Reviews van RES Software

Bijgewerkt op May 19, 2015

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

16 van meer dan 100 reviews gevonden

3.8
69%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
RES Software CEO Al Monserrat (no image)
Al Monserrat
20 Beoordelingen
  1. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

    Geweldig bedrijf om voor te werken

    Aug 27, 2013 - Softwaretester in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Aardige werknemers, leuke omgeving, leidinggevende die jouw werk waarderen en dat ook vertellen, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is ook mogelijk om vanuit huis te werken wanneer dat nodig is. Het leasen van een auto is ook mogelijk. We hebben vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Roemenië. Er is goede communicatie tussen de werknemers. Het bedrijf groeit nog steeds en is voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers.

    Minpunten

    Een meer centraal gelegen locatie zou fijn zijn en misschien ook beter om meer sollicitanten te krijgen, het bedrijf ligt nu te zuidelijk in het land.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Geweldig bedrijf dat weet dat hun succes dankzij het persooneel komt!

    May 19, 2015 - Sr Support Engineer in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Ik heb nog nooit een bedrijf of organisatie meegemaakt waar de CEO met het "gewone" personeel" een potje tafel voetbal mee doet. Of een director welke aangeeft "liever tussen haar mensen te zitten dan in haar kantoor". Collega's en leidinggevende staan achter je en moedigen je aan om te excelleren in je functie. Al met al een hele fijne werkomgeving welke ik nog niet eerder heb meegemaakt.

    Minpunten

    Thuiswerken is moeilijk in sommige functies en de hardware resources kunnen beter.

    Verder lezen
    4 personen vonden deze review nuttig
  3. 2.0
    Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

    The Walking Dead

    Dec 2, 2013 - Marketing in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Hecht technologie- en ingenieursteam

    Minpunten

    Maniakale CEO Stervende markt (Windows desktop management) Eurocentrische kijk op de wereld

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    11 personen vonden deze review nuttig

    Reactie van RES Software

    Marketing Community Manager

    Bedankt voor uw opmerkingen en we stellen uw mening zeer op prijs. Niet elk bedrijf werkt voor iedereen en we wensen je veel succes met je carrièregroei. Dat gezegd hebbende, het spijt ons dat u zich zo voelt en we zullen naar uw reactie luisteren en eruit groeien. Zoals je zei, hebben we een geweldig technisch team en solide technologie. We winnen nog meer grip met onze recordprestaties in 2013.

  4. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 8 jaar

    Geweldig softwarebedrijf met geweldige producten

    Aug 26, 2013 - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Geweldige producten, geweldige sfeer, carrière/toekomstperspectieven, geweldige voordelen, zeer gezond bedrijf om voor te werken. Ze hebben me een kans aangeboden om te schuiven van ondersteuning naar ontwikkeling zonder enige werkervaring omdat ze wisten dat ik dat wou.

    Minpunten

    Persoonlijk heb ik geen contra's. Ik heb nog nooit zo lang voor een bedrijf gewerkt en ik ben van plan hier nog veel langer te blijven

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    1 persoon vond deze review nuttig
  5. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Geweldig bedrijf, leuke mensen

    Aug 22, 2013 - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Uitdagende omgeving, werken in groepen die verantwoordelijkheid nemen, zeer open. Management geeft veel ruimte om nieuwe ideeën aan te brengen en te ontwikkelen.

    Minpunten

    Veeleisende omgeving, soms hoge werklast.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    De beste keuze die ik 6 jaar geleden gemaakt heb

    Aug 22, 2013 - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Werken met enthousiaste collega's van over de hele wereld Help met het bouwen naar de beste oplossingen om complexe uitdagingen van klanten op de lossen. Zeer open sfeer met een opendeurbeleid. Ze luisteren echt naar hun werknemers Je kan in het bedrijf echt een verschil maken

    Minpunten

    Er zijn geen nadelen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

    Een mensgericht bedrijf met een productverloop dat een duidelijke visie op de toekomst van IT geeft

    Aug 23, 2013 - Qualitätsmanager / Scrum Master in 's-Hertogenbosch
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goede bedrijfswaarden, geweldig team, veel kansen, hoog gekwalificeerde en toegewijde mensen, geweldige oplossingen

    Minpunten

    Het is een ding om aandachtig naar je klanten te luisteren, het is iets anders om hen je interne processen te laten beïnvloeden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  8. 5.0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Een geweldige plek waar mensen werken als een team en elkaar helpen!!

    Jul 18, 2013 - Consultant in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Binnen RES is er voldoende gelegenheid om opgeleid te worden en je carrière te ontwikkelen! De sfeer is geweldig, we werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje.

    Minpunten

    In het begin is het moeilijk om aan de slag te gaan en je weg te vinden. Hoewel dingen met geweldig enthousiasme worden gedaan, is er een gebrek aan gestandaardiseerde processen en procedures.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  9. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Zeer motiverende omgeving, zeer scherpe manier van werken.

    Jul 18, 2013 - Software Tester 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    RES Software is een zeer snel groeiend bedrijf met zeer gemotiveerde werknemers. Algemene geest best beschreven als Laten we het samen doen!. Problemen worden opgelost en schema's kunnen veranderd worden. Hierdoor kan het bedrijf snel reageren en klanten tevreden houden.

    Minpunten

    De zeer scherpe manier van werken kan als vrij ervaren worden beschouwd. In geval van calamiteiten, worden mensen afgehaald vanhet werk waar ze mee bezig zijn om problemen op te lossen. Dat leidt tot minder 'kwaliteittijd' voor de onderwerpen waaraan ze moeten werken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  10. 5.0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

    Fantastisch team en geweldig bedrijf.

    Jul 9, 2013 - Anonymous in Den Bosch, Noord-Brabant, Noord-Brabant
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Over het algemeen is het geweldig om hier te werken. Ik ben twee jaar geleden bij RES Software begonnen en heb nooit spijt gehad van die keuze! Het team waarin ik werk is echt geweldig en werkt als echt team. Ze stellen me nooit teleur. Ook het bedrijf is goed om voor te werken, je bent niet een nummer maar iemand die er echt toe doet.

    Minpunten

    Geen echte nadelen. Het is goed om hier te werken. Arbeidsvoorwaarden zijn prima en de mensen zijn fantastisch.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 10 van 16 Reviews

Werkt u bij RES Software? Deel uw ervaringen

RES Software logo
of