Reviews voor VMware | Glassdoor.nl

Reviews van VMware

Bijgewerkt op Oct 13, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4457 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
VMware CEO Pat Gelsinger
Pat Gelsinger
2,305 Beoordelingen
  1. "Goede portfolio, matig lokaal management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    Goede product portfolio, product ontwikkelingen in lijn met markt.

    Minpunten

    Versplinterde organisatie met kleine koninkrijkjes. Lokale organisatie verliest aansluiting bij Corporate visie.

    Advies aan management

    Wordt geen ORACLE.

    VMware2019-07-09
  2. "VMware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    financieel sterk, solide bedrijf met een sterke toekomst

    Minpunten

    productreeks wordt te divers

    Advies aan management

    Houd je ogen op de zaken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    VMware2014-12-18
  3. "Buiten de software is er geen visie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Consultant 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij VMware

    Pluspunten

    Werken met de modernste technologie, meedoen in de voorhoede van virtualisatie-werk, geweldige en omvangrijke projecten voor klanten, dit alles maakt het de moeite waard om te werken voor VMware. Zelfs in dit economisch klimaat kunnen we voor projecten naar alle delen van EMEA reizen.

    Minpunten

    Zeer weinig sterk leiderschap. HR behandelt medewerkers alsof we blij zouden moeten zijn om te werken voor VMware. Heel slecht resource management. Een groot aantal projecten en toch hebben mensen weinig factureerbare uren. Te veel managementlagen! Op bepaalde terreinen wordt gesneden in de personeelsvoordelen, en we krijgen te horen dat we geluk hebben dat we een baan te hebben.

    Advies aan management

    Breng je zaken op orde. De mensen zijn je kapitaal! Behandel ze als zodanig. Luister naar je medewerkers, de meeste consultants lopen ook al lang mee in het bedrijfsleven. En vergeet niet: de besten vertrekken altijd het eerst! Ontwikkel een duidelijke visie, niet een die klinkt alsof hij is gekopieerd van een website of een boek.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    VMware2009-08-13
  4. "Leading cloud company where you can bring yourself to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Strategist in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor 5 jaar

    Pluspunten

    Strong culture. Open, Tech for good, bring yourself to work, do well and do good go together. Freedom and flexibility. Do the things you think should be done (within reason). Also, if you have a good idea, you get room to work on it. Compensation is above average, targets are achievable Work in one of the leading technology companies in the world with happy customers

    Minpunten

    Work life balance. Not forced on you, but so much to do. You need to managed this. Processes are continuously challenged by our growth (growing pains)

    Advies aan management

    Processes and systems need to mature, but without confining the employees and our partners and customers. They should support and enable. not control and constrain

    VMware2019-06-10
  5. "Great Technology, Siloed Organisation"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Systems Engineer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor 3 jaar

    Pluspunten

    Great tech Great package Great co-workers Good work life balance

    Minpunten

    Organisation need to break down the "silos" Rapidly transition from products and Feature selling to Solutions and Cloud services

    Advies aan management

    Please breakdown the Silo's Increase the pace in tech development

    VMware2018-12-20
  6. "Good product, but office location isn't"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij VMware

    Pluspunten

    Great product, great culture, open mindset

    Minpunten

    Cork as a city has a really low quality of living

    VMware2018-07-13
  7. "Love this company !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Enterprise Marketing Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The people, the drive and level of energy, knowledgeable colleagues, successful company, great work/life balance.

    Minpunten

    None that I can think of.

    Advies aan management

    Keep on doing what you already do.

    VMware2017-10-05
  8. "Bringing real value to customers with cutting edge technology"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Principal Strategist in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor 5 jaar

    Pluspunten

    Freedom, real solutions that work, open atmosphere, community, sustainability and diversity is important, good salary, opportunity to grow

    Minpunten

    Internal processes are not always mature (growing pains), also gives room to do your own thing. In transition from a product to a solutions company (some ppl in VMware are still stuck in product think in stead of what customers need).

    Advies aan management

    It is not about the product, it is about our customers (customer).

    VMware2017-10-04
  9. "Blessed working at VMware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Technical Account Manager in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    So many opportunities to be at your best you can be. With so many great colleagues to work with

    Minpunten

    I can't think of any cons

    Advies aan management

    Keep up the good work

    VMware2017-10-04
  10. "Great employer!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    The most fun piece of work is the customer appreciation. All customers are really happy and will be looking forward working together with you. Also, the team behind you (team members, product teams and system engineers) will support you in any way so you're never alone out there. Developing your skills is made easy as you're allowed to take any VMware courses and even some external training courses if they aid... you in your daily work operations.

    Meer weergeven

    Minpunten

    The amount of traveling. There's times where you will be flying in and out of countries every week, so you got to be able to handle that. The resource management team however, will help you with scheduling and prevent that you're traveling too much.

    VMware2016-10-10
Er zijn 4457 reviews gevonden