Reviews van VI Company

Reviews per functie

5 reviews
21 jan 2024

Gezelligheid

Pluspunten

Gezellig grote club, goede financiële regelingen en mooie projecten

Minpunten

Snelle groei zorgt voor groeipijn, geen people first bedrijf meer als wat het in het begin was.

12 jan 2021

Top werkgever met wat groeipijnen en erg specifieke niche

Pluspunten

De cultuur, collega's, het werk en de sfeer is simpelweg top. Ik voel me oprecht thuis en een gewaardeerde collega bij VI. Het werken in deze niche moet je natuurlijk wel liggen, maar het is voor mij erg voldoenend. Je kunt je bij VI ontwikkelen zoals jij dat wil en dit wordt ook erg aangemoedigd. Geen enkele developer heeft dezelfde skillset, en als jij kan verantwoorden waarom je een nieuwe techniek wilt leren zullen ze je alleen maar aanmoedigen en ondersteunen. In het huidige corona klimaat heeft alles qua cultuur natuurlijk een stap terug gedaan. Dit is is jammer, maar niet erg en komt wel weer goed.

Minpunten

Het management mist iemand met daadwerkelijke technische kennis en ervaring en daarom worden er beslissingen gemaakt die niet altijd even logisch zijn en goed ontvangen worden door een bedrijf dat voor tachtig procent bestaat uit ontwikkelaars. Ook doet het management zich transparanter voor dan dat ze daadwerkelijk zijn en wordt er door het ontbreken van kennis, capaciteit en ervaring niet altijd goed geluisterd naar de medewerkers.

8 jan 2021

Pluspunten

Vele jaren ervaring bij VI. Het voelt meer als vrienden dan familie. Geen verplichtingen voor gezelligheid, uitjes of borrels, maar omdat ze zo leuk zijn ben je er toch graag bij. Helaas in deze periode wat lastiger maar ik merk dat iedereen zijn best doet de sfeer te behouden. Geen overwerk. Persoonlijke waardering en betrokkenheid vanuit collega's, management en eigenaren. Locatie is geweldig, in Groothandelsgebouw naast Rotterdam CS. Als we straks weer kunnen reizen, is de trein naar werk ideaal. Leuke markt om in te werken. STAK. Je kan zelf certificaten van aandelen kopen. Bestuur van STAK is ingevuld door 3 collega's met zeggenschap binnen VI. Bijna iedereen doet hierin in mee waardoor we betrokken zijn bij beslissingen. VI-Kend moet je meemaken. Sinds 2 jaar een goede pensioenregeling bij een externe uitvoerder.

Minpunten

Je merkt dat VI organisch groeit wat veel pluspunten heeft. Echter vinden wij soms zelf het wiel uit en kunnen aanpassingen daardoor soms te snel of te langzaam gaan. Er wordt dan wel hierover altijd eerlijk gecommuncieerd. Salaris is goed / in orde, echter merk ik dat bij VI dat niet je primaire drijfveer moet zijn. De volle potentie van VI wordt naar mijn idee nog niet helemaal ingezet. Net een stapje verder groeien met de juiste collega's zou hierin kunnen bijdrage.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 13 reviews over VI Company die anoniem zijn geplaatst door werknemers van VI Company. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of VI Company bij je past.