019-02-18
  4. "World Leader Storage Solution Giant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp

    Pluspunten

    Marktleider, innovatief bedrijf, fabrikant, carriere mogelijkheden. Multi cultureel.

    Minpunten

    Veel strategische wijzigingen om snel te kunnen anticiperen op de veranderende markten. Complete afdelingen worden soms ineens uitgefaseerd. Amerikaans management lijkts soms de details van de europese markt en de specifieke behoeften van de europese klant totaal over het hoofd te zien. Fouten en nalatigheden worden soms onder het tapijt geveegd en soms zijn er ineens vergaande gevolgen.

    Advies aan management

    Geef talent de kans om te groeien ander gaat het talent elders zijn/haar geluk zooken.

    NetApp2017-02-16
  5. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij NetApp

    Pluspunten

    Strategies, Top product, Culture, Mission, Vision

    Minpunten

    Work life balance constant change and re-org

    Advies aan management

    ga door met strategie en cultur

    NetApp2017-08-04
  6. "Goed bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior TSE 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede teams en een goede balans tussen werk en privé

    Minpunten

    Salaris is wat laag, maar nog steeds prima

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NetApp2019-07-19
  7. "Geweldige plek om te werken, als je van kleinzielige politiek en beperkte groeimogelijkheden houdt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Programma Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp voor 5 jaar

    Pluspunten

    Lager management en IC zijn over het algemeen erg aardig, intelligent en nuchter ESPP en andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn redelijk goed Om een of andere reden is het nog steeds indrukwekkend voor andere bedrijven om NetApp op je cv te hebben

    Minpunten

    0 carriéregroeimogelijkheden, vooral in de kleinere kantoren. Het carriérepad bij NetApp is of onduidelijk maar waarschijnlijk niet-bestaand (om nog maar te zwijgen over de prestatiebeoordelingen die een grap zijn) Zeer giftige werkomgeving, gevoed door ontevreden werknemers, achterlijk management, gebrek aan bedrijfscultuur, gebrek aan communicatie enz. Constante ontslagen, op maandelijkse basis, die niet aan... werknemers worden gecommuniceerd (en recent lijkt het hoger management te proberen vrouwelijke VP/SVP's kwijt te raken). Strategie en organisatiestructuur veranderen op jaarlijkse / tweejaarlijkse basis, dus het is moeilijk om bij te houden wat we doen en WAAROM we het nu doen Volledig gebrek aan marketing/betrokkenheid van medewerkers, hoge slijtage door ontslagen/mensen die betere kansen zoeken, het lijkt net alsof NetApp er niet om geeft of mensen blijven of vertrekken, noch doen ze enige moeite om erachter te komen wat mensen laat blijven/doet vertrekken Salarissen zijn marktconform en lager, dus zonder betrokkenheid/loyaliteit van medewerkers is het moeilijk om mensen te overtuigen om te blijven

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Leg de nadruk op de werknemers - er zijn gewoon te veel negatieve, ontevreden mensen op je afdelingen en negatieve werknemers staan gelijk aan negatieve klanten (wat duidelijk het enige is waar je om geeft) Maak een inventaris op van het aantal opgebrande mensen bij NetApp - het is een duidelijke indicatie dat WLB een grap is Vertrouw meer op medewerkers - beslissingen worden genomen op directieniveau en hoger... zonder rekening te houden met de input van medewerkers, waardoor projecten niet op tijd/op de juiste manier worden opgeleverd Weg met het eigenwijs onbewuste senior management

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NetApp2019-07-13
  8. Nuttig (5)

    "Focus ligt op cultuur - pestcultuur"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - TSE in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij NetApp

    Pluspunten

    Enkel voor een eerste maand, dat is alles

    Minpunten

    Dit lijkt wel een van de meest vergiftigde werkomgevingen die men kan tegenkomen in een loopbaan. Als je niet bent zoals de anderen, loop je gevaar. Teammanagers verachten elkaar, doen aan kwaadsprekerij over iedereen die aan hen rapporteert en delen vervolgens hun minachting in hun rapportering met andere teammanagers. Volgens hen is discriminerende taal best toegelaten en als vroegere TSEs zijn teamleaders ervan... overtuigd dat ze heel wat meer weten dan de Escalation Engineers (die in de praktijk de afdelingen beter leiden maar in feite een hogere minachting hebben voor het management dat denkt dat ze beste vrienden zijn). Het hoger management lijkt op een wolk te vertoeven en heeft geen idee wat er zich afspeelt op lagere echelons. Ze weten dat er in het bedrijf gepest wordt en dat er discriminatie heerst, maar doet niets om dat probleem op te lossen, behalve reageren in de zin van "wel, er is niets aan te doen" of "misschien meld je dit best schriftelijk" Gebruikelijk banenverlies wordt meestal gevolgd daar zielige teambinding en een belofte dat het niet meer opnieuw zal gebeuren. Wanneer toch een volgende job sneuvelt, geeft men als excuus "het is nooit als tevoren". Laag salarisniveau, loonsverhogingen zijn mager. De werkomgeving is net zo lelijk als het gedrag van diegenen die verondersteld worden er de plak te zwaaien.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Het is onmogelijk om het management advies te geven over wat er zou moeten verbeteren. Voor hen is alles al perfect.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NetApp2019-02-22
  9. "Heel leuk bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Verkoop 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp voor 5 jaar

    Pluspunten

    toonaangevend in thought leadership Hoog niveau management goed verbonden

    Minpunten

    Nog steeds niet genoeg middelmanagementstructuur

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NetApp2019-01-15
  10. Nuttig (4)

    "Nightmare NetApp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technisch Ondersteunende Ingenieur in Schiphol-Rijk
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NetApp voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Technisch goede producten, maar dat is dan ook alles.

    Minpunten

    Geen teamwork, met uitzondering van sommige collega's, iedereen is alleen maar bezig met persoonlijke belangen boven bedrijfsbelangen te stellen. Management en Hr schrikken niet terug van discriminatie, pesten en intimidatie.

    Advies aan management

    Volg de anderen en verhuis naar Palo Alto Networks.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    NetApp2019-01-04
Er zijn 2942 reviews gevonden