Reviews voor Software Developer bij Thinkwise

Reviews per functie

5 reviews
3,0
6 apr 2020

Pluspunten

Het innovatie gehalte is hoog en de snelheid waarmee je grote en ook kleine, kritische applicaties kan maken is om te ervaren. Het platform is waarom je hier wilt werken.

Minpunten

Door de enorme groei ervaar je communicatie problemen. Je moet wellicht wat proactiever zijn t.o.v. andere bedrijven om er het maximale carrierepad voor jezelf uit te halen.

31 mrt 2020

Pluspunten

- Uitdagend werk als Software Engineer omdat we een modelgedreven platform ontwikkelen. - Ontwikkelde features en opgeloste bugs komen beschikbaar voor alle klanten. Dit zit in de aard van het platform. Je werk heeft dus veel impact. - Je krijgt verantwoordelijkheid over projecten als je hiervoor openstaat. - Suggesties voor verbeteringen worden serieus genomen, er wordt bijna altijd wat met suggesties gedaan. Ook wordt er vanuit de organisatie vaak gekeken naar verbeteringen. - Gezelligheid. Vrijdagmiddagborrel, teamuitjes, collega's die ook buiten werktijd bevriend zijn.

Minpunten

- Naamsbekendheid nog niet zo groot, hier wordt wel aan gewerkt met marketingscampagnes. - Soms veel druk vanuit stakeholders.

4 mrt 2020

Pluspunten

Thinkwise is een gezellig bedrijf met een mooie liggen, vlak naast het station van Apeldoorn. Er is binnen het bedrijf veel ruimte voor eigen initiatieven door de platte bedrijfsstructuur. Verder bouwen wij aan en werken wij met een product dat uniek is in de wereld en snel in populatiteit groeit. In eigen land, maar ook internationaal. Voldoende bedrijfsuitjes en eind van de week een borrel in eigen kantine.

Minpunten

Er wordt hard gewerkt aan interne communicatie en HR zaken. Dat gaat de goede kant op! Het bedrijf is nog aan het wennen aan de snelle groei die het doormaakt.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 33 reviews over Thinkwise die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Thinkwise. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Thinkwise bij je past.