Reviews van Workday

Bijgewerkt op 28 jul 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

42 van meer dan 2k reviews gevonden

4,2
82%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Workday CEO, Co-Founder & Chairman Aneel Bhusri
Aneel Bhusri
1.187 Beoordelingen
 1. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Geweldige plek om te werken

  7 okt 2019 - Voorverkoop 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het product en hun waarden.

  Minpunten

  Groeit te snel wat een invloed heeft op de cultuur

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
 2. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 1 jaar

  Geweldig bedrijf

  15 jun 2018 - Account Executive in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - Cultuur - collega's - Trainingsmogelijkheden - Perspectief - Arbeidsvoorwaarden

  Minpunten

  - nog niet gevonden tot nu toe

  1 persoon vond deze review nuttig
 3. 5,0
  Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

  Spannend, het ontdekken van en bouwen aan de toekomst van ERP-Cloud.

  4 jun 2013 - Recruiter in Amsterdam
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  - Geweldig om te werken voor echte ERP - Winnend bedrijf van het SW enterprise erfgoed - Start-up met intelligentie, ambitie en lange termijn visie - Geweldig leiderschap, betere werkgevers.

  Minpunten

  - Een start-up is niet voor iedereen - Korte communicatielijnen en efficiënte lijnen kan moeilijk zijn als je dit niet gewend bent. - Zeer hooggeplaatste mensen met een "can do" en "will win" mentaliteit kunnen confronterend zijn

  Verder lezen
  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  4 personen vonden deze review nuttig
 4. 3,0
  Voormalige werknemer

  Goede werk/privé balans/salaris maar niet de plek om je carrière voort te stuwen (in Europa)

  13 aug 2018 - Anonymous 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Een geweldige balans tussen werk en privéleven Fatsoenlijke salarissen In het algemeen vriendelijke collega's Snelgroeiend bedrijf met positief merk

  Minpunten

  Enkele nadelen: - (meer en meer) hiërarchisch - Geen dynamische loopbaanevolutie (omhoog of transversaal) met onduidelijke doelen voor progressie - Ze nemen veel veteranen uit de industrie in dienst die meer bureaucratie lijken te brengen dan feitelijke resultaten

  Vertaald uit het Engels
  Toon origineel
  8 personen vonden deze review nuttig
 5. 3,0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  "Great Place To Work" -cultuur verandert

  17 jul 2020 - Regisseur in Pleasanton, CA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Aneel en Dave zijn fantastische visionairs, goede en oprechte mensen, en hebben een geweldige bedrijfscultuur opgezet die de Workmates (medewerkers) inspireert. "Werknemer eerst" mentaliteit. Diversiteit en inclusie is iets echts, niet alleen woorden. Sterke vergoeding en voordelen.

  Minpunten

  De botsing van de "Oldtimers" die de "Workday Way" heftig aanhangen en verdedigen, en de "new timers" die eropuit zijn om "dingen gedaan te krijgen" in plaats van zich zo te concentreren op het gelukkig maken van Workmates, veroorzaakt problemen / conflicten. Als gevolg hiervan begint de cultuur af te breken - in sommige gebieden meer en sneller dan andere. Hoewel er leidinggevenden zijn die geloven (privé, niet publiekelijk) dat de verschuiving naar "dingen gedaan krijgen" te laat is en actief stappen ondernemen om de cultuur te veranderen, weg van "werknemers eerst". Als mensenleider zit u tussen het tevreden houden van uw medewerkers (wekelijkse enquête onder medewerkers en kwartaalrapportages over de resultaten) en het streven naar resultaten. Het managen door middel van deze (onofficiële, onuitgesproken en inconsistent toegepaste) cultuurverandering is frustrerend vanwege de gemengde berichten van senior leiderschap en uitvoerend leiderschap. Ik raad Workday aan bij iemand die solliciteert naar een IC-functie. Ik raad Workday niet aan aan iemand die solliciteert naar een functie als People Leader.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  17 personen vonden deze review nuttig
 6. 3,0
  Huidige werknemer, meer dan 3 jaar

  Niet het bedrijf dat het ooit was

  3 jul 2020 - Regisseur 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Bevordert de balans tussen werk en privé voor individuele bijdragers. De meeste teams lijken redelijk gelukkig en worden geleid door goede managers.

