Reviews voor eBay | Glassdoor.nl

Reviews van eBay

Bijgewerkt op 10 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.6
65%
Aanbevelen bij een kennis
57%
Waardeert directeur
eBay Interim CEO Scott Schenkel (no image)
Scott Schenkel
49 Beoordelingen
  1. "Perfecte werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Hoofd klantenservice 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij eBay

    Pluspunten

    Fijne omgeving om te groeien en gezonde cultuur

    Minpunten

    Erg zakelijk, ook al denken velen anders

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    eBay2019-09-23
  2. "Business Development"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij eBay

    Pluspunten

    many secondary benefits, stock program, continuous learning support, pension, internation career opportunities

    Minpunten

    hierarchy is promoted as flat but its not

    eBay2019-09-10
  3. "Volwassen bedrijf met startupmentaliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Data Analyst in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij eBay voor 5 jaar

    Pluspunten

    Internationaal bedrijf, volop in groei, in Amsterdam veel carrièremogelijkheden. Innovatief en veel nadruk op cultuur binnen het bedrijf.

    Minpunten

    Besluitvorming kan soms wat traag zijn.

    eBay2019-06-10
  4. Nuttig (1)

    "Amerikaans bedrijf met nederlandse cultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij eBay

    Pluspunten

    Internationaal bedrijf met bijbehorende mogenlijkheden. Nederlandse cultuur: open, recht door zee, nuchter. Jong bedrijf, gem leeftijd rond de 35. Hard werken maar goede prive werk balans.

    Minpunten

    Management zit al lang op zelfde plek. Momenteel wenig doorgroei naar boven daardoor. De platte organisatie houdt dat ook tegen.

    eBay2016-04-13
  5. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Fraud Manager in Berlijn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij eBay

    Pluspunten

    Lots of opportunities within the company world wide. Great culture and climate. One of the best companies I have ever worked for.

    Minpunten

    None. The changes are made on the platform are always good thought through

    Verder lezen
    eBay2015-08-06
  6. "Goede collega's, slecht management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij eBay

    Pluspunten

    Goed salaris, slimme mensen om mee te werken

    Minpunten

    Slecht management, heel hiërarchisch. Het management geeft niet om de werknemers. Ze annuleren alles met een mail.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    eBay2019-11-10
  7. Nuttig (4)

    "Vermijd als de pest"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software ontwikkelaar in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij eBay voor 3 jaar

    Pluspunten

    Oké salaris. Goede koffiemachine. Kan soms met zwaar belaste services spelen.

    Minpunten

    Slecht bestuur. Meeste ontwikkelaars zijn ingehuurd, geven dus niet echt om de kwaliteit van de code. Als je de algemene mening niet deelt, kom je zwaar in de problemen. Oncomfortabele, grote open ruimte. Veel lawaai en afleidingen. Geen conferenties. Zeer moeilijke deadlines.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    eBay2019-10-31
  8. Nuttig (5)

    "Slechtste plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij eBay voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Het betaalt net iets meer dan andere bedrijven op de markt - Ze hebben voorraadopties om loyaliteit binnen het bedrijf te verhogen

    Minpunten

    - Despotisme/lastig vallen/extreme druk over het werk. Ik raak normaal gewend aan werken in omgevingen met hoge druk maar wees voorzichtig, dit bedrijf vermorzelt je balans tussen leven en werken volledig. - Als je ruzie krijgt met je teamleider of manager, ben je ten dode omgeschreven. Er is geen kans om te overleven, zelfs als je met hogere managers praat of de situatie aan hen voorleg

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    eBay2019-10-22
  9. Nuttig (3)

    "Verschrikkelijke ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Nieuw-Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij eBay voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Heel gemakkelijk leven, niet veel werk te doen

    Minpunten

    - Helemaal geen goede plek om te werken - Had een vreselijke baas, die mijn leven ellendig maakte. Ondanks dat ik klaagde, weigerden zijn oversten iets aan hem te doen. - Andere mensen in het bedrijf zijn ook niet echt goed om mee te werken - geen geweldige cultuur - Veel mensen zijn weggegaan uit frustratie.... - Ze logen tegen me tijdens mijn sollicitatiegesprek - over de functie en de vergoeding. - Regelmatig ontslagen binnen het gehele bedrijf - Het management heeft geen idee wat te doen met concurrentie. - Onzekere toekomst: eBay Inc kan het binnenkort verkopen - niemand heeft er enig idee van. - Zeer politieke omgeving - iedereen wil elkaar gewoon overtreffen. - Veel mensen die zichzelf beter voordoen dat ze zijn - in plaats van dat ze echt werk gedaan krijgen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    eBay2019-04-30
  10. "Developer bij eBay Classifieds in Amsterdam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Java-Ontwikkelaar in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij eBay voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Geweldige werkbalans, een budget voor conferenties

    Minpunten

    Management is een beetje chaotisch, centrale teams beginnen nu net rondom alle markten die bij eBay Classifieds horen te groeien.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    eBay2018-11-18
Er zijn 19 reviews gevonden
</>Embed