Reviews van Optiver

Bijgewerkt op Apr 7, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

22 van meer dan 292 reviews gevonden

4.2
85%
Aanbevelen bij een kennis
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 10 jaar

    Belonend, stimulerend en constructief uitdagend handelsbedrijf

    Dec 15, 2019 - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een leider in de propriëtaire handels- /marktmakerij-industrie met een wereldwijd bereik, merk, en kansen. Een sterke financiële reputatie met een op winst gebaseerde beloningsstructuur kan tot een aanzienlijke financiële beloning leiden. Focus op een cultuur van samenwerking en teamwork, niet geheimzinnig zoals anderen in de sector. Hoge verwachtingen voor de intelligentie en het vermogen van alle medewerkers, zodat je altijd met de besten samenwerkt. Relatief weinig kantoorpolitiek. Nog veel ruimte voor expansie in de markten voor Optiver.

    Minpunten

    Vereist een hoog niveau van inzet, gedrevenheid en intelligentie. Als je niet klaar/niet langer bereid bent om je op dat niveau te engageren, zul je het bedrijf moeten verlaten. Zakelijke prioriteiten kunnen snel verschuiven met relatief weinig aandacht voor de persoonlijke effecten die dit heeft op de medewerkers. Veeleisend werk dat vermoeiend is, niet echt doenbaar op de lange termijn.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    5 personen vonden deze review nuttig
  2. 4.0
    Huidige werknemer

    Trader Optiver

    Apr 7, 2020 - Trader in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Erg goed salaris en hele goede profit sharing regeling. Management geeft goede en regelmatige feedback en je hebt snel veel verantwoordelijkheden.

    Minpunten

    Stressvol beroep en werkweken van meer dan 50 uur.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5.0
    Huidige werknemer

    Snelle werkomgeving vol uitdagingen. Goede positieve cultuur.

    May 30, 2017 - Trading Application Engineer (DevOps) in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Optiver opereert als een van de beste in een snelle sector. Dat betekend dat er steeds meer nood is aan agile werken, snelle deployments en feedback loops. Tergelijkertijd word er veel aandacht besteed aan controle en veiligheid wat de trading operatie en productie omgeving betreft. Het is een constante uitdaging om deze twee te balanceren. Sinds twee jaar geleden het hele IT management veranderd is heeft er zich een geweldige omwenteling voorgedaan, waardoor er in kleinere teams met developers + engineers + traders gewerkt word in de plaats van gescheiden departementen. Dit zorgt voor een intressante en uitdagende dynamiek. Er werken een hele hooop slimme koppen, en je leert er constant bij. Er komen steeds nieuwe uitdagingen en opportuniteiten om uit te blinken op je af. In the end the bottom line is what counts, either we made money or we didn't.

    Minpunten

    Er is een enorme verwachting om de 'time to market' van nieuwe features, sytemen en configuraties steeds te reduceren. Dit zorgt er voor dat soms wel-overwogen shorcuts moeten worden genomen. Dit kan voor aardige wat technical debt en ongepland werk zorgen.

    Verder lezen
    2 personen vonden deze review nuttig
  4. 5.0
    Huidige werknemer

    Intelligente collega's, uitdagend werk, dynamische omgeving

    Jan 11, 2019 - Anonymous 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Het personeel is divers en intelligent. Ik kijk op naar veel van de mensen waar ik mee werk. - Ideeën en meningen worden gestimuleerd en gehoord. Dit betekend niet dat je altijd je zin krijgt, maar je kunt jezelf vrij uiten. - Dynamische bedrijfscultuur. Voortdurende verbetering wordt gestimuleerd. Geweldige plek voor mensen die graag uitgedaagd willen worden en houden van een omgeving met een hoog tempo. - Gezonde balans tussen werk en privé. Geweldige voordelen zoals hoogstaande ontbijt en lunch, koffies enzovoorts. - Carrière ontwikkeling mogelijkheden als je er proactief mee omgaat. Ik heb in verschillende rollen en departementen gewerkt sinds ik ben begonnen. - Positieve uitkijk van het bedrijf. Optiver had een uitstekend rendement in 2018 en ik ben optimistisch over de toekomst van het bedrijf.

