Reviews voor Nielsen | Glassdoor.nl

Reviews van Nielsen

Bijgewerkt op jul 23, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
73%
Aanbevelen bij een kennis
84%
Waardeert directeur
Nielsen CEO David Kenny (no image)
David Kenny
235 Beoordelingen
  1. "Postief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Nielsen

    Pluspunten

    Fijne werkgever. Collegas zijn fijn, goede sfeer

    Minpunten

    weinig. sommige afdelingen kunnen wat doorontwikkeling gebruiken. soms duurt de besluitvorming wat lang

    Nielsen2019-07-23
  2. "Informeel bedrijf met gemotiveerde collega’s"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Director in Amsterdam
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nielsen voor 8 jaar

    Pluspunten

    Redelijk vrij in je functie Beoordeling op basis van performance Leuke sfeer onderling

    Minpunten

    Kostbesparingen voor alles Geen investering in personeel Geen Lange termijn investering Veel bedrijven opkopen

    Advies aan management

    Investeer in je personeel

    Nielsen2019-01-23
  3. "Veel beloven, weinig uitvoer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Nielsen voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke kerstbonus.

    Minpunten

    Er wordt veel beloofd, maar vrij weinig waargemaakt. Daarnaast worden normen en waarden aangenomen van het hoofdkantoor, maar hierdoor wordt er niet gekeken naar wat lokaal geldt.

    Advies aan management

    Luister naar je werknemers.

    Nielsen2016-08-22
  4. "Goede collega's, maar verwacht geen beloning voor het harde werk !!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketingmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nielsen voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede collega's en team doelwit betekent geen keelsnijdend milieu

    Minpunten

    Slecht management dat geen beslissingen neemt Salaris is niet goed en de waarde die je krijgt komt niet overeen met de energie die je erin steekt Teveel politiek te wijten aan de organisatiestructuur en eindeloze kostenbesparingen

    Advies aan management

    Investeren in het personeel dat potentie heeft en treedt strenger op bij luie medewerkers

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2014-03-30
  5. "Aardige collega's, maar geen plek voor carrière-ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Nielsen voor 3 jaar

    Pluspunten

    Niet veel druk, aardige mensen, balans tussen werk en privé. De omgeving is minder moordend dan bij andere korporale jungles.

    Minpunten

    Bijna geen beweging in salaris - management laat de salarissen elk jaar slechts minimaal toenemen om de kosten laag te houden. Veel herstructurering en veel ontslagen in de afgelopen jaren.

    Advies aan management

    Herken en beloon talent. Zorg dat het management ook managementtraining krijgt!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2013-10-26
  6. "Speelt het hogere management Russische roulette?!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Accountmanager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Nielsen

    Pluspunten

    Fijne collega's. Internationale ervaring. Goed voor je cv.

    Minpunten

    Het bedrijf heeft geen staat van dienst als het gaat om het leveren van inzet. Naar binnen gericht. Proces belangrijker dan mensen. Nauwelijks of slechte communicatie. Negatieve werksfeer. Veel verloop.

    Advies aan management

    Medewerkers zijn je echte kapitaal! Luister naar wat ze je vertellen (en handel daarnaar).

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2009-08-20
  7. "Een zeer slecht geleid bedrijf. Het is geen goede plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Vertegenwoordiger in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Nielsen

    Pluspunten

    Groot internationaal bedrijf, goed voor je cv.

    Minpunten

    Het bedrijf lijkt een duidelijke strategie te hebben, maar de uitvoering faalt hopeloos. Het hogere management heeft geen idee wat er gaande is in de markt. Het bedrijf is erg naar binnen gericht en procesgestuurd. Niet een leerbedrijf. Werknemers raken steeds minder gemotiveerd, veel verloop.

    Advies aan management

    Maak je woorden waar en investeer in klanten en medewerkers.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2009-08-19
  8. Nuttig (1)

    "Het slechtste bedrijf waar ik ooit voor gewerkt heb"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Fotograat in Houten
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Nielsen voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    ervaring voor je CV veel eten

    Minpunten

    geen flexibiliteit gesloten manier van denken laag salaris geen carrièremogelijkheden

    Advies aan management

    Als je ervaring op wilt doen en dit je eerste baan is, dan is het oké, maar als je een creatief iemand bent met een open mindset en vertrouwt op teamwerk, dan moet je erg ver van dit bedrijf wegblijven. Niemand gelooft in je; je bent puur een robot die elke dag met cijfers werkt; de managers luisteren niet naar je en ze geven niets om hun werknemers en hun welzijn. Je staat kort gezegd 'alleen', want als je een... probleem hebt, is er niemand om je te helpen. Er heerst een gesloten cultuur met strenge regels. Je mag meestal niet met je collega's praten omdat je ze dan van het werk af zou leiden. Je kunt niet een teamspeler zijn, aangezien je je werkervaring niet met collega's kan delen. Er is geen flexibiliteit wat betreft werktijden, en ook wanneer je aanwezig bent in de studio heb je iets uit te leggen als je je te ver van je werkstation bevindt. Eerlijk gezegd heb ik hier maar bar weinig geleerd. De baan is natuurlijk ook niet boeiend. Je hebt alleen doorstroommogelijkheden als je goede vrienden hebt in het bedrijf. Het kan dan snel gaan. Voor normale harde werkers met vertrouwen in hun eigen vaardigheden zijn er echter geen kansen.

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2019-03-04
  9. "Stagaire"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige stagiair(e) - Stage 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb korter dan een jaar als bij Nielsen gewerkt

    Pluspunten

    - Goede bedrijfscultuur - Flexibele werkmogelijkheden - Aangeboden training - Internationaal georiënteerd

    Minpunten

    - wordt wat monotoon na een tijdje

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2018-12-10
  10. "Leuke stage"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige stagiair(e) - Analytics in Diemen
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als bij Nielsen

    Pluspunten

    Veel interessante projecten

    Minpunten

    Ligging van het kantoor is niet goed.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Nielsen2018-07-31
Er zijn 14 reviews gevonden