Cover image for Provolve IT

Provolve IT

Review toevoegen

Reviews van Provolve IT

Bijgewerkt op 20 mrt. 2023

Verifieer uw e-mailadres om filters te gebruiken. Hebt u problemen? E-mail opnieuw verzenden
16 van meer dan 19 reviews gevonden

1. 5,0

Mijn overstap Provolve IT

20 mrt. 2023 - Workspace Management Specialist in Zoetermeer
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Vanaf de eerste dag goed opgevangen en leuk contact met de andere collega's. Je krijgt alle tijd en ruimte en de middelen om trainingen- te kunnen/mogen doen.

Minpunten

Ik kan geen nadelen bedenken

2. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

Fijne bedrijf en werkgever om voor te werken!

7 feb. 2023 - Cloud Solutions Specialist in Amsterdam
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Super werkgever om mee samen te werken & Gave uitjes & beloftes worden nagekomen & provolve investeerd in hun personeel en daar werken voelt als thuiskomen. Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf & eerlijkheid. Ben enorm blij dat ik voor provole werk!

Minpunten

Geen minpunten voor provolve it.

3. Kom bij Provolve IT werken
    Meest recente vacatures
  4. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

Balans terug in het leven

17 sep. 2022 - Senior Cloud Engineer in Burgerveen
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Persoonlijke en oprechte aandacht voor alle medewerkers is groot. Je wordt geholpen (met tijd, aandacht en middelen) om jezelf te blijven ontwikkelen en je merkt dat Provolve IT er veel waarde aan hecht dat je lekker in je vel zit. De balans tussen werken, leren en vrije tijd in mijn leven is hersteld. De directie is merkbaar doorlopend op zoek naar nieuwe middelen of technieken om je met je werk en ontwikkeling te ondersteunen. Ook wordt het gewaardeerd als je met ideeën komt. Zowel de directie als de medewerkers zijn open en transparant, dat wordt niet afgedwongen of gespeeld, dat zit gewoon in de mensen die er werken. Dit bedrijf is het toonbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en ik ben trots daar een steentje aan bij te dragen. Ik heb de hoogst mogelijke waarderingen gegeven op alle vlakken, niet omdat goddelijke perfectie bereikt is maar gewoon omdat er geen enkele goede reden is om lager te waarderen.

Minpunten

Het is eigenlijk geen nadeel te noemen maar er is geen bedrijfspand dus je ziet elkaar maar weinig in real life. Om dit op te lossen zijn er genoeg (pizza)sessies met leerzame of informatieve thema's waarbij je elkaar toch spreekt.

CEO

Wow heel erg bedankt voor deze mooie review over ons! Qua bedrijfspand is die er wel maar gebruiken we die inderdaad alleen voor de pizzasesessies en kwartaalmeetings. Dit komt doordat we allemaal remote werken en/of op lokatie bij een klant waardoor de noodzaak voor een pand er niet is. Toch bedankt voor het toelichten hiervan, want dit kan uiteraard andere kandidaten helpen in de zoektocht naar een nieuwe job. Uiteraard jij ook bedankt voor de inzet en het bijdragen aan het succes van Provolve IT!

5. 5,0

Werknemersreview

10 jan. 2022 - Workspace Management Specialist in Rotterdam
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Vrijheid om naar de CEO te stappen als je vragen hebt, ook voor privé omstandigheden. IT devices/onderdelen mocht je die nodig hebben word er snel geschakeld, zodat je die zo snel mogelijk hebt. Studie mogelijkheden zijn aanwezig met examens inbegrepen. Je kan jezelf zijn in de groep. Je mag richting geven in de zoekcriteria voor een nieuwe opdracht. Remote werken. Elke kwartaal een pizza meeting om te bespreken hoe de afgelopen maanden zijn gegaan.

Minpunten

Tot nu toe geen minpunten tegengekomen.

CEO

Bedankt voor deze mooie en positieve review. We blijven ons best doen om onze kernwaarden na te leven en beloftes waar te maken. Leuk om te lezen dat dit ook zo ervaren wordt. Heel erg bedankt!

6. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

Een leuk en relaxte werkwijze

26 sep. 2021 - Junior Software Developer
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

- ik kan te werk gaan waar en wanneer ik wil - er is vrijwel altijd iemand bereikbaar - je wordt snel op de hoogte gebracht en collega's staan altijd open om je vragen te beantwoorden - interessant werk

Minpunten

- ik heb er nog geen gevonden

CEO

Heel erg bedankt voor deze positieve review. Mooi dat wij 1 van onze kernwaarden vrijheid zo in de praktijk gebracht zien worden. Goed om te lezen dat je het werk ook interessant vindt. Dat blijft toch altijd een belangrijk punt :) We hopen je nog lang bij ons te mogen hebben. Ga zo door!

7. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

Fijne werkgever met moderne visie

13 jan. 2021 - Cloud Engineer in Burgerveen
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Na jaren een nummertje te zijn geweest in grote, ouderwetse bedrijven is het een verademing om te merken dat je als werknemer gehoord wordt en dat de werkgever zich niet inspant om kernwaarden te verkondigen maar ze echt naleeft. Het bedrijf denkt met je mee en toont interesse, zo ontstaat snel wederzijds respect en vertrouwen.

