Reviews van Pinterest

Bijgewerkt op Oct 13, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

2 van meer dan 438 reviews gevonden

4.0
72%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Pinterest CEO Ben Silbermann
Ben Silbermann
247 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 2.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Best een zooitje

  Oct 13, 2019 - Account Executive in Seattle, WA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  In theorie een zeer verkoopbaar product. Eigenlijk echt overtuigende inzichten over waar mensen zich mee bezig houden versus het gezicht dat ze aan de wereld laten zien. Sterke aanstelling met Andrea Mallard bij CMO.

  Minpunten

  1. Boeiend verhaal maar speelt in werkelijkheid niet voor de meeste adverteerders, waardoor het eigenlijk een moeilijk product is om te verkopen. 2. Stagnerende groei in de VS en gebrek aan mannelijk publiek vereist een behoorlijke hoeveelheid spinning 3. Verkoopleiderschap klopt van geen kanten, ze lossen ontbrekende omzetdoelen op door eindeloze reorganisaties, wat leidt tot massale uitloop van verkopers. Ze zijn erg af te leiden door de nieuwste grote "deal" en hebben geen solide plan om inkomsten te diversifiëren of zich te concentreren op het grote geheel. 4. Als verkoper is het feest of hongersnood. Inkomsten zijn vaak irrationeel leidend, vaak gebaseerd op ambitie in plaats van realiteit voor een gedemotiveerd verkoopteam. In vergelijking met concurrenten zou ik zeggen dat dit een van de slechtste bedrijven is om voor te werken als je van salarisstabiliteit houdt. Pinterest is jong, maar niet zo jong dat ze zoveel moeite moeten hebben om realistische doelen te stellen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  20 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van Pinterest

  People Team

  Bedankt voor deze grondige en doordachte feedback. Ik heb dit onder de aandacht van ons team gebracht en het zal in overweging worden genomen. Als je meer specifieke feedback wilt geven, kun je ons een e-mail sturen op gd@pinterest.com, of als het prettiger is, bieden we ook een anonieme hotline op (844-704-6249). Jo, CHRO

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 2. 4.0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Geweldig bedrijf, ervaart nog steeds wat problemen die bij groei komen kijken

  Jun 16, 2019 - verkoopmanager in Ogden, UT
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Pinterest doet een paar dingen uitzonderlijk. Ze ontwikkelen hun mensen ongelofelijk goed, Ik heb het gevoel dat ik in 18 maanden meer heb geleerd dan in mijn volledige eerdere loopbaan. Ze geven echt om hun medewerkers, ze benadrukken de balans tussen werk en privé en zorgen dat mensen ook een leven buiten het werk kunnen hebben. Ze geven ook echt om hun gebruikers, omdat ze een product maken dat echt is gefocust op het verbeteren van mensenlevens.

  Minpunten

  Er zijn nog steeds wat problemen rondom de groei met een bedrijf dat snelle groei ervaart. Soms voelt het alsof het hogere management niet snapt dat Pinterest geld krijgt door de verkoop van advertenties. Ook is me opgevallen dat sommige mensen binnen het bedrijf promoveren door hun relaties met mensen in plaats van hun vermogen of potentie om hun werk goed te doen.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van Pinterest

  People Team

  Bedankt voor je feedback. Ik ben blij te horen dat je leert en ontwikkelt in je carrière, en dat je je geïnspireerd voelt door hoeveel Pinployees in de missie geloven. We hebben rekening gehouden met uw woorden en zullen letten op de zorgen die u hebt geuit. Blijf hard werken en houd Pinterest verantwoordelijk! Jo, CHRO

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
Weergave: 1 - 2 van 2 reviews in het Nederlands

Werkt u bij Pinterest? Deel uw ervaringen

Pinterest logo
of