Reviews voor Provolve IT | Glassdoor.nl

Reviews van Provolve IT

Bijgewerkt op 25 mrt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 6 reviews gevonden

4.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
100%
Aanbevelen bij een kennis
Provolve IT CEO Dereck Breuning
Dereck Breuning
0 Beoordelingen
  1. "Werken bij Provolve IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sneior Application Management Specialist in Limmen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Provolve IT voor 3 jaar

    Pluspunten

    Voldoende groeimogelijkheden, onbeperkt budget voor opleiding, buitenproportionele arbeidsvoorwaarden! Ervaren collega's om van te leren.

    Minpunten

    Ik ben geen minpunten tegen gekomen.

    Provolve IT2019-03-25

    Reactie van Provolve IT

    April 2, 2019CEO

    Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring met het werken bij ons!

  2. "Zeer fijne samenwerking"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Virtual Assistant/Management Assistant to CEO in Felanitx
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Provolve IT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik werk nauw samen met de CEO en Marketing & Communicatie als Virtual Assistant / Management Assistant. Vanuit mijn onderneming werk ik 100% virtueel, dus deze functie past perfect bij mij. De lijntjes zijn kort, de opdrachten duidelijk en de communicatie helder. Er is ruimte voor eigen inbreng en issues (als die er al zijn) worden kordaat besproken en opgelost. Het is, kortom, een zeer fijne samenwerking.

    Minpunten

    Ik heb geen minpunten te benoemen.

    Provolve IT2019-03-25

    Reactie van Provolve IT

    April 2, 2019CEO

    Heel erg bedankt voor het delen van de positieve ervaring in de samenwerking met ons. Ik hoop inderdaad dat we laten zien dat een ieder even waardevol is, in- of extern en in wat voor rol dan ook.

  3. "Super samenwerking"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Voormalige werknemer - Technical Consultant in Zoetermeer
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij Provolve IT voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Platte structuur, snelle afhandeling van financien, goede afspraken. uitdagende opdrachten en leuke mensen om mee samen te werken.

    Minpunten

    Glassdoor vraagt me om minpunten te benoemen en wil graag dat ik er 20 woorden aan dicht. nou bij deze Glassdoor, ik kan bij Provolve geen minpunten benoemen.

    Advies aan management

    Blijf zoals jullie zijn, goed samenwerken op deze manier! Etentjes en presentjes zijn leuk en geeft een goede band met het bedrijf.

    Provolve IT2019-01-18

    Reactie van Provolve IT

    January 25, 2019CEO

    Bedankt voor het leveren van deze mooie feedback, top!

  4. "Een team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr Werkplek Specialist 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Provolve IT

    Pluspunten

    Het team van Provolve kenmerkt zich vooral in de manier van hoe we met elkaar omgaan...Respectvol. Ook is er een duidelijke vorm van waardering voor wat je doet zowel op het vlak van wat je zelf onderneemt of wat men van je vraagt. Daarnaast kun je altijd je ei kwijt, zowel zakelijk als prive en merk je dat inhoudelijk de communicatie altijd op een eerlijke manier verloopt. Er wordt geluisterd naar je ideeën en neemt...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Omdat binnen deze groep veel communicatie online verloopt en men elkaar niet ziet, ontstaat er een soort virtuele abstractie van werken. Dat is iets waar je tegen moet kunnen.

    Provolve IT2019-01-17

    Reactie van Provolve IT

    January 25, 2019CEO

    Bedankt voor deze mooie review en feedback op het online communiceren. Dit nemen we zeker mee in verdere doorontwikkeling van het bedrijf!

  5. "Flexibel en moderne arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Manager in Den Haag
    Aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Provolve IT voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ambitieus bedrijf, waarbij je veel bij kan dragen aan diens groei. Veel van de ideeën die je hebt, kan je ook daadwerkelijk uitvoeren. Lekkere startup-mentaliteit en veel persoonlijke aandacht. Fijne, moderne ideeën wat betreft arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Het remote werken moet wel echt bij je passen. Wegens veranderende privé-omstandigheden paste dit uiteindelijk niet meer bij mij. Ook iets te weinig uitdaging voor mij op het eind.

    Provolve IT2019-01-14

    Reactie van Provolve IT

    January 25, 2019CEO

    Heel erg bedankt voor de mooie review en de geleverde feedback. Wordt gewaardeerd en meegenomen in het aantrekken van nieuw personeel.

  6. "Flexibele zekerheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - New Business Development Manager in Den Haag
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Provolve IT voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Provolve is een kleine IT detacheerder en heeft specialistische kennis in huis op het gebied van software deployment, applicatie packaging, migraties en virtualisatie. Ze werken middels een virtueel office. Remote dus, hetgeen mij wel bevalt. Kwartaal meetings met company updates en een etentje na maakt dat je elkaar regelmatig face to face even ziet. Het fijne aan werken is dat je wordt gewaardeerd om je talenten en...

    Meer weergeven

    Minpunten

    Ik ben (nog) geen minpunten tegen gekomen. Het enige wat ik me kan indenken is dat als het je niet bevalt om als 'digital nomad' te werken, dit lastig kan zijn voor je.

    Advies aan management

    Geen.

    Provolve IT2018-12-07

    Reactie van Provolve IT

    January 25, 2019CEO

    Bedankt voor de mooie review en delen van de ervaring met en bij ons!

Er zijn 6 reviews gevonden