Pluspunten
Als je me een paar maanden geleden had gevraagd hoe lang ik nog bij Provolve IT zou werken, zou ik "100 jaar" hebben gezegd. Provolve is een goede werkgever, met fijne collega's, werk en privé is in balans, er is bijna onuitputtelijke persoonlijke aandacht, vertrouwen en interesse en je kan je helemaal suf ontwikkelen. Bij Provolve besta je! Zolang de opdrachten en gezellige etentjes zouden komen zag ik geen reden om ooit te vertrekken. Ik ben nog steeds dankbaar dat Dereck mij tijdens de pandemie uit mijn vastgeroeste en overwerkte bestaan heeft kunnen sleuren en daarna de talloze keren dat hij mij heeft aangehoord en me dan moed en vertrouwen gaf. Toch kwam er iets op mijn pad wat ik niet kon afslaan, dit was een extreem moeilijke keuze en ik zal nog vaak terugdenken aan de mooie tijd bij Provolve en misschien zelfs met een beetje heimwee. Het voelt als afscheid nemen van een trouwe familie.
Minpunten
Geen minpunten, als ik na 10 minuten staren nog niets weet zouden de minpunten wel erg gezocht zijn.