Minpunten

Momenteel geen minpunten te noemen. Het type werk moet je liggen en vereist flexibiliteit maar dat is inherent aan detachering en niet zozeer een minpunt, laat staan specifiek voor het bedrijf.

CEO

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. We doen ons best woord bij daad te voegen en inderdaad op meerdere vlakken "heel" te zijn. Elk stukje feedback is welkom dus heel erg dank voor het delen van jouw ervaring.

8. 5,0

Nieuwe werknemer

13 jan. 2021 - Senior Application Management Specialist in Putten, Gelderland
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Eerlijkheid, betrouwbaarheid, goede werksfeer, collegiaal, niet als nummer worden behandeld, er is veel mogelijk, korte lijntjes, carrièremogelijkheden, vriendelijkheid, legio aan extra mogelijkheden. En er zijn uiteraard nog veel meer positieve punten.

Minpunten

Tot op heden niet gevonden.

CEO

Dankzij medewerkers als jou zijn wij wie we zijn. Heel erg bedankt voor de mooie woorden. Als we op een gegeven moment kwalificeren hiervoor zou dat erg mooi zijn. We hebben nog wat stapjes te zetten.

9. 5,0

Top bedrijf voor bijbaan

11 mrt. 2021 - Applicatie-beheerder in Den Haag
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Eigen tijds inplanning, Veel vertrouwen, Snel betrokken in het team, Duidelijke uitleg over taken en verantwoordelijkheden

Minpunten

Geen minpunten te vinden hier

CEO

Dankjewel voor deze mooie positieve review! Dat is waarvoor we het doen. We verwelkomen iedereen om zijn mening te uiten over ons bedrijf, en dat wordt gewaardeerd. Top!

10. 5,0

Werken bij Provolve IT

10 sep. 2020 - Support Engineer in Den Haag
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Super werksfeer, geen onprettige functioneringsgesprekken, een groot budget voor opleidingen. En fijne en ervaren collega's om mee te werken.

Minpunten

Ik kan geen minpunten bedenken nog ben ik deze tegen gekomen.

CEO

Dankjewel voor deze mooie review. Ik hoop dat we dit waar blijven kunnen maken voor jou en collega’s na jou!

11. 5,0
    Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

Flexibele zekerheid

7 dec. 2018 - New Business Development Manager in Den Haag
    Directeur-goedkeuring

Pluspunten

Provolve is een kleine IT detacheerder en heeft specialistische kennis in huis op het gebied van software deployment, applicatie packaging, migraties en virtualisatie. Ze werken middels een virtueel office. Remote dus, hetgeen mij wel bevalt. Kwartaal meetings met company updates en een etentje na maakt dat je elkaar regelmatig face to face even ziet. Het fijne aan werken is dat je wordt gewaardeerd om je talenten en vaardigheden. In vind het een stukje ondernemen in loondienst. Er is écht oog voor de mens hier, je bent geen 'asset' die heen-en-weer wordt geschoven. Er wordt in je geïnvesteerd en naar je geluisterd. Je work-life balance wordt gewaarborgd door middel van maandelijkse 1-op-1's (met Duuoo) met de CEO waarin alles ter tafel mag komen.

Minpunten

Ik ben (nog) geen minpunten tegen gekomen. Het enige wat ik me kan indenken is dat als het je niet bevalt om als 'digital nomad' te werken, dit lastig kan zijn voor je.

CEO

Bedankt voor de mooie review en delen van de ervaring met en bij ons!

Weergave: 1 - 10 van 13 reviews
</>Embed

Veelgestelde vragen over Provolve IT-reviews

Provolve IT heeft een algemene beoordeling van 4,9 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 19 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 100% van de werknemers zou werken bij Provolve IT aanraden aan vrienden en 100% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Provolve IT hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4,5 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Provolve IT. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 5% verbeterd.

Op basis van Glassdoor-reviews zou 100% van de werknemers van Provolve IT vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Provolve IT met een waarde van 5,0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,8 voor cultuur en waarden en 4,3 voor loopbaanmogelijkheden.

Loopbanen die populair zijn bij Provolve IT-werkzoekenden

VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

Werkt u bij Provolve IT? Deel uw ervaringen

Provolve IT logo
of

Reviews per functie

Foto's voor Provolve IT

+ Foto toevoegen
Provolve IT-foto van: Mister Brightside tijdens pizzasessie van 13 april 2022 met onderwerp 'Financieel Welzijn'
Provolve IT-foto van: Pizzasessie 13 april 2022 met onderwerp 'Financieel Welzijn'
Provolve IT-foto van: Pizza's tijdens pizzasessie 13 april 2022
Provolve IT-foto van: 1 van de mogelijke opties als leaseauto bij Provolve IT - Polestar 2
Provolve IT-foto van: Provolve IT was te gast bij TechData Skutsjesilen vanuit het Microsoft Team
Provolve IT-foto van: Alle zeilboten van alle teams @ Tech Data Skutsjesilen 2021
Provolve IT-foto van: TechData Skutsjesilen 2021
Alle foto's weergeven

Glassdoor heeft 19 reviews over Provolve IT die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Provolve IT. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Provolve IT bij u past.