Reviews van Tripadvisor

Bijgewerkt op Feb 28, 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

6 van meer dan 1,036 reviews gevonden

3.8
70%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Tripadvisor President and CEO Stephen Kaufer
Stephen Kaufer
534 Beoordelingen

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

 1. 4.0
  Huidige werknemer

  Werk

  Feb 28, 2020 - Accountmanager 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Leuk werk omgeving op kantoor

  Minpunten

  Veel computer Werk en bellen

  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 2. 4.0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  Fijne baan met veel vrijheid

  Jan 11, 2018 - Trainer in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Bij IENS (onderdeel van TripAdvisor, de Nederlandse tak) kregen de trainers veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Gezien de tak van het bedrijf volop in ontwikkeling was, was er telkens veel gaande en waren er een hoop successen om te vieren.

  Minpunten

  In de vaart van alle dingen, de snelle veranderingen, ging de grondigheid in het huidige moment nog wel eens verloren. Ook zaten er veel mensen op leidinggevende posities vanwege de snelle groei van het bedrijf en niet per se hun kunde of expertise.

  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 3. 5.0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Slim en menselijk

  Sep 18, 2019 - Software Ingenieur in Needham, MA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - Geweldige cultuur: de platte structuur is echt geïmplementeerd. - Slimme mensen: een geweldige groep mensen die echt geeft om wat ze doen - Speciale voordelen: afgezien van gratis lunches, veel dingen om het leven wat makkelijker te maken! Erg attent!

  Minpunten

  Je zult niet weg kunnen gaan (ik heb gesolliciteerd en geldelijk betere aanbiedingen ontvangen, maar heb nog steeds geen plek gevonden die beter aanvoelt. Dus, niet vertrokken!)

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  1 persoon vond deze review nuttig

  Reactie van Tripadvisor

  Talent Acquisition Specialist

  Bedankt voor je positieve opmerkingen. We waarderen de mening van medewerkers op alle niveaus en afdelingen; we zijn blij te horen dat dit uw ervaring is. We zijn ook blij te horen dat u ons voordelenpakket en onze arbeidsvoorwaarden buiten het werk nuttig vindt.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 4. 2.0
  Voormalige werknemer, meer dan 5 jaar

  Fabriek die mensen breekt

  Sep 17, 2019 - Manager in Oxford, Engeland, Engeland
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Voordelen, leuk gemeubileerd kantoor, opleidingsmogelijkheden

  Minpunten

  Moordende omgeving, werknemers zijn nummers en worden behandeld als wegwerpartikelen. Je wordt er volledig uitgeperst, en nog vraagt men meer van je. Op managementniveau dien je beschikbaar te zijn om oproepen te beantwoorden, e-mails te beantwoorden, enz. Ook tijdens je vrije dagen of vakanties, absoluut gebrek aan evenwicht tussen werk en privéleven.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  7 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van Tripadvisor

  Recruiting Operations Coordinator

  Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Terwijl ons bedrijf blijft groeien, waarderen we de opmerkingen van huidige en voormalige werknemers die onze sterke punten benadrukken, evenals de gebieden waarop we kunnen verbeteren. Bedankt dat u erkent dat we een comfortabele en op samenwerking gerichte werkomgeving bieden die wordt ondersteund door onze activerende technologie, naast een uitgebreid vergoedingsprogramma. Het spijt ons echter te horen over uw negatieve balans tussen werk en privé, aangezien we werknemers aanmoedigen om de juiste focus te bereiken tussen werk en gezins- / vrijetijdsactiviteiten. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke medewerker respectvol wordt behandeld, dus we zijn vooral teleurgesteld te horen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Alle zorgen die aan het management en / of HR worden gemeld, worden serieus behandeld en onderzocht om ervoor te zorgen dat medewerkers zich gewaardeerd en bevoegd voelen. We willen dat TripAdvisor voor iedereen een geweldige plek is om te werken. Betreft Carol

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 5. 1.0
  Voormalige werknemer, minder dan 1 jaar

  TripAdvisor zit vol met middelmatig presterende mensen die hun gebrek aan vaardigheid hevig beschermen.

