Reviews voor NetApp | Glassdoor.nl

Reviews van NetApp

Bijgewerkt op 15 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2892 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
76%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
NetApp CEO George Kurian
George Kurian
843 Beoordelingen
  1. Nuttig (4)

    "Het kan niemand schelen wat er gebeurt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Support Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij NetApp voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris, working from home.

    Minpunten

    Management en strategie veranderd om de haverklap. Als een verandering wordt aangekondigd weet je 6 - 12 maanden niet waar je aan toe bent. Er wordt nooit bekend gemaakt wat de impact zal zijn en het personeel wordt niet actief betrokken bij de planning en uitvoering. De communiecatie is verschrikkelijk slecht. Mensen die nog initatief tonen worden door het management kort gehouden en vertrekken dan vaak op korte... termijn. De NetApp cultuur die "hoog aangeschreven" staat is niet meer dan interne marketing. Ze wordt vooral toegepast om dwarsliggers onder druk te zetten of eruit te werken.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Als je van plan bent om je strategie om te gooien zorg er dan eerst voor dat je alle details duidelijk hebt en probeer dan met de aanwezige workforce dat plan door te voeren. Door de onzekerheid en de missende communicatie kiezen mensen vaak eieren voor hun geld. Daardoor blijf je uiteindelijk met een slap aftreksel zitten die bestaat uit mensen die alles ervoor over hebben om hun plekje op het pluche te behouden.... Dit gaat ten koste van de sfeer en de motivatie.

    Meer weergeven
    NetApp2019-07-08
  2. "Veel vrijheid en mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Briefing Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp voor 3 jaar

    Pluspunten

    - Veel vrijheid in je werk - Er werken steeds meer millennials - Geniale secondaire arbeitsvoorwaarden - Erg vernieuwende organisatie met sterke groei

    Minpunten

    Het kantoor zit op een saaie plek

    Advies aan management

    Maak functies en Teams mondiaal. We moeten vanuit elke plek kunnen groeien.

    NetApp2019-02-18
  3. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij NetApp

    Pluspunten

    Strategies, Top product, Culture, Mission, Vision

    Minpunten

    Work life balance constant change and re-org

    Advies aan management

    ga door met strategie en cultur

    NetApp2017-08-04
  4. "World Leader Storage Solution Giant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij NetApp

    Pluspunten

    Marktleider, innovatief bedrijf, fabrikant, carriere mogelijkheden. Multi cultureel.

    Minpunten

    Veel strategische wijzigingen om snel te kunnen anticiperen op de veranderende markten. Complete afdelingen worden soms ineens uitgefaseerd. Amerikaans management lijkts soms de details van de europese markt en de specifieke behoeften van de europese klant totaal over het hoofd te zien. Fouten en nalatigheden worden soms onder het tapijt geveegd en soms zijn er ineens vergaande gevolgen.

    Advies aan management

    Geef talent de kans om te groeien ander gaat het talent elders zijn/haar geluk zooken.

    NetApp2017-02-16
  5. Nuttig (1)

    "NetApp - Geweldige plek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij NetApp voor 3 jaar

    Pluspunten

    NetApp heeft een zeer sterke bedrijfscultuur, mensen genieten van hun werk en zijn vriendelijk en behulpzaam. Het is een plezier om te werken bij NetApp.

    Minpunten

    Geen nadelen van mijn kant, het is echt een geweldige plek om te werken. Ik kan NetApp aanbevelen aan iedereen die graag voor een een snel en dynamisch bedrijf werkt.

    NetApp2014-07-01
  6. Nuttig (1)

    "Geweldig bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik voltijd gewerkt bij NetApp voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geweldig HR team en voordelen, geweldige technologie

    Minpunten

    Ondersteuning kan soms een beetje overspoeld zijn. Ontslagcyclussen zijn te kort voor ondersteunend personeel.

    Advies aan management

    Hou je bezig met geconvergeerde/SDx. Pure opslag wordt steeds minder.

    NetApp2014-05-22
  7. Nuttig (1)

    "Geweldig bedrijf, maar dat geldt helaas niet voor de Schiphol-Rijk locatie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Technical support-engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb voltijdgewerkt bij NetApp voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goede plek voor goede presteerders die deel willen uitmaken van een dynamisch groeiend bedrijf. Professioneel, georganiseerd, snel bewegend. Samenwerkende collega's en geweldige faciliteiten.

    Minpunten

    Werkdruk is te hoog, geen part-time opties.

    Advies aan management

    Plaats bedrijfsbelangen boven persoonlijke belangen.

    NetApp2013-09-09
  8. "Fantastische ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Systems Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij NetApp

    Pluspunten

    Groei, mogelijkheden, zeer competitieve compensatie

    Minpunten

    Gebrek aan structuur, grote groei trekt groot opportunisme aan.

    Advies aan management

    Creëer meer mogelijkheden voor opwaartse feedback

    NetApp2011-09-07
  9. "Hier gebeurt het."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij NetApp

    Pluspunten

    Het is geweldig te mogen werken voor een bedrijf dat klanten heeft die erg enthousiast zijn over de producten. Tevens staat Netapp in het middelpunt van een groeiende industrie. De producteigenschappen zijn erg goed en men kan zien aan de hoeveelheid verkopen dat zelfs in deze slechte economie onze producten precies zijn waar ze nodig zijn. Combineer dit met een uitmuntend vergoedingspakket en er is bijna niets meer... om over te klagen. In vergelijking met andere werkgevers kon ik goed zien wat dit bedrijf tot een geweldige plek om te werken maakt. Vanaf nu zal ik alleen gaan werken voor bedrijven die hoog scoren in Geweldige Plekken om te Werken wedstrijden.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Er is geen mogelijkheid om parttime te werken.

    Advies aan management

    Ga zo door.

    NetApp2009-01-12
  10. "Goede plek als je van technologie houdt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Technical support-engineer in Schiphol
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij NetApp

    Pluspunten

    Veel verschillende technologieën om mee te werken, goed als ongeorganiseerd toegang tot informatie op de interne wiki.

    Minpunten

    Het kan redelijk stressvol zijn. En het is een leven in cubicles.

    Advies aan management

    Focus op het eenvoudiger maken van producten, niet complexer

    NetApp2008-07-31
Er zijn 2892 reviews gevonden