Mooie tijd bij een mooi bedrijf, niet twijfelen hier wil je werken. - werkgeversreview Senior Cloud Engineer bij Provolve IT

28 mei 2025

Pluspunten

Als je me een paar maanden geleden had gevraagd hoe lang ik nog bij Provolve IT zou werken, zou ik "100 jaar" hebben gezegd. Provolve is een goede werkgever, met fijne collega's, werk en privé is in balans, er is bijna onuitputtelijke persoonlijke aandacht, vertrouwen en interesse en je kan je helemaal suf ontwikkelen. Bij Provolve besta je! Zolang de opdrachten en gezellige etentjes zouden komen zag ik geen reden om ooit te vertrekken. Ik ben nog steeds dankbaar dat Dereck mij tijdens de pandemie uit mijn vastgeroeste en overwerkte bestaan heeft kunnen sleuren en daarna de talloze keren dat hij mij heeft aangehoord en me dan moed en vertrouwen gaf. Toch kwam er iets op mijn pad wat ik niet kon afslaan, dit was een extreem moeilijke keuze en ik zal nog vaak terugdenken aan de mooie tijd bij Provolve en misschien zelfs met een beetje heimwee. Het voelt als afscheid nemen van een trouwe familie.

Minpunten

Geen minpunten, als ik na 10 minuten staren nog niets weet zouden de minpunten wel erg gezocht zijn.

1y
Wat een mooie woorden voor jouw afsluiting bij ons. Bedankt hiervoor en dit zal toekomstige medewerkers zeker helpen.

Ontdek andere reviews over Provolve IT

13 sep 2020

Pluspunten

The key trait an employer should possess that matters most to me is being able to recognise employee accomplishments: at Provolve IT reviewing, providing feedback and acknowledging one's work is a culture and this is so fulfilling. As an employee from Africa to be specific Uganda you would only work for a company in the Netherlands only if it believes in having a diverse workforce and this what Provolve IT is.

Minpunten

I have not come across any yet.

5y
Thanks for this great review of how you experience working for and with us! I really appreciate it. Keep up the hard work!
16 sep 2022

Pluspunten

De sfeer, de openheid, de aandacht voor de medewerker, het meedenken over oplossingen, de eerlijkheid. Maar het is niet onbelangrijk om aan jezelf te kunnen werken. Het is een leuk bedrijf met hele leuke collega's die je op gepaste tijden tegenkomt. Buiten het werk doen we samen leuke dingen. Een feest om hier te werken.

Minpunten

het is moeilijk om iets te vinden dat ik interessante punten heb. ik ben tevreden

3y
Bedankt voor jouw waardevolle review en mooie woorden. Daar doen we het voor!