  Sep 20, 2019 - Marketing in Needham, MA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  De belofte van een geweldige cultuur verbleekt in vergelijking met de eigenlijke cultuur, wat neerkomt op cult-achtige mensen die niet erg goed zijn in hun werk - maar lijken weg te komen met wangedrag en slechte prestaties.

  Minpunten

  Happig merk en marketing medewerkers die slecht presteren en bang zijn om hun voordeel te doen met bekwame buitenstaanders. Projectmanagers, die middelmatige producten leveren (neem een kijkje op de website) zijn bang voor verandering en ondersteunen actieve verandering niet.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  18 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van Tripadvisor

  Talent Acquisition Specialist

  Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven. We zijn van mening dat onze mensen een transparante, inclusieve cultuur stimuleren, en het stelt ons teleur te horen dat u dat niet zo vond. Hoewel het ons spijt te vernemen dat u niet de meest positieve ervaring bij ons heeft gehad, stellen we het op prijs dat u enkele punten heeft gedeeld die we kunnen verbeteren.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
 6. 5.0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  De beste plek die ik me kan voorstellen om te werken

  Apr 18, 2019 - Infrastructuur ingenieur in Needham, MA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  * Iedereen die ik ben tegengekomen is ongelofelijk slim, zijn geweldige docenten, en zij hebben meer vriendelijkheid en geduld in zich dan de meeste andere mensen. Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn directe collega's, maar ook over ieder individu dat ik van dag tot dag ben tegengekomen. * Het beste van beide werelden: Betere arbeidsvoorwaarden dan ieder ander klein bedrijf waar ik ooit heb gewerkt (veel vakantiedagen, flexibele werktijden, mentorschapskansen, goede gezondheidszorg/tandarts/opticien) en het geweldige salaris van een groter bedrijf. * Bereid om geld te besteden aan werknemers om hun werk mogelijk te maken (zolang je er geen misbruik van maakt) wat niet van ieder bedrijf kan worden gezegd. * De bedrijfsfitness is meer dan alleen maar apparaten: ze hebben instructeurs voor groepslessen, hebben een ongelofelijk slimme trainer (shoutout naar Andrew!) die de tijd voor je neemt om een gratis gepersonaliseerd trainings- en dieetplan te maken, ze zijn nu ook bezig met een reeks meditatielessen en helpen met het omgaan met stress. * Meer dan ieder ander bedrijf, lijkt het erop dat ze echt om hun werknemers als mensen geven. *** Een echt inclusieve cultuur. Iets dat je moeilijk kan vinden in de softwarewereld en waar ik een groot fan van ben. * Dit is niet een groot positief punt, maar gewoon iets dat ik erg leuk vind: Er is een vrijwilligersdag waarop iedereen in het bedrijf voor een dag als vrijwilliger aan de slag gaat om terug te geven aan de maatschappij, ook kun je je in je vrije tijd als vrijwilliger inzetten en TA doneert dan geld aan het goede doel gebaseerd op hoeveel uur je vrijwilligerswerk hebt gedaan (zoiets als dat je krijgt betaald als vrijwilliger, maar je salaris gaat naar het goede doel).

  Minpunten

  Niets, daarin onderscheidt TA zich. Ieder ander negatief punt dat komt kijken bij mijn rol, maar zelfs dan maakt TA dit minder erg dan de andere plekken waar ik ben geweest.

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  3 personen vonden deze review nuttig
Weergave: 1 - 6 van 6 reviews in het Nederlands

Loopbanen die populair zijn bij Tripadvisor-werkzoekenden

Account Manager
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Tripadvisor? Deel uw ervaringen

Tripadvisor logo
of