Reviews van RES Software

Bijgewerkt op 19 mei 2015

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3,8
67%
Aanbevelen bij een kennis
57%
Waardeert directeur
RES Software CEO Al Monserrat (no image)
Al Monserrat
21 Beoordelingen
  1. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Geweldig bedrijf om voor te werken

    27 aug 2013 - Softwaretester in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Aardige werknemers, leuke omgeving, leidinggevende die jouw werk waarderen en dat ook vertellen, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is ook mogelijk om vanuit huis te werken wanneer dat nodig is. Het leasen van een auto is ook mogelijk. We hebben vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Roemenië. Er is goede communicatie tussen de werknemers. Het bedrijf groeit nog steeds en is voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers.

    Minpunten

    Een meer centraal gelegen locatie zou fijn zijn en misschien ook beter om meer sollicitanten te krijgen, het bedrijf ligt nu te zuidelijk in het land.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Geweldig bedrijf dat weet dat hun succes dankzij het persooneel komt!

    19 mei 2015 - Sr Support Engineer in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik heb nog nooit een bedrijf of organisatie meegemaakt waar de CEO met het "gewone" personeel" een potje tafel voetbal mee doet. Of een director welke aangeeft "liever tussen haar mensen te zitten dan in haar kantoor". Collega's en leidinggevende staan achter je en moedigen je aan om te excelleren in je functie. Al met al een hele fijne werkomgeving welke ik nog niet eerder heb meegemaakt.

    Minpunten

    Thuiswerken is moeilijk in sommige functies en de hardware resources kunnen beter.

    Verder lezen
    4 personen vonden deze review nuttig
  3. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    En snel en scherp bedrijf voor de ontwikkeling van software met veel mogelijkheden.

    9 jun 2013 - Anonymous in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik werk nu al meer dan 8 jaar voor RES Software. Tijdens deze periode was ik in verschillende rollen actief. Hier volgen mijn drie meest positieve ervaringen tot heden: -Het is nooit saai binnen het bedrijf -Als je initiatief neemt en aflevert is alles mogelijk. -Een open deuren cultuur en het is nooit moeilijk om contact te hebben met collega's over hoger management.

    Minpunten

    Ik heb altijd gewerkt binnen het hoofdkantoor in Nederland. De volgende punten beschrijven een aantal van de negatieve ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb gehad: - Het kan te snel gaan, zodat het moeilijk is om de richting van het bedrijf volgen. - Wijzigingen in de dagelijkse activiteiten en organisatiestructuur. Soms te veel in een korte periode.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  4. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Constante groei, gedreven door enthousiasme in de hele organisatie.

    13 mei 2013 - Accountmanager in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    RES Software inspireerde me vanaf dag 1 toen ik mijn eerste sollicitatiegesprek had. Het gevoel dat ik toen kreeg, en de redenen waarom ik wilde werken bij RES, worden nog steeds gedragen door (naar mijn mening) iedere medewerker en afdeling in onze organisatie: Professioneel, Zeer gemotiveerd, Respect, Enthousiasme, Constante groei en Plezier. Ik denk dat dit de beste beschrijving is van hoe RES Software mij na (in verschillende rollen) 6 jaar werken bij dit bedrijf nog steeds uitdaagt.

    Minpunten

    We hadden in het verleden wat meer marktbewustzijn kunnen creëren. Dit is echter al opgepakt en opgelost door onze leidinggevenden, dus het ziet er veelbelovend uit en de eerste resultaten zijn er al.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen

    Reactie van RES Software

    Vice President Human Resources

    Het opinieonderzoek van de medewerkers staat centraal op de agenda van het leiderschapsteam. 2012 was een pioniersjaar en we doen het nu op jaarbasis. Op 21 mei start het volgende medewerkersonderzoek!

  5. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Zeer motiverende omgeving, zeer scherpe manier van werken.

    18 jul 2013 - Software Tester 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    RES Software is een zeer snel groeiend bedrijf met zeer gemotiveerde werknemers. Algemene geest best beschreven als Laten we het samen doen!. Problemen worden opgelost en schema's kunnen veranderd worden. Hierdoor kan het bedrijf snel reageren en klanten tevreden houden.

    Minpunten

    De zeer scherpe manier van werken kan als vrij ervaren worden beschouwd. In geval van calamiteiten, worden mensen afgehaald vanhet werk waar ze mee bezig zijn om problemen op te lossen. Dat leidt tot minder 'kwaliteittijd' voor de onderwerpen waaraan ze moeten werken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Spannende plek om te werken, geweldige mogelijkheden om je rol te vormen

    14 mei 2013 - Anonymous in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geweldige atmosfeer Cultuur van wederzijds respect, doorzichtigheid en besluitvaardigheid Altijd iets nieuws om te leren, te ontdekken, te doen Consistente nadruk op het verbeteren van onze producten en processen Steunende management Veel kansen om initiatief te nemen en je rol te vormen

    Minpunten

    Alles is op hoog tempo, dus het kan soms moeilijk zijn om bij te houden. Verder kan ik eigenlijk niks significants bedenken!

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fantastisch team en geweldig bedrijf.

    9 jul 2013 - Anonymous in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Over het algemeen is het geweldig om hier te werken. Ik ben twee jaar geleden bij RES Software begonnen en heb nooit spijt gehad van die keuze! Het team waarin ik werk is echt geweldig en werkt als echt team. Ze stellen me nooit teleur. Ook het bedrijf is goed om voor te werken, je bent niet een nummer maar iemand die er echt toe doet.

    Minpunten

    Geen echte nadelen. Het is goed om hier te werken. Arbeidsvoorwaarden zijn prima en de mensen zijn fantastisch.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Gave producten, hele fijne cultuur en waarden en geweldige carrièremogelijkheden.

    23 apr 2013 - Werknemer in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Het is de cultuur en de sterke waardes waar RES Software naar leeft. Geweldige carrièremogelijkheden: als je bereid bent ervoor te werken, is je manager zeer behulpzaam. En de technische kennis van het bedrijf is ongelofelijk. Er gaat bij RES Software geen dag voorbij zonder dat je op zijn minst iets geleerd hebt.

    Minpunten

    Het kantoor zou wat groter kunnen zijn, zodat er meer werkruimte is. Maar het is wel comfortabel.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  9. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Geweldig softwarebedrijf met geweldige producten

    26 aug 2013 - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geweldige producten, geweldige sfeer, carrière/toekomstperspectieven, geweldige voordelen, zeer gezond bedrijf om voor te werken. Ze hebben me een kans aangeboden om te schuiven van ondersteuning naar ontwikkeling zonder enige werkervaring omdat ze wisten dat ik dat wou.

    Minpunten

    Persoonlijk heb ik geen contra's. Ik heb nog nooit zo lang voor een bedrijf gewerkt en ik ben van plan hier nog veel langer te blijven

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  10. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Een bedrijf dat echt om mensen geeft.

    25 apr 2013 - Human Resources Manager in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    RES Software zorgt ervoor dat werknemers de juiste uitdagingen krijgen die hen op professioneel gebied helpen groeien. Mensen respecteren elkaar. Mensen zijn toegewijd, doen meer dan van ze verwacht wordt en zijn zeer behulpzaam tegenover alle collega's. Het is het eerste bedrijf waarvan ik naar waarheid kan zeggen dat ze om hun mensen geven.

    Minpunten

    Ik ben geen nadelen tegenkomen. Mensen zijn integer en vinden het fijn om met elkaar te werken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
Weergave: 1 - 10 van 16 Reviews

Werkt u bij RES Software? Deel uw ervaringen

RES Software logo
of