Cover image for YOBZ
Logo

YOBZ

Is dit uw bedrijf?

YOBZ

Review toevoegen

Reviews van YOBZ

Bijgewerkt op 25 jul. 2022

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

7 van meer dan 7 reviews gevonden

4,7
100%
Aanbevelen bij een kennis

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  1. 5,0
    Huidige werknemer

    Top werkgever!

    5 jan. 2022 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    YOBZ heeft aandacht voor jou als persoon en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling als Recruiter. Daarom is het een super fijne werkgever! Als Recruiter krijg je de mogelijkheid om via YOBZ leuke opdrachten aan te gaan en jouw kennis te specialiseren. Een aanrader als je een passie voor Recruitment hebt

    Minpunten

    Geen, ik heb tot nu toe alleen goede ervaringen met YOBZ

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  2. 4,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Top werkgever

    25 jul. 2022 - Recruitment Specialist in Bussum
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Goed werkgeverschap Veel ontwikkelingsmogelijkheden Veel personeelsbijeenkomsten

    Minpunten

    Weinig pensioen Geen extra werknemersverzekeringen

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  3. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Geweldig bedrijf!

    8 jun. 2021 - Marketing Specialist in Utrecht
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    YOBZ geeft ruimte voor ontwikkeling en denkt aan zijn mensen. Ik ben hier een aantal maanden in dienst en ben erg tevreden over YOBZ, mijn collega's en opdrachten!

    Minpunten

    Soms zie je collega's minder omdat iedereen op opdracht zit

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  4. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Blijft je verbazen

    9 mei 2019 - Interim Recruitment Marketing Specialist in Bussum
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Als recruitmentmarketeer ken ik de praatjes als geen ander: elke werkgever vindt zichzelf uniek, menselijk, goed en dé beste werkgever van Nederland. Ik zal het verklappen: bij YOBZ klopt het. Je blijft je verbazen over de enorme menselijkheid en het inlevingsvermogen van directie, management en collega's. Alles is bespreekbaar, er is volledig wederzijds vertrouwen, en ondernemerschap wordt op prijs gesteld. Het werk als interim professional moet je liggen, maar bevalt mij uitstekend. Je krijgt als interim 'expert' veel meer gedaan dan als 'gewone' collega in een organisatie. Doe daar de afwisseling in opdrachten bij, YOBZ als werkgever, en ik heb mijn ideale baan!

    Minpunten

    Soms komt de organisatie wat chaotisch over. Het is een jonge club en daarom lopen de processen niet altijd van een leien dakje. Maar met een belletje is alles weer geregeld.

    Verder lezen
    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  5. 5,0
    Huidige werknemer

    Top!

    13 mrt. 2019 - Anonieme werknemer 
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Als recruiter heb je de variatie van zzp'er zijn + de zekerheid van een normale baan, steile leercurve, open cultuur waarin alles bespreekbaar is, leuke collega's die elkaar graag willen helpen, oprechte aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

    Minpunten

    Ik kan geen minpunten bedenken.

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  6. 4,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Recruitment bureau met 100% focus op recruitment professionals

    20 feb. 2019 - Interim Recruiter in Bussum
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    veel verschillende opdrachtgevers Yobz Academy maandelijkse borrel + spreker leuke activiteiten (kerst, verjaardagen, weekend weg) enthousiaste collega's leaseauto aandacht voor persoon

    Minpunten

    afhankelijk van vraag en aanbod opdrachten/opdrachtgevers

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
  7. 5,0
    Huidige werknemer, minder dan 1 jaar

    Recruitment bureau met 100% focus op recruitment professionals

    1 feb. 2019 - Interim recruitment professional in Bussum
    Aanbevelen
    Directeur-goedkeuring
    Zakelijk vooruitzicht

    Pluspunten

    Afwisseling in opdrachten, interne trainingen, hecht en gezellig team interim recruiters.

    Minpunten

    Op dit moment geen minpunten

    Wees de eerste om deze review als nuttig te beoordelen
Weergave: 1 - 7 van 7 reviews in het Nederlands
</>Embed

Werkt u bij YOBZ? Deel uw ervaringen

YOBZ logo
of

Foto's voor YOBZ

+ Foto toevoegen
YOBZ-foto van: Training
YOBZ-foto van: Derde groep YOBZ Academy
YOBZ-foto van: Monthly
YOBZ-foto van: Training YOBZ Academy
YOBZ-foto van: Brainstorm
YOBZ-foto van: Kantoor Bussum
YOBZ-foto van: Vrijdagmiddag borrel
Alle foto's weergeven

Deskundig carrière-advies

Guide to Getting Your First Job

Find a Great First Job to Jumpstart Your Career

How to Get a Job

Getting a Job Is Tough; This Guide Makes it Easier

How to Get a Promotion

Climb the Ladder With These Proven Promotion Tips

How to Negotiate Your Salary

A Guide to Negotiating the Salary You Deserve

How to Write a Resume

Write a Resume Recruiters Can't Resist