  Minpunten

  Het is moeilijk om op directieniveau of hoger te komen, tenzij je een externe medewerker bent. Recente leidinggevenden geven niet zoveel om het bedrijf als mensen die er al sinds het begin zijn. Veel mensen die hebben meegeholpen aan de opbouw van het bedrijf zijn de afgelopen jaren vertrokken of zijn buitenspel gezet, wat jammer is. Toen zowel Dave als Aneel de leiding hadden, had Workday een goede balans tussen visie en groei. Nu Dave (de visionair) met pensioen is, richt Aneel (de durfkapitalist) zich meer op groei. Enkele van de recente promoties voor senior leiderschap zijn twijfelachtig. Ze lijken te worden gedreven door te bewijzen dat we de leiders van onze overgenomen bedrijven heel goed behandelen, of door verkoopgerichte mensen te belonen.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  28 personen vonden deze review nuttig
 7. 1,0
  Voormalige werknemer, meer dan 1 jaar

  Niet wat ik dacht dat het was

  6 jun 2020 - Gereedheid in het veld in Pleasanton, CA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Het bedrijf was geweldig, maar mijn team en mijn plaatsing niet. Had eten voorradig, een sportschool (op het hoofdkantoor), leuke festivals etc. Het was als een carnavalsvrijdag

  Minpunten

  Een hoog percentage mensen naar Work at Workday wordt verwezen, en ik was een eenmalige sollicitant. VEEL NEPOTISME. Perfectionistisch team, dat geen idee had hoe ze me iets moesten leren als ik hulp nodig had en mijn manager was 26. Ze had een gebrek aan empathie, ze begreep me niet op emotioneel niveau, en gerst wist hoe ze me moesten begeleiden en ken de touwen. Toen ik begon te 'ondermaats' presteren vanwege de prestaties van mijn managers, liepen de spanningen enorm op en bleven dalen. Ze gaven me niet de keuze om naar een andere functie te verhuizen. Het is jammer om te worden gebrandmerkt als best presterende onderneming. Als ondernemer was het vijandig in termen van niet in staat zijn om van het ene bedrijf naar het andere te gaan (althans om te leren) als je niet in vergaderingen was. De mensen die mij inhuurden (4 tegelijk), zaten niet in mijn team toen ik werd aangenomen, wat de dynamiek van het team heel anders maakte. ****** ATTN: Als je consultant gaat worden, hebben ze je twee zware examens laten afleggen die veel mensen niet halen. Ik was me hiervan niet bewust IN MIJN INTERVIEW, en kreeg te horen NADAT IK WERD GEhuurd.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  19 personen vonden deze review nuttig
 8. 2,0
  Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

  Een allegaartje

  10 jun 2020 - Anonieme werknemer 
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Er zijn geweldige dingen aan het bedrijf. Hoewel het loon onder de markt ligt, lijken de voordelen dit in grote mate goed te maken. Leiderschap is waarschijnlijk het beste dat ik ooit ben tegengekomen - ze geven echt om hun mensen en zorgen voor ons. Aneel Bhusri is misschien wel de beste CEO die ik heb gezien.

  Minpunten

  Door de omvang van de organisatie zijn er te veel silo's ontstaan, waarvan er vele het contact met de filosofie van het bedrijf (“The Workday Way”) hebben verloren. Mijn manager was niet in staat effectief te communiceren en zat over hun hoofd. Regelmatig schudden en reorganiseren zorgden voor een moeilijke en ietwat vernederende omgeving. En recente acquisities, hoewel strategisch goed, zijn helemaal niet goed geïntegreerd in het Workday-ecosysteem. Wees vooral niet verbaasd als u wordt aangenomen voor een functie die niet was zoals geadverteerd of zelfs verkeerd werd voorgesteld. Voor mij was dat het ergste van allemaal.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  16 personen vonden deze review nuttig
 9. 5,0
  Huidige werknemer, meer dan 5 jaar

  Het is echt een geweldige plek om te werken!

