Reviews voor Account Manager bij TradeTracker

(22 reviews in totaal)

Paul van Doorn

48% waardeert directeur

44% positieve zakelijke vooruitzichten

Werknemers die werkzaam zijn als Account Manager hebben TradeTracker een beoordeling gegeven van 3,0 van 5 sterren, op basis van 22 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste professionals die werkzaam zijn als Account Manager hebben het hier dus redelijk naar hun zin. TradeTracker wordt door professionals die werkzaam zijn als Account Manager 22% lager beoordeeld dan het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

20 sep 2025

Horrible

Pluspunten

Geen pluspunten, het is hier gewoon verschrikkelijk

Minpunten

Als je de filter gebruikt en sorteert van laag naar hoog, beschrijven alle éénsterrenreviews de cultuur juist. Dit is echt geen plek waar je naartoe zou moeten gaan, geen plek waar je carrière beter van wordt. Blijf alsjeblieft weg. Ik heb met oude collega’s (die gelukkig al weg zijn) gesproken, en er is echt niemand die iets positiefs te zeggen heeft.

2,0
27 apr 2023

Zie het als een tijdelijke job

Pluspunten

Kan niets bedenken. Er is niets waarvan ik denk, " hiervoor kom ik met plezier mijn bed uit".

Minpunten

Angstcultuur, wraak cultuur, camera toezicht, alle emails worden gelezen, eenvoudig werk, slecht goedkoop eten.

3,0
23 aug 2022

Veel leermogelijkheden

Pluspunten

Veel leermogelijkheden Onafhankelijkheid Collega's Twee schermen

Minpunten

Sfeer Salaris Geen verantwoordelijkheid nemen voor eigen fouten Vaak werken in een angstsfeer

Weergave: 1 - 3 van 22 reviews

Glassdoor heeft 140 reviews over TradeTracker die anoniem zijn geplaatst door werknemers van TradeTracker. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of TradeTracker bij je past.