Reviews voor VMware | Glassdoor.nl

Reviews van VMware

Bijgewerkt op 19 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4343 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
VMware CEO Pat Gelsinger
Pat Gelsinger
2212 Beoordelingen
  1. "Goede portfolio, matig lokaal management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    Goede product portfolio, product ontwikkelingen in lijn met markt.

    Minpunten

    Versplinterde organisatie met kleine koninkrijkjes. Lokale organisatie verliest aansluiting bij Corporate visie.

    Advies aan management

    Wordt geen ORACLE.

    VMware2019-07-09
  2. "VMware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    financieel sterk, solide bedrijf met een sterke toekomst

    Minpunten

    productreeks wordt te divers

    Advies aan management

    Houd je ogen op de zaken

    VMware2014-12-18
  3. "Buiten de software is er geen visie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij VMware

    Pluspunten

    Werken met de modernste technologie, meedoen in de voorhoede van virtualisatie-werk, geweldige en omvangrijke projecten voor klanten, dit alles maakt het de moeite waard om te werken voor VMware. Zelfs in dit economisch klimaat kunnen we voor projecten naar alle delen van EMEA reizen.

    Minpunten

    Zeer weinig sterk leiderschap. HR behandelt medewerkers alsof we blij zouden moeten zijn om te werken voor VMware. Heel slecht resource management. Een groot aantal projecten en toch hebben mensen weinig factureerbare uren. Te veel managementlagen! Op bepaalde terreinen wordt gesneden in de personeelsvoordelen, en we krijgen te horen dat we geluk hebben dat we een baan te hebben.

    Advies aan management

    Breng je zaken op orde. De mensen zijn je kapitaal! Behandel ze als zodanig. Luister naar je medewerkers, de meeste consultants lopen ook al lang mee in het bedrijfsleven. En vergeet niet: de besten vertrekken altijd het eerst! Ontwikkel een duidelijke visie, niet een die klinkt alsof hij is gekopieerd van een website of een boek.

    VMware2009-08-13
  4. Nuttig (10)

    "Great place to work that values quality of life and family"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Engineer in Palo Alto, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij VMware voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    VMware is a big company but in many ways had a startup vibe. That was great because the resources and infrastructure of a big company were there, but it gave most people I worked with freedom to work on many projects, influence, move around, and contribute in many ways. Plus, many things moved faster than they might at other companies of the same size. Perks were really great including bonuses, events on the campus, opportunities,...

    Meer weergeven

    Minpunten

    The biggest con is the annual layoff. During most of the years I was there, we were growing like crazy, beating expectations, gaining in stock price, etc. It was always positive and upward. However, every single January, it was known that there would be a round of layoffs, even when all numbers were looking great as they almost always were. Management called it restructuring. But, over the years, some really good people...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    January was always a nerve racking month and it completely destroyed any sense of loyalty to the company. I know a few people that completely changed their perception of VMware after a colleague of theirs was let go with no apparent rhyme or reason. Many people left shortly after as a result of losing loyalty to the company or for just being stressed out about themselves getting cut the next year.

    VMware2019-06-24
  5. "Great Place to start work"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Intern - Hourly 

      Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

      Pluspunten

      Very friendly people and fun environment.

      Minpunten

      I lived really far away.

      VMware2019-07-18
    • "Refreshing Culture, What an opportunity"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sales Director in Londen, Engeland
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij VMware

      Pluspunten

      Having recently joined from a less mature organisation, the culture is truly refreshing - lots of respect for the individual, great work to break down silos of operations and simply one of the most relevant customer conversations to be having at this time

      Minpunten

      I'm not sure they understand the size of the opportunity in the field - don't be an engineering company with a hidden message. It's now a value sale, not a widget you just need - the solution portfolio is amazing, it needs to tell the customers and not stay in product silo's

      Advies aan management

      Continue the investment in the storey telling of how we are transformational and relevant to customers Focus on customer outcome - not products Spend spend spend on Awareness - the message is so much bigger than externally understood!

      VMware2019-07-18
    • "Awesome"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Sales - EUC in Milton Keynes, Engeland
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

      Pluspunten

      Great leadership team, pay, benefits, products and people.

      Minpunten

      No future career for me within the company that I have visability of

      Advies aan management

      Clearer career path would be helpful. The standard HR forms are a load of rubbish and just a tick box exercise for everyone.

      VMware2019-07-17
    • "Culture is great. Focused on the people getting along rather than skills."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Senior Technical Support Engineer in Broomfield, CO
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij VMware voor 3 jaar

      Pluspunten

      WFH opportunities Stock options Food/drinks available always Bonuses Events Opportunity to change the type of work internally

      Minpunten

      Can be stressful Overload or high workload

      VMware2019-07-17
    • "A great place to work"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Network Analyst in Bangalore
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik voltijd gewerkt bij VMware voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Good workplace, less stress and reasonable benefits

      Minpunten

      Worst management in India at the moment in the Networking team, no teamwork

      Advies aan management

      Please ensure an individual's effort and contributions are valued

      VMware2019-07-14
    • "Good company"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij VMware

        Pluspunten

        you will love working here if you are a hard core techie Good pay

        Minpunten

        Dont know if there is any, but some may find it difficult balancing work/life.

        VMware2019-07-13
      Er zijn 4343 reviews gevonden