Niet waard, erg stressvol en verouderde technologieën - werkgeversreview Ios-Ontwikkelaar bij Booking.com

7 jul 2018

Pluspunten

Prima lunches. Groot en leuk kantoor

Minpunten

Erg verouderde technologieën. De directeur en senior ontwikkelaars gebruiken Swift niet. Alles wordt gedaan met 10 jaar oude technologieën De manager en directeur intimideren de hele tijd. Erg politiek. Ik werkte aan een belangrijk systeem en senior ontwikkelaars stopte gewoon de ontwikkeling omdat ze geen concurrentie wilden. Ik heb een andere baan gevonden en nu slaap ik goed. Wees voorzichtig, want je zult werken aan zeer oude en verouderde technologieën met updates. Sommige seniors ontwikkelen hebben helemaal niet andere ontwikkelaars en doen aan politieke spelletjes zoals verschillend beleid en heel veel vergaderingen.

Reactie van Booking.com
7y
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze feedback te schrijven. We ondernemen stappen naar nieuwe gebieden om ervoor te zorgen dat de technologie waarmee we werken, net als wij diversifieert. We zijn toegewijd aan innovatie en maken gebruik van technologie om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten de beste in de ruimte blijven. Neem in de tussentijd gerust contact op met uw manager of HR Business Partner als u vragen of opmerkingen heeft. Weet ook dat we met lokale managers hebben gewerkt aan gedrag op de werkvloer. We weten hoe belangrijk onze managers zijn om hun teams gemotiveerd en geïnspireerd te houden. Veel dank, The People Team bij Booking.com

Ontdek andere reviews over Booking.com

30 mei 2026

Pluspunten

Great, definitely recommend if looking for start up

Minpunten

No cons all pros only

Reactie van Booking.com
1w
Hi, thank you for the wonderful feedback! We're so glad to hear that Booking.com has been a great fit for someone with a startup mindset. Our culture of experimentation and innovation is something we're really proud of, and it's great to know it resonates. We hope you continue to thrive here! The Booking.com team
3,0
4 jun 2026

Pluspunten

Flexibility, make your own schedule

Minpunten

NO learning and development Opportunities for growth often required moving into a different role or team found the compensation to be below market