  13 apr 2020 - Productmanager in Pleasanton, CA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  * De cultuur is echt geweldig, in de praktijk betekent dit dat mensen gemakkelijk zijn om mee samen te werken, het management niet (meestal) microbeheer doet, mensen worden vertrouwd, voordelen zijn genereus, als je vrije tijd nodig hebt, kun je die nemen, etc. Ook tal van belangengroepen, wedstrijden, socials. Teamuitjes worden aangemoedigd. * Het product is plakkerig en heeft een grote impact op de wereld. De grootste bedrijven ter wereld gebruiken ons product en het is opwindend om producten te bouwen die miljoenen werknemers ten goede kunnen beïnvloeden. Er valt nog veel te groeien en we breiden onze productlijnen continu uit. * Er is veel ruimte voor interne mobiliteit! Je zit niet vast in de functie waarin je bent aangenomen (tenminste na een jaar in die functie te hebben gediend). U kunt naar verschillende teams of zelfs totaal verschillende rollen gaan. Dit is een geweldige plek om je carrière te laten groeien als je gemotiveerd bent en bereid bent om voor jezelf op te komen met je manager. Enkele voorbeelden waarvan ik op de hoogte ben: Developer - > PM, Pre-Sales. QA - > Ontwikkelaar, PM * Compensatie is ongeveer gemiddeld voor de baai, maar dat is nog steeds redelijk goed! U krijgt doorgaans een behoorlijk basissalaris en een RSU-pakket (bijv. 40.000 over 4 jaar). Dit groeit elk jaar naarmate je een "verversing" krijgt (bijv. Nog eens 40.000 over 4 jaar). Na 4 jaar heeft u in april 4 toekenningen tegelijkertijd onvoorwaardelijk (onze comp-cyclus). Dat kan elk jaar 10.000 verhogen, zelfs als u geen boost in het basissalaris krijgt.

