Reviews van TransMarket Group

3.4
50%
Aanbevelen bij een kennis
54%
Waardeert directeur
TransMarket Group CEO Doug Adams (no image)
Doug Adams
24 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over TransMarket Group-reviews

  TransMarket Group heeft een algemene beoordeling van 3.4 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 71 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 50% van de werknemers zou werken bij TransMarket Group aanraden aan vrienden en 49% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van TransMarket Group hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij TransMarket Group. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -1% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 50% van de werknemers van TransMarket Group vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden TransMarket Group met een waarde van 3.2 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.3 voor cultuur en waarden en 3.3 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij TransMarket Group: arbeidsvoorwaarden, cultuur, loopbaanontwikkeling en werkplek, hoger management, management.

  Loopbanen die populair zijn bij TransMarket Group-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij TransMarket Group? Deel uw ervaringen

  TransMarket Group logo
  of