Reviews voor PepsiCo | Glassdoor.nl

Reviews van PepsiCo

Bijgewerkt op Oct 14, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 8084 reviews gevonden

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
86%
Waardeert directeur
PepsiCo CEO Ramon Laguarta
Ramon Laguarta
156 Beoordelingen
  1. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Onderhoud/storingsmonteur in Broek op Langedijk
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 10 jaar

    Pluspunten

    Balans werk en privé Goede arbeidsvoorwaarden Prima locatie. Geen last van druk verkeer. We maken hier een mooi product. Chips en snacks

    Minpunten

    Doorgroeien lastig. Drie ploegen dienst is niet ideaal Onderhoud is momenteel niet 100% Bedrijf word onpersoonlijker

    Advies aan management

    Meer luisteren naar de mensen van de vloer

    PepsiCo2018-06-18
  2. Nuttig (1)

    "Mooi bedrijf met minimale beloning"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Field Sales Representative in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid in de manier van werken, hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren.

    Minpunten

    Slechte doorgroeimogelijkheden en zeer slechte salaris.

    Advies aan management

    Beloning + doorgroeimogelijkheden plannen maken, duidelijkheid creëren.

    PepsiCo2019-06-07
  3. "Stagiair Marketing Beverages"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     in Utrecht

    Ik heb gewerkt bij PepsiCo

    Pluspunten

    Veel verantwoordelijkheid en fijne openminded collega's

    Minpunten

    Weinig carrière mogelijkheden door klein aantal functies binnen marketing

    Advies aan management

    geen

    PepsiCo2016-02-21
  4. "Stage Pepsi"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij PepsiCo

    Pluspunten

    snel bedrijf, leuke mensen en leuke sector om in te werken

    Minpunten

    weinig personeel en veel verschuivingen

    PepsiCo2015-06-26
  5. Nuttig (1)

    "Familiair maar internationaal bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brugge, West-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werken in deze grote organisatie geeft de mogelijkheden om veel verschillende materialen en middelen te gebruiken. Er worden veel kansen gegeven aan de werknemers om zich te ontplooien.

    Minpunten

    Het is een fast moving bedrijf die heel snel processen verandert. Dus als je niet graag verandering hebt, zal dit geen bedrijf zijn voor jou.

    PepsiCo2019-03-21
  6. "Topbedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Zaventem
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 5 jaar

    Pluspunten

    Carrièreperspectief, informeel, ondernemend, lerende organisatie, divers

    Minpunten

    Think global act local

    Advies aan management

    Nog meer focus op executie van strategische beslissingen

    PepsiCo2019-02-24
  7. "Pepsico Broek op Langedijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo

    Pluspunten

    Veel mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, grote diversiteit medewerkers

    Minpunten

    Onderdeel van grote Pepsico, dus onafhankelijkheid is beperkt

    PepsiCo2019-02-22
  8. "Stabiele werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Packaging Machine Operator in Veurne
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mooi loon, extralegale voordelen, sommige delen van de plant volledig vernieuwd. Er zijn wel degelijk doorgroeimogelijkheden.

    Minpunten

    Machinepark in sommige zones verouderd, en of niet up to date. In de zomer lopen temperaturen heel hoog op. Niet vergeten dat je met een fabrieksmentaliteit te maken hebt, collega's zijn vaak niet voor 100 % te vertrouwen. Doorgroeimogelijkheden zijn beperkt, je moet er zelf veel moeite voor doen.

    PepsiCo2018-08-06
  9. "Pepsico het best..."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - inpak operator in Veurne
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Zeer mooie verloning - Zeer mooie extra voordelen - Aangename mensen en sfeer - Werkzekerheid

    Minpunten

    ik heb geen minpunten hierover

    PepsiCo2018-02-08
  10. "goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij PepsiCo

    Pluspunten

    flexiebel, niet een te hoge werkdruk en openminded

    Minpunten

    weinig internationaal georienteerd en slechte bedrijfs locatie

    Advies aan management

    geen advies aan management

    PepsiCo2017-10-30
Er zijn 8084 reviews gevonden