    Minpunten

    - Er is altijd meer werk dan mensen. Aan 1 kant betekend dit dat er altijd mogelijkheden zijn een impact te maken, maar aan de andere kant kan het leiden tot verschuivingen in prioriteiten en het moeilijk afmaken van projecten. - Optivers bedrijfscultuur is niet voor iedereen. Mensen die houden van een lager tempo, lage druk in de werkplek zouden dit niet fijn vinden. Het helpt om interesse te hebben in financiën.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3 personen vonden deze review nuttig
  5. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Geweldige plek voor expats die een toekomst willen opbouwen in Nederland

    Nov 18, 2019 - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Interessant en boeiend werk Enorme doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijke beloningsstructuur Zeer internationale cultuur Veel steun om jou en je gezin te helpen zich in Nederland te vestigen.

    Minpunten

    Zijn nog niet bij met de huidige flexwerktrends, maar dit zou in de toekomst kunnen veranderen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4.0
    Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

    Goede plek om te leren en groeien

    Jul 25, 2019 - Ict Analist in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om over de handel en technologie te leren Een leger aan slimme, gedreven mensen Fijne voordelen en faciliteiten

    Minpunten

    Veel politieke spelletjes op kantoor Contraproductieve concurrentieniveaus, vooral tussen de programmeurs Te sterk gefocust op geld Management springt te gemakkelijk om met het ontslaan van goede, trouwe mensen

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  7. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

    Geweldige plek om te werken

    May 6, 2019 - Handelaar in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    - Hooggekwalificeerde collega's - Geweldige voedselcatering in het kantoor in Amsterdam - Erg aangemoedigd om nieuwe dingen te organiseren en ondernemend te zijn - Beloningen en promoties ten opzichte van prestaties, dit is vrij eerlijk gedaan - Leuke atmosfeer

    Minpunten

    - beetje discrepantie in salaris tussen developers en handelaren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    3 personen vonden deze review nuttig
  8. 5.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    Ambitieuze firma

    May 7, 2019 - Junior Handelaar in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Salaris en bonussen Slimme mensen Fatsoenlijke systemen Het eten Barista

    Minpunten

    Een beetje donker maar oké

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Stagaire

    Jan 14, 2019 - Anonymous in Nieuw-Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Een geweldig systeem voor tests,

    Minpunten

    Op dit moment niet zoveel over te zeggen.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  10. 3.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Fantastische uitdagingen, vreselijk technisch management.

    Jun 3, 2018 - Ingenieur in Amsterdam
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Technische problemen zijn uitdagend en interessant. Collega's zijn heel slimme mensen en de sfeer is cultureel rijk. Salaris en secundaire voorwaarden zijn boven de norm.

    Minpunten

    Technisch management is redelijk jong en op één noemenswaardige uitzondering na zijn ze allemaal begonnen bij Optiver; als gevolg hiervan geloven ze allemaal dat er geen andere manier is om technische problemen op te lossen dan op "de Optiver manier" en ze kunnen niet bedenken dat er andere problemen zijn die andere oplossingen vereisen. Er heerst een beetje een kuddebenadering wat betreft het ontwerpen van systemen en applicaties, en afwijken van het pad wordt afgekeurd, ook al zijn de voordelen ervan duidelijk, of de moeite waard om te proberen. Deze problemen worden de laatste tijd verergerd door een gebrek aan diversiteit bij technische werving, waarbij de technische posities worden bezet door klonen van de teamleiders

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    10 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 22 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Optiver-werkzoekenden

Trader
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Optiver? Deel uw ervaringen

Optiver logo
of