Reviews voor RES Software | Glassdoor.nl

Reviews van RES Software

Bijgewerkt op 29 mrt 2018

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 100 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
57%
Aanbevelen bij een kennis
60%
Waardeert directeur
RES Software CEO Al Monserrat (no image)
Al Monserrat
21 Beoordelingen
  1. Nuttig (4)

    "Geweldig bedrijf dat weet dat hun succes dankzij het persooneel komt!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Support Engineer in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij RES Software voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik heb nog nooit een bedrijf of organisatie meegemaakt waar de CEO met het "gewone" personeel" een potje tafel voetbal mee doet. Of een director welke aangeeft "liever tussen haar mensen te zitten dan in haar kantoor". Collega's en leidinggevende staan achter je en moedigen je aan om te excelleren in je functie. Al met al een hele fijne werkomgeving welke ik nog niet eerder heb meegemaakt.

    Minpunten

    Thuiswerken is moeilijk in sommige functies en de hardware resources kunnen beter.

    Advies aan management

    Keep doing what you are doing! Your doing it right.

    RES Software2015-05-20
  2. Nuttig (11)

    "The Walking Dead"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing in Den Bosch, Noord-Brabant
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik voltijd gewerkt bij RES Software voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Hecht technologie- en ingenieursteam

    Minpunten

    Maniakale CEO Stervende markt (Windows desktop management) Eurocentrische kijk op de wereld

    Advies aan management

    Verhuis het bedrijf naar de VS - hou in Nederland enkel het ingenieursteam

    RES Software2013-12-02

    Reactie van RES Software

    December 12, 2013Marketing Community Manager

    Thank you for your comments and we value your opinion. Not every company works for everyone and we wish you the best of luck with your career growth. With that said, we are sorry that you feel this way and we will listen to your response and grow from it. As you stated we have a ...

    Meer weergeven
  3. Nuttig (1)

    "Geweldig softwarebedrijf met geweldige producten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij RES Software voor 8 jaar

    Pluspunten

    Geweldige producten, geweldige sfeer, carrière/toekomstperspectieven, geweldige voordelen, zeer gezond bedrijf om voor te werken. Ze hebben me een kans aangeboden om te schuiven van ondersteuning naar ontwikkeling zonder enige werkervaring omdat ze wisten dat ik dat wou.

    Minpunten

    Persoonlijk heb ik geen contra's. Ik heb nog nooit zo lang voor een bedrijf gewerkt en ik ben van plan hier nog veel langer te blijven

    Advies aan management

    Ga zo door en breid voorzichtig uit in de wereld

    RES Software2013-08-26
  4. "Geweldig bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Softwaretester in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij RES Software voor 3 jaar

    Pluspunten

    Aardige werknemers, leuke omgeving, leidinggevende die jouw werk waarderen en dat ook vertellen, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is ook mogelijk om vanuit huis te werken wanneer dat nodig is. Het leasen van een auto is ook mogelijk. We hebben vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Roemenië. Er is goede communicatie tussen de werknemers. Het bedrijf groeit nog... steeds en is voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers.

    Meer weergeven

    Minpunten

    Een meer centraal gelegen locatie zou fijn zijn en misschien ook beter om meer sollicitanten te krijgen, het bedrijf ligt nu te zuidelijk in het land.

    Advies aan management

    Ga zo door met het goede management en probeer meer mensen erbij te krijgen.

    RES Software2013-08-27
  5. "Geweldig bedrijf, leuke mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk deeltijd bij RES Software voor 5 jaar

    Pluspunten

    Uitdagende omgeving, werken in groepen die verantwoordelijkheid nemen, zeer open. Management geeft veel ruimte om nieuwe ideeën aan te brengen en te ontwikkelen.

    Minpunten

    Veeleisende omgeving, soms hoge werklast.

    RES Software2013-08-22
  6. "Een mensgericht bedrijf met een productverloop dat een duidelijke visie op de toekomst van IT geeft"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Providing Great Solutions in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij RES Software voor 5 jaar

    Pluspunten

    Goede bedrijfswaarden, geweldig team, veel kansen, hoog gekwalificeerde en toegewijde mensen, geweldige oplossingen

    Minpunten

    Het is een ding om aandachtig naar je klanten te luisteren, het is iets anders om hen je interne processen te laten beïnvloeden.

    Advies aan management

    Blijf bij het plan, het is al vele jaren een goed concept gebleven!

    RES Software2013-08-23
  7. "De beste keuze die ik 6 jaar geleden gemaakt heb"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software-ontwikkelaar in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij RES Software voor 5 jaar

    Pluspunten

    Werken met enthousiaste collega's van over de hele wereld Help met het bouwen naar de beste oplossingen om complexe uitdagingen van klanten op de lossen. Zeer open sfeer met een opendeurbeleid. Ze luisteren echt naar hun werknemers Je kan in het bedrijf echt een verschil maken

    Minpunten

    Er zijn geen nadelen

    RES Software2013-08-22
  8. "Een geweldige plek waar mensen werken als een team en elkaar helpen!!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij RES Software

    Pluspunten

    Binnen RES is er voldoende gelegenheid om opgeleid te worden en je carrière te ontwikkelen! De sfeer is geweldig, we werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje.

    Minpunten

    In het begin is het moeilijk om aan de slag te gaan en je weg te vinden. Hoewel dingen met geweldig enthousiasme worden gedaan, is er een gebrek aan gestandaardiseerde processen en procedures.

    Advies aan management

    Ga door met het goede werk!!

    RES Software2013-07-18
  9. "Zeer motiverende omgeving, zeer scherpe manier van werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Tester 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij RES Software voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    RES Software is een zeer snel groeiend bedrijf met zeer gemotiveerde werknemers. Algemene geest best beschreven als "Laten we het samen doen!". Problemen worden opgelost en schema's kunnen veranderd worden. Hierdoor kan het bedrijf snel reageren en klanten tevreden houden.

    Minpunten

    De zeer scherpe manier van werken kan als vrij ervaren worden beschouwd. In geval van calamiteiten, worden mensen afgehaald vanhet werk waar ze mee bezig zijn om problemen op te lossen. Dat leidt tot minder 'kwaliteittijd' voor de onderwerpen waaraan ze moeten werken.

    Advies aan management

    Er zijn veel getalenteerde mensen met veel goede ideeën. Probeer deze mensen wat tijd te geven om daar wat mee te doen!

    RES Software2013-07-18
  10. "Fantastisch team en geweldig bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij RES Software voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Over het algemeen is het geweldig om hier te werken. Ik ben twee jaar geleden bij RES Software begonnen en heb nooit spijt gehad van die keuze! Het team waarin ik werk is echt geweldig en werkt als echt team. Ze stellen me nooit teleur. Ook het bedrijf is goed om voor te werken, je bent niet een nummer maar iemand die er echt toe doet.

    Minpunten

    Geen echte nadelen. Het is goed om hier te werken. Arbeidsvoorwaarden zijn prima en de mensen zijn fantastisch.

    Advies aan management

    Investeer meer in middelen voor R&D en Support.

    RES Software2013-07-09
Er zijn 100 reviews gevonden