  Minpunten

  * Vluchtige aandelen betekent vluchtige compensatie wanneer een groot deel afkomstig is van RSU's. Maar dit kan ook in uw voordeel zijn als u op lange termijn vasthoudt. Toen ik lid werd, werden mijn RSU's toegekend tegen een lokale maximumprijs en daalden kort daarna, om die prijs pas 2 jaar later te herstellen (en vervolgens dramatisch te overtreffen). Maar de daaropvolgende jaren was er een forse stijging van de prijs van Workday, wat leidde tot een aanzienlijke inflatie van mijn compensatie. * Verwacht geen aanzienlijke verhoging van het basissalaris, tenzij het een grote promotie is en u een goede onderhandelaar bent. Vaak krijgt u geen verhoging van het basissalaris, en soms krijgt u 1-3%. Het is moeilijk om te onderhandelen als je eenmaal je jaarlijkse evaluatie en compensatie-update hebt ontvangen, het budget al is toegewezen en een maand + eerder is overeengekomen. Als u succesvol onderhandelt, ziet u mogelijk pas maanden later een hobbel. * Afhankelijk van uw team kunt u FREQUENTE reorganisaties hebben, zelfs tot 2-3 keer per jaar. Dat zou een nieuwe manager kunnen betekenen en uw charter wijzigen. Als u een IC bent, wordt u hier meestal niet over geraadpleegd en heeft u er gewoon mee te maken. Zelfs mensen op directieniveau worden soms niet geraadpleegd over deze veranderingen, en we hebben een omslag gezien als gevolg van ongewenste veranderingen door een reorganisatie (voor bepaalde mensen). Ik werk nu al vele jaren en heb meer manager dan jaren in dienst gehad. Het heeft zijn voor- en nadelen, en het heeft te maken met welke teams je meedoet. * Het team waar je lid van wordt, MATTERS. Als je je aansluit bij een team dat gefocust is op een oud product, kun je meer chillen en kan het een goede plek zijn om te 'rusten en vest' te zijn en tijd te hebben om voor je gezin te zorgen (vroeg vertrekken om ze van school op te halen, etc.) Als je je aansluit bij een innovatief team dat door nieuwe productlijnen gaat, is er een hogere verwachting en zal cruisen er slecht uitzien. Als je een gemotiveerd persoon bent, dring ik erop aan om je niet aan te sluiten (of in ieder geval op lange termijn te zeggen) in een team dat van het "cruising" -archetype is. Profiteer van de interne mobiliteit en sluit je aan bij een innovatief team om je carrière te laten groeien. * Kantoorlocaties zijn niet ideaal. Afhankelijk van uw waarden kan het hoofdkantoor van Pleasanton goed of slecht zijn. Als je in de oostelijke baai woont, is het duidelijk goed. Als je in SF woont, is het minder goed. Er is een SF-kantoor, maar je moet ervan uitgaan dat je daar niet werkt (tenzij je bij Scout komt, of in zakelijke communicatie, marketing, enz. Zit). Er zijn andere kantoren in Boulder, Portland, Victoria (BC), Dublin ( Ierland), dus als je ergens warm wilt wonen, is Pleasanton de enige optie. Boulder lijkt het op een na meest actieve kantoor te zijn na Pleasanton en we nemen daar veel meer mensen aan als dat jouw interesse is. * Af en toe praat het management over politiek (Amerikaanse politiek), en ik heb het gevoel dat dit veel werknemers kan vervreemden. Zelfs als de meerderheid het eens is met de politiek, is er minstens 40% van de werknemers die zich vervreemd voelen. Ik denk niet dat dit bedrijf zich met controversiële politiek moet bemoeien. Het is in dit opzicht echter zeker niet zo erg als sommige andere technologiebedrijven!

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  12 personen vonden deze review nuttig
 10. 1,0
  Voormalige werknemer, meer dan 3 jaar

  Manager eerst, politiek bedrijf

  10 jul 2020 - Softwaere-ingenieur in Pleasanton, CA
  Aanbevelen
  Directeur-goedkeuring
  Zakelijk vooruitzicht

  Pluspunten

  Onbeperkte aftakas. Gratis broeken en drankjes.

  Minpunten

  1. Werknemer eerst = Manager eerst aangezien managers ook werknemers zijn. Alles wordt gecontroleerd door uw manager. bijv. Compensatie, promotie ... U zult nooit een stem hebben in dit bedrijf. Ze hebben veel lastige manieren om je te dwingen te vertrekken. 2. XpressO is een carrièremaker. Het voegt geen waarde toe aan uw technische vaardigheden en niemand in de branche geeft om XO. Pas afgestudeerden, blijf alsjeblieft weg van Workday. Ik ben lid geworden als GW en het is een nachtmerrie voor mij in de afgelopen drie jaar. 3. Politiek is de "wortel" van dit bedrijf. Mensen klagen veel en het werd steeds erger. Het middenmanagement speelt politiek om vrienden te brengen en diegenen te ontslaan die ze niet mogen. 4. Minderheden worden als afval behandeld. Wees voorzichtig als uw ras een minderheid is. Ze zullen er alles aan doen om degenen die dominant zijn te beschermen.

  Verder lezen
  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
  19 personen vonden deze review nuttig

  Reactie van Workday

  Employee Relations

  Het spijt ons te horen over uw ervaringen. We zouden graag de gelegenheid krijgen om meer te weten te komen om de geuite zorgen weg te nemen. Neem gerust contact met ons op via employee.relations@workday.com.

  Machinevertaling uit het Engels door Google
  Toon origineel
Weergave: 1 - 10 van 42 Reviews

Loopbanen die populair zijn bij Workday-werkzoekenden

Graduate Consultant
VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken
Account Executive - Large Enterprise
Senior Customer Success Manager

Werkt u bij Workday? Deel uw ervaringen

Workday logo
of